- 23 Şubat 2019
- 1.720
- 903
- 123
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Selam flört ettiğim bey mesajlarıma geç dönüyor whatsaap takip programı ile çevrimiçi durumuna bakıyorum hep her saat başı çevrimiçi ama bana çok geç dönüyor bazen 1 günü bile alıyor sizce ne yapmalı iletişimi kestim bu arada merak da etmiyor.Yol yakınken vazgeçmeli gibi gibi...
Cevabı belli ve kesin değil mi bu sorunun?
Benim eskisi de öyleydi bile bile lades dedim ayrılmadım da .ergendim aşırı aptaldim.Selam flört ettiğim bey mesajlarıma geç dönüyor whatsaap takip programı ile çevrimiçi durumuna bakıyorum hep her saat başı çevrimiçi ama bana çok geç dönüyor bazen 1 günü bile alıyor sizce ne yapmalı iletişi kestim bu arada merak da etmiyor.
Ee o sizden hoslanmıyor demek oluyor,üzgünüm
Benim eskisi de öyleydi bile bile lades dedim ayrılmadım da .ergendim aşırı aptaldim.
Benim eskisi de öyleydi bile bile lades dedim ayrılmadım da .ergendim aşırı aptaldim.
Çok kotu gumler beni bekledi sekiz yıllık ilişkisi varmış ben bunu iki yıl geçtikten sonra öğrendim üstelik kiz çıkageldi karşıma da öyle öğrendim çok üzgündü .Sonra ne oldu
O yüzdenmis beni bekletmeleri günde iki mesaj zar zor atmalariSonra ne oldu
Aynısını bennona yapınca kıyameti kopariyordu yurdu filan basıyorduSonra ne oldu
Çok yoğun mühendis ama ben kestim görüşmeyi hayırdır demedi boşverdim
Çok kotu gumler beni bekledi sekiz yıllık ilişkisi varmış ben bunu iki yıl geçtikten sonra öğrendim üstelik kiz çıkageldi karşıma da öyle öğrendim çok üzgündü .
Cok yogunum masalları yalan,isteseler öyle bir zaman bulurlar ki.Bırakın,değer vermeyin.Üstüne düşünce kendini bir şey sanmıştır.Kaçan kovalanır hikayesi,dönerse sakın yüz vermeyin
Sogumalisin da .ben ergendim o ara sen yetiskinsin devam etmeyecek akildasinBen ilgi seviyorum mesaja görüldü atıp geç dönünce soğurum soğudum buz gibiyim sağol Bilgi için
Sogumalisin da .ben ergendim o ara sen yetiskinsin devam etmeyecek akildasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?