Siz nerde kaldınız yurtdisinda?Ben birkac sene yasadim yurtdışında ve Türkiyeye dondukten sonra alismakta zorlandim hala zorlandığım kısımlar var, orada bir düzen var belki de benim kişiliğim oraya daha uygun oldugundandir.
Diger yorumunuzu da gördüm siz Türkiyeye gelmek istiyormussunuz, alisabilir misiniz bilemedim isterseniz gelin birkac ay kalın görün :)
Öyle olmuş özelliklede son zamanlarda ne yazikkiHerseyı ıkı katı pahalı alıyoruz burda
Çoktan engelledim tesekkurlerYİNE böyle derse tekme atmayı daha DÜŞÜNECEK MİSİNİZ? Yani birdaha demesini bekleyip öyle düşüneceksiniz? Pes valla... Durduğunuz kabahat.
Iste temelli kalmadan önce deneyin diye dedim çünkü temelli kalmaya geldiginizde dönüşünüz de olmaz hayal kırıklığı yasama ihtimaliniz yüksekSiz nerde kaldınız yurtdisinda?
Belkide dediginiz gibi kişiliğinizle alakalidir.
Yok ne yazikki bikaç ay kalamam, öyle olursa ailemin evinde kalirim ve boylede anlamam, gerçekten anlamak için temelli kalmam lazim
Olabilir ben tuvalet anladım
Ben cok mıllıyetcı bır ınsandımIste temelli kalmadan önce deneyin diye dedim çünkü temelli kalmaya geldiginizde dönüşünüz de olmaz hayal kırıklığı yasama ihtimaliniz yüksek
Ben Ingilterede yaşadım hayat güzeldi, hersey düzenli. O zamanlar şimdikinden daha kültürlüydüm ki 16 yasindaydim düşünün
Sizin yazim tarziniz çok depresif ve sabit fikirli geldi. Tabii ki saygı duyuyorum benim de bazi konularda fikirlerim sabittir ama yurtdisinda yasarken Türkiye özlemi çekmek ve temelli kalmak icin Türk bir erkekle evlenmeyi dilemek bana ütopik bir hayal gibi geliyor. Bizdeki gençler yurtdışına cikmanin yollarını ararken hele ki.
Benim milliyetçiliğe lafim yok ülkemiz tabii ki ulkemizi kotulememek lazim sadece ben daha once yurtdışında yasadigim icin yabancı degilim oranin sartlarina da demek istedim ayrica konu sahibesi de evlenip direkt Türkiyeye gelmek istiyor onerilere de hayir dedi ne diyeyim yani burada da hayat oyle yurtdışından görüldüğü gibi degil diyorumBen cok mıllıyetcı bır ınsandım
Su son zamanlarda geldıgımız durumlar ozellıkle gelır dagılımındakı esıtsızlık korkunc boyutlarda..artık alıstık vatanımız ama maalesef olumlu dusuncelerım yok
Evet ama denemek için sadece ailemin evinde kalabilirim turkiyede, öylede denenmez tatil gibi olur.Iste temelli kalmadan önce deneyin diye dedim çünkü temelli kalmaya geldiginizde dönüşünüz de olmaz hayal kırıklığı yasama ihtimaliniz yüksek
Ben Ingilterede yaşadım hayat güzeldi, hersey düzenli. O zamanlar şimdikinden daha kültürlüydüm ki 16 yasindaydim düşünün
Sizin yazim tarziniz çok depresif ve sabit fikirli geldi. Tabii ki saygı duyuyorum benim de bazi konularda fikirlerim sabittir ama yurtdisinda yasarken Türkiye özlemi çekmek ve temelli kalmak icin Türk bir erkekle evlenmeyi dilemek bana ütopik bir hayal gibi geliyor. Bizdeki gençler yurtdışına cikmanin yollarını ararken hele ki.
Evlenip direk turkiyeye gelmek istemiyorum öyle olsa turkiyeden birini bulup orda evlenir ve kalirim.Benim milliyetçiliğe lafim yok ülkemiz tabii ki ulkemizi kotulememek lazim sadece ben daha once yurtdışında yasadigim icin yabancı degilim oranin sartlarina da demek istedim ayrica konu sahibesi de evlenip direkt Türkiyeye gelmek istiyor onerilere de hayir dedi ne diyeyim yani burada da hayat oyle yurtdışından görüldüğü gibi degil diyorum
Iste yaşamakla tatil icin gelmek arasında fark var bir de emeklilikte gelmeniz sizi mutlu edebilir ama ekonomi boyleyken hem yasayip hem calismak ve hayat kosturmasina dahil olmak sizi hayal kırıklığına uğratır çünkü herşey belirsiz şu aralar yani sahsen memur olmama rağmen ben bile önümü göremiyorumEvet ama denemek için sadece ailemin evinde kalabilirim turkiyede, öylede denenmez tatil gibi olur.
Şimdi olamazsa emeklilikte turkiyede yaşamak istiyorum.
Evet özlüyorum Türkiye'yi.
Insan kendi ülkesinde olunca ayakları yere daha sağlam basıyor.
Biliyorsunki iyide olsa kötüde olsa burası kendi ülken.
Ingiltereye bende gitmistim londraya, fransadan daha çok beğendim, yabancilar az, insanları burdan daha saygili özelliklede erkekleri tam bir centilmendi
Evet özelliklede bugunlerde yasadiklarimdan dolayi depresifim biraz, sabit fikirli oldugumda dogru aileden böyle gördüm böyle devam ettim ama degistirmem lazim.
Ben turkiyede temelli kalmak icin turk bir erkekle evlenmek istemiyorum, buna ihtiyacım yok.
Zaten türküm ve çifte vatandasligim var.
Burda tanisacagim bir turkle evlenmek istiyorum
hersey nasıb avrupada artık eskısı gıbı değil.nufus artıyor..artık gocmen ıstemıyorlar pastadan pay vermek ıstemıyorlar..ama ulkemızde ıs bulmak vb cok zorlastı..benım memleketım ıstanbul anadolu yakası oladugu ıcın bana oralar cazıp gelıyor..Evlenip direk turkiyeye gelmek istemiyorum öyle olsa turkiyeden birini bulup orda evlenir ve kalirim.
Ama burda birini bulamazsam turkiyeye kesin donus yaparim
buurda arkadasın esı garsondu sgk lıkomur yardımı alamadı..sgk var dıye oysa ısssızlık maası bın kusur..Öyle olmuş özelliklede son zamanlarda ne yazikki
Mesela burdada asgari ücret var ve fiyatlarda ona göre.
Herşey ucuz degil burdada pahali olan şeylerde var her yerde oldugu gibi.
Ama sosyal yardimlari iyi, önceden daha iyiydi ama gittikçe azaltiyorlar
aıleden gordugumu yasamımda uygulamadım..terazıye koydum olctum bıctım..Evet ama denemek için sadece ailemin evinde kalabilirim turkiyede, öylede denenmez tatil gibi olur.
Şimdi olamazsa emeklilikte turkiyede yaşamak istiyorum.
Evet özlüyorum Türkiye'yi.
Insan kendi ülkesinde olunca ayakları yere daha sağlam basıyor.
Biliyorsunki iyide olsa kötüde olsa burası kendi ülken.
Ingiltereye bende gitmistim londraya, fransadan daha çok beğendim, yabancilar az, insanları burdan daha saygili özelliklede erkekleri tam bir centilmendi
Evet özelliklede bugunlerde yasadiklarimdan dolayi depresifim biraz, sabit fikirli oldugumda dogru aileden böyle gördüm böyle devam ettim ama degistirmem lazim.
Ben turkiyede temelli kalmak icin turk bir erkekle evlenmek istemiyorum, buna ihtiyacım yok.
Zaten türküm ve çifte vatandasligim var.
Burda tanisacagim bir turkle evlenmek istiyorum
Bir umut ya tutarsa hesabı şansını denemiş demek kiYaa ben anlamıyorum bu adamları.
Ben baştan anlattım niyetimin ciddi olduğunu ona ve eğer sende benim gibi ciddiysen başlayalım konuşmaya diyede belirttim.
Sonradan yinede böyle abuk supuk şeyler söylüyorlar buna rağmen
Allahım nekadar ıyı nıyetlıyızŞimdi senin yaşadığın yerde pipiye gitmek diye bir deyim varmış. Baştan söyleseydin bu kadar yanlış anlamazdık. Türkiye'de olsan adam kesin art niyetli derdim de orda olduğundan adam baya da çişi kastetmiş işte. Sabahın köründe de aklına ilk geleni söylemiştir şirinlik olsun diye.
Öyle de orda öyle bir kültür varsa da doğaldır yani o kültürde büyümüş adam sonuçtaAllahım nekadar ıyı nıyetlıyız
Insanda bıraz kıbar olmalı ne bılıym..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?