• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesajlaşma adabı sizin için de bu kadar önemli mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buradan insanlardan beklentimin yalnızca "nezaket" olduğunu görebilirsiniz. Benim istediğim gibi olmaları değil, nezaketli olmaları. Hepimiz insanız biraz düşünceli davranış çok değil.
Evet beklentimi sıfıra indirip mutlu olacağım bundan sonra. Ne nezaket ne anlayış ne hoşgörü ne merhamet hiçbir şey beklemeyeceğim. Çünkü kimse hiçbir şeye zorunda değil.
Sizin özelinizde konuşmuyorum bana buradan gelen tavsiyeler bunlar. Sonra çıkıp da kimse bu dünya nereye gidiyor, insanlar niye böyle demesin. Ufacık şeye bile zorunda değil mi ya kimse?! Sizi rahat ettirmeye çalışan bir insana tebessüm etmek, selam verene selam vermek, biri size bir şey anlatırken nezaketen dinlemek ve bir sürü şey. Zor olmamalı bu kadar
Demek ki o insanlar için zormuş yapacak bir şey yok. Ben de sürekli karşımda somurtan veya kaba olan insan görünce enerjim düşüyor ama yok ben konuşurken kafasını çevirdi yok selam vermedi yok gülmedi diye kafaya taka taka da hayat zor. Konularınız hep bu şekilde olduğu için söylüyorum. Hayır bir de o insanların sizin alındığınızdan haberi bile yok hayatlarına aynen devam ediyolar umurlarında bile değil. Siz kendi kendinize dertlendiğinizle kalıyosunuz. Bence siz burdaki tavsiyeleri dinleyip beklentinizi düşürün. Tüm insanlığa karşı “aksiyon” alamazsınız çünkü

Konuşurken gözlerinizi kapatmayın lütfen
Yani yıllardır imlâ bilmeyen, konusunu anlatmayı bile beceremeyen bir de böyle yeni türeyen kelimelerle kurulan cümleleri anlamaya çalışmaktan helâk oldum 😌
Yok birde bunu iletişimi güzel dört dörtlük sağlamak isteyen kişi yazıyor o ilginç🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X