- 4 Aralık 2014
- 2.782
- 1.406
- Konu Sahibi sezarsalataa
selam kızlar, ben birinden hoşlanıyorum ve ara sıra mesajlaşıyoruz whatsappta, onun da yazdığı oluyo benim de, birbirirmizi tanıma aşamasındayız.. ama şöyle bir sorun var ki tam güzel muhabbet ederken son mesajımı gördüğü halde cevap vermediği zamanlar oluyo, bazen de ben konuşmayı başlatmak için mesaj attığımda o an görüyo, müsait olmuyo, ama 2 gün sonra bu sefer o yazıyo.. sizce bu normal mi? bi erkek mesajı gördüğü halde neden cevap yazmaz?
bir de şöyle bir şey var o yazmayınca ben de yazmamıştım aradan bi kaç gün geçince ve ben mesaj atınca bu sefer sitem etti nie hiç yazmadın, ben meşgul oluyorum yazamıyorum ama senin yazman gerekirdi die..
veee en önemli şeyi yazmayı unuttum biz daha birbirimizi görmedik, farklı şehirlerde oturuyoruz, sadece fotoğraflarımızı gördük faceten falan ekliyiz, gelicek ve görüşücez..
bir de şöyle bir şey var o yazmayınca ben de yazmamıştım aradan bi kaç gün geçince ve ben mesaj atınca bu sefer sitem etti nie hiç yazmadın, ben meşgul oluyorum yazamıyorum ama senin yazman gerekirdi die..
veee en önemli şeyi yazmayı unuttum biz daha birbirimizi görmedik, farklı şehirlerde oturuyoruz, sadece fotoğraflarımızı gördük faceten falan ekliyiz, gelicek ve görüşücez..
Son düzenleme: