Mesajlaşma

Flort ederken ve nisanliyken iş durumu faktörünün de etkide mesajlaşma çok oluyordu. Şimdi daha az gerekmesine yada bazen nostalji oluyor ufak tefek ayrılıklarda

sabah günaydın mesajı ardından işe gittim işteyim vs gün içinde müsait olursa arar akşam bir iki mesaj ve uyumadan önce mesaj atar öyle sürekli elinde telefon rapor vermesini bende istemem o da istemez

sabah günaydın mesajı ardından işe gittim işteyim vs gün içinde müsait olursa arar akşam bir iki mesaj ve uyumadan önce mesaj atar öyle sürekli elinde telefon rapor vermesini bende istemem o da istemez
kendi işi erkek arkadaşımın ama habire koşturma halinde o yüzden bizde fazla mesajlaşıp konuşamıyoruz

Kızlar gün içinde sevgililerinizle her dakika mesajlaşır mısınız? yani her an her dakika mesaj atarlar mı ? Yada ben mi abartıyorum acaba her an mesaj atmasını beklemekle.

Hahah aynı bende senin gibiyim . Her an atsın istiyorum eee oylesine alistirmisti beni zamaninda. Saka bi yana her an istemem ama daha sık konusmak mesjlasmak isterim.Ama çalıştığı için de yoğun oluyo r. Fazla mesajlasamiyoruz .Daha çok işten çıktığı zamanlar mesajlasiyoruz arasiyoruz.

benmkide çalışıyor ama işte kendi işi diye dha çok koşturmalı gün içinde ordan oraya koşturuyor ofiste durmuyor. haliyle zor mesaj atıyor toplu taşıma kullandığı için akşmda 10da falan çkyr işten zavallm brde yorgun geziyor

Zor bi durum onlar için de farkındayım benimkinin de isi yogun epey bende anlayışlı olmaya çalışıyorum ama ne bileyim daha fazla iletişim halinde olmayı isterdim yeri geliyor hiç konusmadiigmzi günler oluyor.(telde yani yoksa msj lasiriz:)

biz her gün 5dk da olsa konuşmaya çalışıyorz ama yetmiyor sanırım bana . hani telefonu kapatmadan saatlerce konuşalım dese hayır demem :)

biz her gün 5dk da olsa konuşmaya çalışıyorz ama yetmiyor sanırım bana . hani telefonu kapatmadan saatlerce konuşalım dese hayır demem :)

Konusuyonuz ya ona bak sen canim :))) İşte bana da zamanında öyle alistirmisti iki üç saat telde konuşuyorduk böyle si garip geliyor az önce aradı acmadim hihhhh çünkü dün akşamdan kızgınim maç izliyomusmus telefonlarimi açmıyor beyfendi maç aşkı yuzunden

hhah allahtan benmkinin öyle br huyu yok ama kıyamam pazar pazar çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…