mesajlari cinsellikle ilgili mi degil mi bilmiyorum bi bakiverin

Artik istesem de devam ettiremem ben. Ya bir erkegin bu sekilde yaklasmasi ne zormus.. ben de beni sevdigini sanmistim saf gibi...

Biraz da abazaliktan olmus. Mal herif ya bosveer.

Bu kadar cabuk surede sevmesi de inandirici olmazdi zaten ama en azindan biraz daha saygili yaklasabilirdi..

İlişkiniz yeniyse bu tip imalardan hoşlanmadığını belirtebilirsin

Evlilik gibi bir fikriniz varsa önce bu konuyu halletmeniz gerektiğini, cinsellik düşünmediğinizi açıkça söyleyebilirsiniz
Ama bu mesajlar adamın sapık ya da kötü niyetli olduğu anlamına gelmez
Diyalog kurmadan bunları bilemezsiniz, her erkek şansını dener bir kere
Tavrını koyar sonrasına bakarsın

Cınsellıkle ılgılı knusan konusmaya calısan hıc bı erkekden fayda görmedım
dahası cevremdede böle seler basına gelen ınsanları duya göre tiksindim. Ben bıraz fazla sertım temas konularında

Ya nasil inkar edecek nefesini tenimde hissetmek istiyorum demiş zaten konuşmak istemiyor direk yapmak istiyorum demek bu sana yoklama topu atiyo yani...

Terslemek icin gec kalmissin sanirim....

Cok yeni berabersjniz , bune konusma tarzi boyle !!
Haddini bildir , sonrasinda acmazsa birdaha konuyu ciddidir..
yok zaten terslendikten sonra yol alirsa niyeti bellidir.

bu erkeklerde nerden ne koparırsam kardır durumuna geldiler iyice yaa bide çevreden hep iyi şeyler duydum demişsin yani tamam adam seni istiyorum dedi diye kötü biridir demiyorum da herşeyin bir zamanı var, oluru var, bu ne yanii

bi ara benm de başıma gelmişti böyle bişey. arkadaşım biriyle tanıştırdı, mesleklerimiz aynı, yaşı bana uygun, herkes çok begeniyor, hatta beim okuldan bi hocamın yanında staj yapmış hoca bile öve öve bitiremedi. neyse görüşmeyi kabul ettim dışarı çıktık, elimi tutmaya falan çalıştı ama anlamazdan geldim. yanından ayrıldım hemen seni özledim diye msj attı, ona da bişey demedim. bikaç gün sonra face üzerinden konuşuyoruz, bana dedi ki " seni o kadar çok özledim ki dokunsan büyüyecek sende hissedeceksin " pardon anlamadım dedim, anla işte yanımda olmanı istiyorum şuan dedi. ama aynı konuşma içinde bununu gibi nereye çekersen gidecek bir sürü cümle arkadaşıma okuttum dedim ben mi fesatım bu gerçekten beni mi yokluyor, o da benmle aynı şeyi düşününce benm şalter attı tabi, adama saydım sövdüm sen nbu kadar mı düştün bee tanımadıgın etmedigin birine böyle şeyler söylüyorsun, git dedim kime neyini kabartıyosan kabart daha da benden uzak dur diee ondan sonradan bi kıvırmalar, yok ben seni denemek istedim de, bi bakayım nasıl birisin, sen tam benm aradıgım birisin falan filannn dedim yemezler şekerim hadi yallahhhh, sen kimsin ki beni deniyosun yani

yanii demem o ki kendini yalnız hissetme bu tip insanlar var, ya açık açık konuş, yada boşver gitsin kaybettigin vaktine yazık

sırf onu terslediğin ve sırf bu konuyu konuşmak çok erken dediğin için ayrılacaksa şimdiden ayrıl...yakışıklı olduğu için çıkma o çocukla

Aboo adam bildiğin sapık.
Gazozuna ilaç bile atar o
Daha teniyiz demissin.
Şimdiden rengini belli etmis

Terslemek icin gec kalmissin sanirim....

Cok yeni berabersjniz , bune konusma tarzi boyle !!
Haddini bildir , sonrasinda acmazsa birdaha konuyu ciddidir..
yok zaten terslendikten sonra yol alirsa niyeti bellidir.
Bu 15 gunluk sure zarfinda kac kez tersledigimi hatirlamiyorum. Bu konuda daha once bir tartismamiz olmadi evet ama baska konularda bu konuyla ilgili tavrimin ne olacagi hakkinda fikir sahibi edebilecek tarzdaydi konusmalarim. Ama olmamis efendi... ya da dusuncelerimi dikkate almamis..
Allahin cezasi ya. Senin ki daha betermis. Bu erkeklet niye boyle? Hic mi sevmezler, hic mi birinin ic dunyasini, huyunu, ahlakini merak etmezler, hic mi umursamazlar karsidaki insanin duygularini. Hep kendilerini dusunurler, hep nasil zevk alabilirimin derdindeler.. of canim cok sıkkın. Sacmalamis olabilirim. Mazur gorun kizlar...
sırf onu terslediğin ve sırf bu konuyu konuşmak çok erken dediğin için ayrılacaksa şimdiden ayrıl...yakışıklı olduğu için çıkma o çocukla

Ayrildim zaten.. yine cok seviyorumlar, sensiz yapamiyorumlar falan havada ucustu ama adim gibi eminim samimi ve durust olmadigindan.... ben de ne hayaller kurmustum. Insani en cok beklentilerinin bosa cikmasi uzuyor.. ben bu adami 1.5 yildir bunun icin beklemisim. Yazik....

yorumlara şöyle bi baktım da bi de bazıları denemek istedim falan der ya.sanki karşıdaki de yuttu.
kendin için en iyisini bilirsin canım.niyeti ciddiyse bi süre sonra kendini düzeltip dönebilir.şu an için doğru bi karar aldığını düşünüyorum.hayırlısı olsun

Aboo adam bildiğin sapık.
Gazozuna ilaç bile atar o
Daha teniyiz demissin.
Şimdiden rengini belli etmis

Yani oyle isveli cilveli degilim, hic bir zaman olmadim. Giyimime de dikkat ederim, konusmalarima da.. hep agir basliyimdir yani bir erkegin cinsel duygularini harekete gecirecek hic bir hareketim yok.. tabi abazalar icin bir kadinin sesini bile duymalari yeterli azmak(kusura bakmayin baska tabir bulamadim) icin ama bunun boyle biri oldugu aklimin ucundan gecmezdi...

Cok tesekkur ederim canim. Bir kere beni denemesi bile tek basina buyuk bir hatayken, bir de bu konuda olmasi hele hic kabul edilemez. Ben etmem...

Ayyy okuyunca benmde aklıma geldı banda denk gelmişti bı sapık
Askım seni öpmek istiyorm çok büyüdü tut aşkım bu erkekler gerçekten sapık
Bende tersledm baktı benden bu konuda karşılık bulamadı sen tam istediğim gibi bi kızsın hiç diğerlerine benzemiyosn falanlar filanlar
Gerizekalılar sizde adam gibi davransanızda bi de biz desek ya ayyy hiç tanıdıgım erkeklere benzemiyosun evleneceğim erkek sensin diye hep onlar denemek zorunda hep namuslu kızlar vardır ama erkeğin namusundan hiç bahsedilmez neymiş o erkek
Valla öteki tarafta o erkek sen geç demeyecekler

adam ima etmemiş bence gayet söylemiş..
bunların dışında, nefesimi üfle filan....
bence direkt yol ver canım, zaten adam olan böyle yaklaşmaz.
herşeyin bir zamanı var.. dakka 1 gol 1 bu resmen..

Ay ne igrenc insanlar var yahu.. adamlar resmen bunun icin yasiyor....
adam basbas bagırıyor
cinsellikkkkkkkkkkkkkkkkkkk diyor sana
Of offff
adam ima etmemiş bence gayet söylemiş..
bunların dışında, nefesimi üfle filan....
bence direkt yol ver canım, zaten adam olan böyle yaklaşmaz.
herşeyin bir zamanı var.. dakka 1 gol 1 bu resmen..

Yol verdim zaten canim. Ama mesaj ustune mesaj atiyor sanirim hattimi degistirmek zorunda kalacagim.

Ay ne igrenc insanlar var yahu.. adamlar resmen bunun icin yasiyor....

Of offff

Yol verdim zaten canim. Ama mesaj ustune mesaj atiyor sanirim hattimi degistirmek zorunda kalacagim.

hadi geçmiş olsun canım.
numara engellenme var mı telefon özelliğinde.
engelleyede bilirsin varsa eğer.
Allah hayırlı insanla karşılaştırsın ya.. hem sinir bozucu hem hayal kırıklığı oluyor.
ama üzülme birisi hayatından çıkıyorsa emin ol daha iyisi içindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…