Allah sabır versin canım inan çok zor ,bende senin yaşadıklarının benzerini yaşadım bizide ailesi araya girerek ayırdılar resmen, ikimizde birbrimizi severek ayrıldık çok zor bir durum , okadar zaman bekle bekle herşey düzelicek düğün olacak derken hayaller kurarken biranda ayrılık olması çok zor resmen yıkıldım ,bende senin gibi gelinliklere bakardım her mağazanın önünden geçerken hayal kurarsın bu gelinlik bana nasıl olur diye ama şimdi başım önümde geçiyorum bakamıyorum bile,böylesi hayırlıymış demek senin için öyle düşün ve Allahtan sabır dile,insan elbette ailesinden vazgeçemez ama arada dengeyi kurmasını bilmeli seninki resmen mesajları kendisi okutturmuş benimkinin askere gidince ailesi okumuşlar ,sana nişanlılık döneminde bunları yapıyorlarsa içlerine girdiğin zaman neler neler yaparlar canım birde böyle düşün ,hakkında hayırlısı![]()
çok doğru diyosun canım zaten ben de aramızda bir kavga olmamasına rağmen bu yüzden ayrıldım çünkü zaten aynı semtte oturacaktık ve nişanlım ne söylerlerse inanacak kadar iyi niyetli bir insanken çok daha beterlerini yaşatırlar diye korktum. hayırlısı olsun diyorum tbiki ama bazen öyle bir pişmanlık yaşıyorum ki keşke bitmeyse daha mı iyi olurdu bu kadar seven bir insanı neden kaybettim diye çok düşünüyorum bir taraftan ayrılık acım bir taraftan pişmanlıklarım