- 11 Aralık 2018
- 41.948
- 260.674
- 598
- Konu Sahibi Nazendeyuregim
-
Sabah bi “dun uyuyakalmisim …….” Derim ama atla deve degilArkadaşınız, sevgiliniz ya da dostunuzla koşurken uykunuz ağır gelip uyuduğunuzda sabah özür diler misiniz, dülenmeli mi
Ahahaaa,biz eşimle sevgiliyken MSN ile iletişim kuruyorduk ve kendisi kamera açıkken uyuyordu.İzlemeye bayiliyordum onu öyleEşimle sevgili iken her an sızabilirim cümlesi yapışmıştı bize.. Sonrası değil öncesi söylerdik.. Öncesinde belirt yine de sonrasında ağaç etme çocuğu cevap vermeni beklemesin
Uyuyakaldim diye sabah benden özür bekleyen, bu kadar hassas,narin,alingan insanları hayatımdan çıkardım valla ben .Kız arkadaşımla bunun tartışmasına girdik, insanlık hali olan şeyin özrü olmaz dedi. Ben katılmıyorum
Bence gayet güzel anılar bunlar..Ahh o MSN, duruma şarkı eklemek falan ne güzeldi ama ben eşimle msn zamanı değil viber zamanı tanıştımAhahaaa,biz eşimle sevgiliyken MSN ile iletişim kuruyorduk ve kendisi kamera açıkken uyuyordu.İzlemeye bayiliyordum onu öyle.
Benim yaş ortaya çıkıyor bu durumdaBence gayet güzel anılar bunlar..Ahh o MSN duruma şarkı eklemek falan ne güzeldi ama ben eşimle msn zamanı değil viber zamanı tanıştımBen hala konuşmayı değil yazmayı seviyorum o yüzden
Muhtemelen yakın yaştayız ben geç evlendimBenim yaş ortaya çıkıyor bu durumda.
80 doğumluyum,30 yaşımda evlendim ben de☺.Muhtemelen yakın yaştayız ben geç evlendim
7 yaş var aramızda çok bir şey değil80 doğumluyum,30 yaşımda evlendim ben de☺.
Evet,çok değil☺.7 yaş var aramızda çok bir şey değil
Muhabbetin sıkıcılığı değil iki insan da çalışıyorsa yorgunluktan uyumuş kalmıştır. Çalışmayan ne bilsinyoo asıl o benden özür dilesin uyuyakalacağım kadar sıkıcı muhabbete sahip olduğu için
vallahi eşşek gibi de çalışıyorum ne yorgunluklar yaşadım hiç mesajlaşırken uyuyup kalmadım sanırım bende anormallikMuhabbetin sıkıcılığı değil iki insan da çalışıyorsa yorgunluktan uyumuş kalmıştır. Çalışmayan ne bilsinBen de bu saatte neyi açıklıyorsam sabah iş varken
Çok ciddi bir konu tartışmakta haklısınız, hatta dünya kamuoyu yoklaması yapılması gerekKız arkadaşımla bunun tartışmasına girdik, insanlık hali olan şeyin özrü olmaz dedi. Ben katılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?