- 2 Ekim 2014
- 2.435
- 5.206
- 358
- 39
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
-
Beni umursamayani bende umursamamBenim yaklaşık 9 yıllık bir arkadaşım var kendisini severimde ailecekte görüşüyoruz geçen gün doğum günüydü dogum gününü kutladım WhatsApptan görüldü ama cevap yazmadı daha sonrasında oğlunun fotosunu paylaştı yine yorum yazdım iyi dileklerimi söyledim cevap yazmadı aslında bir sorunu sıkıntısı mı var diye merak ederdim ama sürekli WhatsApp durum paylaşımları yapıyor arkadaşları ailesiyle normalde eski ben olsam bir sıkıntı mı var diye sorarım şimdi hiç sormak gelmiyor içimden siz olsanız napardiniz
O kadar mesaja falan cevap vermeyecek görüldü atacak kadar silmişse beni , bende hiiiiç umursamam ve sormam sonuçta 9 yıl kızmış veya kırılmış bile olsa mesajına cevap verip bunu belli edecek yaştadır diye düşünüyorum.Benim yaklaşık 9 yıllık bir arkadaşım var kendisini severimde ailecekte görüşüyoruz geçen gün doğum günüydü dogum gününü kutladım WhatsApptan görüldü ama cevap yazmadı daha sonrasında oğlunun fotosunu paylaştı yine yorum yazdım iyi dileklerimi söyledim cevap yazmadı aslında bir sorunu sıkıntısı mı var diye merak ederdim ama sürekli WhatsApp durum paylaşımları yapıyor arkadaşları ailesiyle normalde eski ben olsam bir sıkıntı mı var diye sorarım şimdi hiç sormak gelmiyor içimden siz olsanız napardiniz
Acaba çok mu keskin düşünüyorum dedimBeni umursamayani bende umursamambence sizde bir daha yazmayın
Onun doğum gününden bir hafta öncede benim doğum günüm o kutlamadı bile hiç takmadım bile WhatsApp ta kutladım küçük bebeğim var eşim ameliyat oldu hiç vaktim yoktu aramaya9 yillik arkadasin dogum gunu vatsap mesajiyla mi kutlanir?
En azindan bir aramaliydiniz.
Eminim aslında ama acaba diyorum yine de neye alındı eğer alındıysa da kaç yaşında insanlarız çocuk gibi küsmek cevap vermemek ne bilim bana göre değilBir şey yapmadığımdan eminsem hiçbir şey yazmazdım bundan sonra
dogum gununuzu kutlamadiysa oncesinden gelen bir derdi var demek ki, acik acik konusmayi secmeyip cocukca tavir yapmaya çalışıyorsa sil gitsin o halde.Onun doğum gününden bir hafta öncede benim doğum günüm o kutlamadı bile hiç takmadım bile WhatsApp ta kutladım küçük bebeğim var eşim ameliyat oldu hiç vaktim yoktu aramaya
Onu engellemenin vakti gelmiş..Benim yaklaşık 9 yıllık bir arkadaşım var kendisini severimde ailecekte görüşüyoruz geçen gün doğum günüydü dogum gününü kutladım WhatsApptan görüldü ama cevap yazmadı daha sonrasında oğlunun fotosunu paylaştı yine yorum yazdım iyi dileklerimi söyledim cevap yazmadı aslında bir sorunu sıkıntısı mı var diye merak ederdim ama sürekli WhatsApp durum paylaşımları yapıyor arkadaşları ailesiyle normalde eski ben olsam bir sıkıntı mı var diye sorarım şimdi hiç sormak gelmiyor içimden siz olsanız napardiniz
Muhtemelen işi düşünce hiçbir şey olmamış gibi arayıp samimi davranacaktırEminim aslında ama acaba diyorum yine de neye alındı eğer alındıysa da kaç yaşında insanlarız çocuk gibi küsmek cevap vermemek ne bilim bana göre değil
ozaman o sizin 9 yillik arkadasiniz falan degil 19 yil olsa ne yazar. siz cok onemsemissiniz ama o sizi 9 yillik arkadas yerine koymuyor bence.Onun doğum gününden bir hafta öncede benim doğum günüm o kutlamadı bile hiç takmadım bile WhatsApp ta kutladım küçük bebeğim var eşim ameliyat oldu hiç vaktim yoktu aramaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?