Mesajlaşırken uyuyakalırsanız sabah kusura bakma der misiniz ?

Eşimle sevgili iken her an sızabilirim cümlesi yapışmıştı bize.. Sonrası değil öncesi söylerdik.. Öncesinde belirt yine de sonrasında ağaç etme çocuğu, cevap vermeni beklemesin

Eşimle sevgili iken her an sızabilirim cümlesi yapışmıştı bize.. Sonrası değil öncesi söylerdik.. Öncesinde belirt yine de sonrasında ağaç etme çocuğu cevap vermeni beklemesin
Ahahaaa,biz eşimle sevgiliyken MSN ile iletişim kuruyorduk ve kendisi kamera açıkken uyuyordu.İzlemeye bayiliyordum onu öyle.

Hiç demem:) whatsapp-instagram gibi mecralar anlık mesajlaşma yeri bence,saatlerce sohbet etme yeri değil ki.
Müsait olunca cevaplarsin.
Şimdi düşünüyorum da akşam uzun uzun yazistiğım biri (karşı cins)sabah 'ay uyumusum' mesajı atsa bana iş attığıni, sabah da muhabbeti devam ettirmek için yazdığıni düşünürdüm.
Bir de bunun sonu yok ki, sabah yazdın, yazdıktan sonra da tmm dese ayıp,bir de sana cevap attı falan, devamli konusacak misiniz?
WhatsApp dünyasına daha yeni giren kuzenim de geçen sabah 'niye çıktın aniden' demişti, tuhaf gelmişti
Cidden gerek var mı bu kadar şeye, o an cevap kesildiyse ya da yarım saatte bir cevap atmaya başladıysa sohbet bitmiştir , sonra yine devam edersiniz:)

Son düzenleme:
Ahahaaa,biz eşimle sevgiliyken MSN ile iletişim kuruyorduk ve kendisi kamera açıkken uyuyordu.İzlemeye bayiliyordum onu öyle.
Bence gayet güzel anılar bunlar..Ahh o MSN, duruma şarkı eklemek falan ne güzeldi ama ben eşimle msn zamanı değil viber zamanı tanıştım Ben hala konuşmayı değil yazmayı seviyorum o yüzden

Bence gayet güzel anılar bunlar..Ahh o MSN duruma şarkı eklemek falan ne güzeldi ama ben eşimle msn zamanı değil viber zamanı tanıştım Ben hala konuşmayı değil yazmayı seviyorum o yüzden
Benim yaş ortaya çıkıyor bu durumda.

yoo asıl o benden özür dilesin uyuyakalacağım kadar sıkıcı muhabbete sahip olduğu için
Muhabbetin sıkıcılığı değil iki insan da çalışıyorsa yorgunluktan uyumuş kalmıştır. Çalışmayan ne bilsin Ben de bu saatte neyi açıklıyorsam sabah iş varken

Muhabbetin sıkıcılığı değil iki insan da çalışıyorsa yorgunluktan uyumuş kalmıştır. Çalışmayan ne bilsin Ben de bu saatte neyi açıklıyorsam sabah iş varken
vallahi eşşek gibi de çalışıyorum ne yorgunluklar yaşadım hiç mesajlaşırken uyuyup kalmadım sanırım bende anormallik en fazla sıkıcı gelir amaaan der kenara atar telefonu uyurum irademle

Gece vakti çok yakınlarım dışında kimseyle mesajlaşmam onlarda benim sızma ihtimalimi bilir, sabah uyumusum dememe bile gerek olmaz, özür neden dileyeyim insani bi durum bence de arkadaşınıza katılıyorum.

Cok samimi arkadaslarimla cok sık basima gelen bir durum.onlara belirtmem.Ertesi gun ya da diger gunlerde baska bir muhabbetten devam ederiz ama onemi bir konuyu konusuyorsak o ayri tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…