• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesaja Cevap Vermedim

Ne ile dalga geçeceğim pardon da. Mesaj olayına bu kadar anlam yükleneceğini düşünmediğim için bu başlığı açtım ama belli ki ben hariç herkes aynı fikirde. Çok şükür eşim bana hak verdi.
Eşiniz size hak verdiyse ve bundan tatmin olduysanız, burada konu açma maksadınız daha çok yandaşçı aramak mıydı?

Eşiniz size hak verdiyse ve bundan tatmin olduysanız, burada konu açma maksadımız daha çok yandaşçı aramak mıydı?
E öyle yani insan hakli olduğunu duymak istiyor özellikle gelin görümce cart curt konularında tecrübeli insanlardan. Ama tam tersi oldu resmen. İlk defa geline hak verildiğini gördüm 😂

E öyle yani insan hakli olduğunu duymak istiyor özellikle gelin görümce cart curt konularında tecrübeli insanlardan. Ama tam tersi oldu resmen. İlk defa geline hak verildiğini gördüm 😂
Ama burada kimse haklıya haksız yada haksıza haklı demiyor ister kayınvalide olsun, ister gelin, ister görümce.

Kim neyi hak ediyorsa o söyleniyor. Kim kötülük yapmayan birine sırf gelin veya görümce diye kötü der ki? Gerçekten garip bi anlayışınız var 😃 mesela benim kayınvalidem çok iyi, ben ona kötü dersem ağzım eğilir

Ertesi gün geç olduğu için yazmadım diye cevap yazabilirdiniz. Ben olsam ben de derim yani hiç mesaj atmasaydı cevap vermeyecekse diye

Ama burada kimse haklıya haksız yada haksıza haklı demiyor ister kayınvalide olsun, ister gelin, ister görümce.

Kim neyi hak ediyorsa o söyleniyor. Kim kötülük yapmayan birine sırf gelin veya görümce diye kötü der ki? Gerçekten garip bi anlayışınız var 😃 mesela benim kayınvalidem çok iyi, ben ona kötü dersem ağzım eğilir
Acaba hasta gelin cevap vermese tepkisi ne olurdu görümcenin onu merak ettim böyle yine sakinlikle mi doğal karşılardi yoksa iste beni tinlamadi cevap vermedi umursamıyor tavırları mi olurdu 🤣

Aileniz dışında birileriyle ilk defa iletişim kuruyorsunuz galiba ama o da pek işe yaramıyor belli ki.
Kaç sayfadır haksız olduğunuz söyleniyor ama eşiniz size hak verdiyse haklısınızdır tabii 😁

Ne ile dalga geçeceğim pardon da. Mesaj olayına bu kadar anlam yükleneceğini düşünmediğim için bu başlığı açtım ama belli ki ben hariç herkes aynı fikirde. Çok şükür eşim bana hak verdi.

Kocanızın kardeşi aynısını size yaparsa, siz de umursamazsınız artık.

Ama ben eminim ki, siz aynısını eltinize/eniştenize yapsaydınız, şuan size hak veren kocanızın düşüncesi tam tersi olurdu.

Aşk olsun canim prensese niye tekrar yazmadin ki gecmis olsun yetmez eline ayagina kapansaydin hatta aglasaydin nasil hasta olursun sen diye :110: birgün olsun gorumcelerim bana gecmis olsun vs demedi hastalandigimda bile hic ayiplamadim onları cunku bana dese nolur demese nolur umrumdışı... Abimin eşi bana surekli mesaj atar bana attigi mesajlarda oyle kisa falan değil 10 dakikalik ses atar bu böyle devam eder 5.4.6.3.10 dakika.baktim olacak gibi degil.artik butun mesajlarina gec bakmaya basladim sabah yazdiysa gece cevap verdim.hep kisa kestim 😁simdi atmiyor şükür. Bazı kisiler insani cok sıkıyor acaba yengende onlardanmi

Hem geçmiş olsun, nasıl oldun diye mesaj yazıp hemde gelen cevabı bir hafta açmamanizin sebebi neydi ki :KK14:
Birde insanlara yaranilmiyor demişsiniz 😂 Kardeşinizin eşine geçmiş olsun mesajı yazmak sanırım sizin için büyük bir iyilik olmalı ki karşı tarafın size minnet duymasını bekliyorsunuz

Malesef haksızsınız bu konuda yani nasılsın demissiniz cevap gelmiş. Siz de geçmiş olsun diyip konuyu bitirirsiniz gelen cevaba bir cevap yazılır bu nezakettir. Bu arada gelin değilim görümce baldız falan degilim. Dümdüz bekar bir vatandasim.

😅 pırıl pırıl kafalar
Güle güle kullanın sayın uye

Eşiniz de en az sizin kadar sosyal ilişkiler konusunda sorunluymuş demek ki. Neyse ki birbirinizi bulmuşsunuz da normal insanların başı yanmamış.

Eşi sosyal ilişkilerde sorunlu mudur bilmiyorum ama konu sahibine hak vermesinin sebebi bu değil bence.

Konu sahibi "ilk defa geline hak verildiğini görüyorum" dedi. Eşinin ailesinden iyi muamele gördüğünü hiç sanmıyorum şu cümleye bakınca. Kendi kayınvalidesi, kayınpederi, görümcesi vs kim varsa artık, kendisini pek sallamıyorlar belli ki.
Eşi de yeri gelince, ailesi konu sahibine saçma sapan davranınca tutunacak dalı olsun diye he he haklısın demiş geçmiş bence. Çocuk gibi eğlemiş yani karısını.
Kadıncağız da kocası ilk defa bir konuda haklısın deyince gerçekten haklı olduğunu sanmış demek ne yapsın?

Mesaj attığınıza pişman olup ölü taklidi mi yapmaya çalıştınız ki? Başarılı olamamışsınız sanırım.

İnsanları önemsemiyorsanız önemsiyor gibi yapmayın, ki yapamamışsınız da. Önemsemediginiz insanların "beni önemsemiyorsun" demesi onların doğruyu söylediğini gösterir.
İki yüzlülük yapmak istiyorsunuz galiba ama her insanın harcı değildir, o maske her yüze tam oturmaz, düşüverir.

Bu bende de oluyor, erteleme hastalığı gibi bir şey. Bir bakıyorum bugün dönerim, yarın bakarım derken unutuyorum.

Bence ayıp etmişsiniz. Mesajla uğraşana kadar direkt arardım şahsen, kardeşimin eşi benim kardeşimdir. Bir problem yoksa aramda direkt ararım. Bizim gelin temizlik yaparken ayağını burkmuş ve şişmiş, haberini alır almaz hemen aradım, annemle de görüştürdüm. Gönül koyar, alınır ne gerek var iki kelam edip geçmiş olsun diyip gönlünü hoş etmek varken.

Merhaba,
kardeşimin eşi rahatsızlanmış hastaneye kaldırmışlar haberini aldım, geçmiş olsun dedim.
sonrasında tekrar nasıl olduğunu öğrenmek için kardeşimin eşine mesaj attım nasılsın diye. Cevap verdiğinde dışarıdaydım bildirimi gördüm mesajı bildirimden okudum ama mesaja sonra dönerim diye düşünüp yazmadım. Sonrasında ise artık geç olduğunu düşünüp görüldü mavi tık olmasın diye mesajı açmadım. Yaklaşık bir hafta öyle kaldı.
Şimdi hanımefendi bana tripliymiş ben nasıl cevap vermezmişim, madem cevap vermeyecektim hiç yazmasaymışım. Allah aşkına bunda trip yapacak ne var sizce haksız mıyım?zaten geçmiş olsun demiştim. Kimseye yaranılmıyor.
Not: kadının durumu iyi ve evindeydi. Ölüm kalım mevzusu değildi yani..
Cevap vermeyeceginiz mesaji niye attiniz siz de nesi gec olsun kisa bi cevap atabilirdiniz nasilsa goruldu atmamissiniz bence sacma olmus ozellikle yaptiginizi anlamis

Trip değil ki bu! Hasta insana nasılsın deyip cevabı mavi tık olmasın diye bir hafta açmamak hakaret gibi olmuş kişiye.

Keşke hiç sormasaydınız daha iyiymiş. Dalga geçer gibi, dahası" aman sordum ama bana ne senin nasıl olduğundan "der gibi..
Üstüne insanları suçlayıp kendinizi haklı görmeniz!.. Hayret!.

Back
X