- Konu Sahibi musmutlurisus
-
Wooooo nefesini tenimde hissetmek istiyorum :))
Adam daha nasil anlatsın?
Git üfle
Artik istesem de devam ettiremem ben. Ya bir erkegin bu sekilde yaklasmasi ne zormus.. ben de beni sevdigini sanmistim saf gibi...
Simdi boyle seylerden konusmaktan hoslanmiyorum dersem inkar edecek yanlis anladin diyecek suclu ben olacagim. Cunku acik acik birsey demedi. Ama anliyorum o konulardan konusmak istedigini. Yol vermek degil de yollari ayirmam gerektiginin farkindayim. Gitsin kendisine gore birini bulsun
Bu 15 gunluk sure zarfinda kac kez tersledigimi hatirlamiyorum. Bu konuda daha once bir tartismamiz olmadi evet ama baska konularda bu konuyla ilgili tavrimin ne olacagi hakkinda fikir sahibi edebilecek tarzdaydi konusmalarim. Ama olmamis efendi... ya da dusuncelerimi dikkate almamis..Terslemek icin gec kalmissin sanirim....
Cok yeni berabersjniz , bune konusma tarzi boyle !!
Haddini bildir , sonrasinda acmazsa birdaha konuyu ciddidir..
yok zaten terslendikten sonra yol alirsa niyeti bellidir.
Allahin cezasi ya. Senin ki daha betermis. Bu erkeklet niye boyle? Hic mi sevmezler, hic mi birinin ic dunyasini, huyunu, ahlakini merak etmezler, hic mi umursamazlar karsidaki insanin duygularini. Hep kendilerini dusunurler, hep nasil zevk alabilirimin derdindeler.. of canim cok sıkkın. Sacmalamis olabilirim. Mazur gorun kizlar...bu erkeklerde nerden ne koparırsam kardır durumuna geldiler iyice yaabide çevreden hep iyi şeyler duydum demişsin yani tamam adam seni istiyorum dedi diye kötü biridir demiyorum da herşeyin bir zamanı var, oluru var, bu ne yanii
bi ara benm de başıma gelmişti böyle bişey. arkadaşım biriyle tanıştırdı, mesleklerimiz aynı, yaşı bana uygun, herkes çok begeniyor, hatta beim okuldan bi hocamın yanında staj yapmış hoca bile öve öve bitiremedi. neyse görüşmeyi kabul ettim dışarı çıktık, elimi tutmaya falan çalıştı ama anlamazdan geldim. yanından ayrıldım hemen seni özledim diye msj attı, ona da bişey demedim. bikaç gün sonra face üzerinden konuşuyoruz, bana dedi ki " seni o kadar çok özledim ki dokunsan büyüyecek sende hissedeceksin "pardon anlamadım dedim, anla işte yanımda olmanı istiyorum şuan dedi. ama aynı konuşma içinde bununu gibi nereye çekersen gidecek bir sürü cümle arkadaşıma okuttum dedim ben mi fesatım bu gerçekten beni mi yokluyor, o da benmle aynı şeyi düşününce benm şalter attı tabi, adama saydım sövdüm sen nbu kadar mı düştün bee tanımadıgın etmedigin birine böyle şeyler söylüyorsun, git dedim kime neyini kabartıyosan kabart daha da benden uzak dur diee ondan sonradan bi kıvırmalar, yok ben seni denemek istedim de, bi bakayım nasıl birisin, sen tam benm aradıgım birisin falan filannn dedim yemezler şekerim hadi yallahhhh, sen kimsin ki beni deniyosun yani
yanii demem o ki kendini yalnız hissetme bu tip insanlar var, ya açık açık konuş, yada boşver gitsin kaybettigin vaktine yazık
sırf onu terslediğin ve sırf bu konuyu konuşmak çok erken dediğin için ayrılacaksa şimdiden ayrıl...yakışıklı olduğu için çıkma o çocukla
Aboo adam bildiğin sapık.
Gazozuna ilaç bile atar o
Daha teniyiz demissin.
Şimdiden rengini belli etmis
yorumlara şöyle bi baktım da bi de bazıları denemek istedim falan der ya.sanki karşıdaki de yuttu.
kendin için en iyisini bilirsin canım.niyeti ciddiyse bi süre sonra kendini düzeltip dönebilir.şu an için doğru bi karar aldığını düşünüyorum.hayırlısı olsun
Ay ne igrenc insanlar var yahu.. adamlar resmen bunun icin yasiyor....Ayyy okuyunca benmde aklıma geldı banda denk gelmişti bı sapık
Askım seni öpmek istiyorm çok büyüdü tut aşkım bu erkekler gerçekten sapık
Bende tersledm baktı benden bu konuda karşılık bulamadı sen tam istediğim gibi bi kızsın hiç diğerlerine benzemiyosn falanlar filanlar
Gerizekalılar sizde adam gibi davransanızda bi de biz desek ya ayyy hiç tanıdıgım erkeklere benzemiyosun evleneceğim erkek sensin diye hep onlar denemek zorunda hep namuslu kızlar vardır ama erkeğin namusundan hiç bahsedilmez neymiş o erkek
Valla öteki tarafta o erkek sen geç demeyecekler
Of offffadam basbas bagırıyor
cinsellikkkkkkkkkkkkkkkkkkk diyor sana
adam ima etmemiş bence gayet söylemiş..
bunların dışında, nefesimi üfle filan....
bence direkt yol ver canım, zaten adam olan böyle yaklaşmaz.
herşeyin bir zamanı var.. dakka 1 gol 1 bu resmen..
Ay ne igrenc insanlar var yahu.. adamlar resmen bunun icin yasiyor....
Of offff
Yol verdim zaten canim. Ama mesaj ustune mesaj atiyor sanirim hattimi degistirmek zorunda kalacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?