Mesajlar ilişkiyi yönlendiremez.

biliyormusnuz bu durmun burcuyla ilgisi yok..
erkek çok ilgi gördüğünde yada sevildiğinden, vazgeçilmeyeceğinden emin olduğunda bunları yapar

ona kalırsa benim eşim ikizler ve söylenene göre en kötü burç..(dengesiz derler)

evet sevildiğinden çok emin. Yani egosu tavan durumda şuanda. 6 saat hiç bişey yazmadım az önce yani yarım saat önce bişiyi haber verirmiş gibi bi mesaj attım adam tınnnnn. Ben nasıl eski haline getiricem bu adamı yaa

evet sevildiğinden çok emin. Yani egosu tavan durumda şuanda. 6 saat hiç bişey yazmadım az önce yani yarım saat önce bişiyi haber verirmiş gibi bi mesaj attım adam tınnnnn. Ben nasıl eski haline getiricem bu adamı yaa

çok basit aslında..

önce kafanda "onsuz olablirim, ben ona bağlı değilim" diyeceksin
bak egosu tavan diyorsun..nasıl eskiye döner..egosunu elinden alarak..
onun yaptıklarını sen ona yap ve geri çek kendini

ama diyorum ya önce onu kaybetmeyi göze al, bunu yaparsan zaten adam tutuşur
aman böyle yaparsam bırakır gider düşüncesnde olma..

canım erkekleri anlamak gerçekten çok zor bişey o anki ruh halleri nasılsa öyle düşünüyorlarr..birde çok fazla buluşamıyosanız buda etkili olabilir açıkcası..eski erkek arkadaşım olmaolasıca sokaklarda aşıgım ulan diye bagıran adam msjlarıma geç cvp atıyodu..bi gün bu ne yaa sürekli msjlaşıcaz mı ara derdini öyle anlat demişti halbu ki yazdgm msjda napıyosundu galiba..allah bnm tepem attıı msj felan atmadmm buna bozuldum hoytt noldu bu adama die düşüne düşüne geberdim megersem iş hayatında problemler yaşıyomuş maddi en sonunda bana patladıı..geldi bi gün yanıma ruh gii kedi gibi kötü ama yandn yandan sokuluyo kendine çeki düzen ver bu halin hiç hoşuma gitmiyor uyarrıyorm seni dedmmm ondan sonra düzelmşti baya..hayatm al karşına rahatsz oldugunu belirt işe yarar yaramazsada kolay gelsn sana :)

moralim sıfır yemin ederim ağlamaktan gözlerim şişti kaç gündür :( Onun maddi problemleri var bu 1. Bunu zaman sölüyo bana. İş yerinde aşırı stresli. Ev deseniz evdede var bazı olayları. Yani huzurlu değil anlayacağınız. Ama nie günah keçisi benim. Çok sevip yanında olduğum içinmi. Az önce cevap verdi cevap aynen şu "İYİ TAMAM" ben bittim artık mahvoldum bunu düşüne düşüne. Hayatında başkası var desem. O öle şeylere gelemez. Yani eline yüzüne bulaştıran cinsten. Bişey sakladığında bile bi bakmışsınız patır patır dökülüyo. Ama genede illaki yapmaz asla yapmaz diyemem. Ama beni çok üzüyo. Ben ne yapsam olmuyo. Dedim ya 6 saat yazmadım beni hiç merak bile etmedi. Derdimi anlattım halde böle üstelik. Dün değil önceki gece gene 4 saat bişe yazmadık birbirimize. Ki işimizde yok ikimizde biliyoruz. Yatarken bana bi mesaj attı "Hiç ses çıkmıyo iyi geceler aşkım" Ben şoklardayım artık. Yemin ederim şoklardayım. Elimi kolumu bağlıyo bu adam benim.

moralim sıfır yemin ederim ağlamaktan gözlerim şişti kaç gündür :( Onun maddi problemleri var bu 1. Bunu zaman sölüyo bana. İş yerinde aşırı stresli. Ev deseniz evdede var bazı olayları. Yani huzurlu değil anlayacağınız. Ama nie günah keçisi benim. Çok sevip yanında olduğum içinmi. Az önce cevap verdi cevap aynen şu "İYİ TAMAM" ben bittim artık mahvoldum bunu düşüne düşüne. Hayatında başkası var desem. O öle şeylere gelemez. Yani eline yüzüne bulaştıran cinsten. Bişey sakladığında bile bi bakmışsınız patır patır dökülüyo. Ama genede illaki yapmaz asla yapmaz diyemem. Ama beni çok üzüyo. Ben ne yapsam olmuyo. Dedim ya 6 saat yazmadım beni hiç merak bile etmedi. Derdimi anlattım halde böle üstelik. Dün değil önceki gece gene 4 saat bişe yazmadık birbirimize. Ki işimizde yok ikimizde biliyoruz. Yatarken bana bi mesaj attı "Hiç ses çıkmıyo iyi geceler aşkım" Ben şoklardayım artık. Yemin ederim şoklardayım. Elimi kolumu bağlıyo bu adam benim.

ne kadar huzurlu olmasada ben o bahenlere inanmıyorum..
bi huzursuzluğu varsa paylaşır sonuç arar..
böyle davranmak sadece bahanedir..

üstte yazdıklarıma bakarsanız çözüm orada

Az önce mesajlaştık baya. En ufak soruma ki çok masum bi soru kızar oldu :S Ve ona göre ortada bi sorun yokmuş hepsi tamamen benim abartmammış. Benim aklım karıştı artık.

Back
X