- 28 Temmuz 2008
- 7.750
- 4.854
- 773
- Konu Sahibi musmutlurisus
-
Iliskimiz daha cok yeni. Daha dogru duzgun birbirimizi tanimiyoruz bile. Konusmalarimiz birbirimizi tanimaya yonelik olmali. nelerden hoslaniriz nelerden nefret ederiz bunlari bile konusmadan pat diye cinsellikle ilgili imalarda bulunursa bir insan, bence siz de noluyor simdiden dersiniz...
Kesin tavrını koy böyle şeylerden konuşmaktan hoşlanmıyorum de eğer seviyosa bekler,yok sevmiyosa niyeti bozuksa Oda ortaya cikar zaten sende yol verirsin....
Yeni derken?
Evet, iliski yeniyken rahatsiz edici olur haklisiniz, sanirim sert cikmak lazim, eger kendine ceki duzen verirse ne ala, eger uzaklasir ya da aynen devam ederse siz de anlamis olursunuz niyeti...
Yeni derken?
Evet, iliski yeniyken rahatsiz edici olur haklisiniz, sanirim sert cikmak lazim, eger kendine ceki duzen verirse ne ala, eger uzaklasir ya da aynen devam ederse siz de anlamis olursunuz niyeti...
Dedigim gibi acikca bir sey demedi ustu kapali imalarda bulundu. Simdi ben sert ciksam yanlis anladin diyecek biliyorum. Ne soyleyebilirim bilmiyorum ama boyle biriyle iliskimi surduremeyecegim kesin.
Bu arada yeni derken demissiniz.. yaklasik 15 gunluk bir iliski...
15 günlük ilişkide seni isterken biraz ağır olsun benceBu arada yeni derken demissiniz.. yaklasik 15 gunluk bir iliski...
15 gun mu?
Nefesini teninde mi hissedecekmis, breh breh breh o zaman...
Ben 15 gunde anca karsi tarafin ismi ile memleketini ezberlerim herhalde...
Rahatsiz olmakta son derece haklisin...
Baska neler yaparsin sorusu falan biraz istedigin yere cekilebilir ama demin verdigim ornek alenen cinsellik kokuyor ve 15 gun icinde bu konular sacma sapan ,cok yersiz...
Bu ilsikiyi sorgulayin, biraz daha tartin, bu tarz bir uslupla devam ederse yapilacak belli...
Umarim bir yanlis anlasilmadir, ne diyeyim...
Ben istesemde artik bunun bir yanlis anlasilma olduguna inandiramam kendimi. Bu kadar kisa zamanda cok seviyorumlara, asigimlara, abatili sevgi sozcuklerine, ergenvari cumlelere katlandim ama bu bardagi tasiran son damla oldu artik. Bir de egitimci olacak.. yazik valla kendimden utandim.
15 günlük ilişkide seni isterken biraz ağır olsun benceyani karsılıklı olsa ilk günden de bi seyler yasayabilir insan ama belli ki sen henüz öyle seyler geçirmiyorsun aklından, dogal olarak. buraya gelip sormandan da bu konuda hassas olduğunu gösteriyor zaten.
adam bariz cinsellik konusmak ve yasamak istiyor, sana ters buluyorsan ona göre çiz yolunu canım
Cidden rahatsiz edici...
Bana daha once ciddi iiski yasamamis oglu oldu hesabi iliskinin on bes gunde suyunu cikarmis biri gibi geldi...
Tavri cok cocuksu ve gereksiz heyecanli...
Belki baskasinin hosuna gider de belli ki siz daha agirbasli kaliyorsunuz bu konularda...
Cidden rahatsiz edici...
Bana daha once ciddi iiski yasamamis oglu oldu hesabi iliskinin on bes gunde suyunu cikarmis biri gibi geldi...
Belki baskasinin hosuna gider de belli ki siz daha agirbasli kaliyorsunuz bu konularda...
Cidden rahatsiz edici...
Cidden rahatsiz edici...
Belki o da hosuma gider diye mi dusundu bilmiyorum ama hic hosuma gitmeyecegini ilk basta oyle ya da boyle belli ettim...insan olan anlar yahu. Anlamamis demek ki....
O zaman laf arasinda daha sakin ilerlemek istediginizi belirtin, hala safliga yatarsa sonuc belli sanirim...
Belki hoşuna gideceğini düşünüp öyle konuşuyordur. Bence hoşlanmadığını belli et. Gerisini ona bırak. Artık istemezse kendi bilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?