- 1 Mayıs 2021
- 6.703
- 31.362
- 498
- Konu Sahibi Nazendeyuregim
-
Normal bence,dalmisim dersin.Arkadaşınız, sevgiliniz ya da dostunuzla koşurken uykunuz ağır gelip uyuduğunuzda sabah özür diler misiniz, dülenmeli mi
Muhabbetin en caf caflı yerinde uyuyakaldığımı çok bilirim ben devallahi eşşek gibi de çalışıyorum ne yorgunluklar yaşadım hiç mesajlaşırken uyuyup kalmadım sanırım bende anormalliken fazla sıkıcı gelir amaaan der kenara atar telefonu uyurum irademle
Ben kusura bakma derdim. Nezaket sahibi insanlar böyle yapar.Kız arkadaşımla bunun tartışmasına girdik, insanlık hali olan şeyin özrü olmaz dedi. Ben katılmıyorum
Ben uyanınca bir "kusura bakma" yazarım.Arkadaşınız, sevgiliniz ya da dostunuzla koşurken uykunuz ağır gelip uyuduğunuzda sabah özür diler misiniz, dülenmeli mi
Yazarken uyuyakalmak da ne ben konuşurken uyuyakalıyordumMesajlaşırken nasıl uyuyakalınır ya? Çok gereksiz bir şey konuşuluyor olmalı herhalde. Gereksiz gereksiz konuşacağıma yat zıbar uyu ben öyle yapacağım derim. Herhalde bunu diyecek yakınlıkta biriyle konuşuyorumdur o saatte???
Aramızdan su sızmayan yakın arkadaşımla bunun düellosıuna girdik
Tabiki.... Kusura bakma yaa uyuyakalmışım.Arkadaşınız, sevgiliniz ya da dostunuzla koşurken uykunuz ağır gelip uyuduğunuzda sabah özür diler misiniz, dülenmeli mi
"Uyumama izin verdiğin için teşekkür ederim" miSu tavsiyeye uymaya calisiyorum:
Ozur dilemek yerine tesekkur ediniz.
"Uyuyakaldigim icin kusura bakma" demek yerine "Uyumama izin verdigin icin tesekkur ederim"
Gorundugunden daha zor aslinda, oto poka ozur dilettiren annelerimiz sagolsunlar
dilerim tabiki sohbet yarıda kesilmiş oluyo benim yüzümdenArkadaşınız, sevgiliniz ya da dostunuzla koşurken uykunuz ağır gelip uyuduğunuzda sabah özür diler misiniz, dülenmeli mi
"Uyumama izin verdiğin için teşekkür ederim" mi
Hani geç kaldığında özür dilemek yerine 'beklediginiz için teşekkürler' falan dersin de birine neden konuşurken uyuyakaldin diye izin versin teşekkürler diyesin ki?
İnsanları bu kadar simartmaya gerçekten gerek var mı? Sonra konu sahibi gibi seninle geceler boyu saatlerce konuşacak kadar yakın arkadaşına 'nasil iyi geceler demeden uyursun' tribi atmayı kendilerine hak goruyorlar
Arkadaşınız, sevgiliniz ya da dostunuzla koşurken uykunuz ağır gelip uyuduğunuzda sabah özür diler misiniz, dülenmeli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?