haklisiniz, hic olmadi bu.işte yazışmalı şeylerden hep korkuyorum ben
yazı kanıt çünkü
whatsapp da yakınlarımızın üzüleceği şeyler konuşmamaya çalışın bundan sonra
galiba haklisiniz, ozurden baska soylenecek bisii yok. konustugumuz seylerin yuzde 80ini zaten onunla yuzyuze de konustuk (tartistik ama kirici boyutta degil tabi). sadece boyle annemle arkasindan atip tutuyomus gibi olmamiz hic hos olmadi.Ablanız bunu hiç unutmayacaktir. İnsanın en yakının böyle dusunuyor olması ki ablanız hatalı bile olsa çok zor. Ben kaldiramazdim şahsen. Özür dilemekten başka yapabileceğiniz birşey yok
sanmam, yazistigimiz seyden ornek verdi cunku. maalesef!belki okumadı ama zarf attı
sanmam, yazistigimiz seyden ornek verdi cunku. maalesef!
kotulukle alakali degil bence, dolduk. kocamla konusamiyorum, arkadaslarimada ablami elestirecek degilim. annemle ben ayni fikirdeyiz, bizce makul fikirde olanda biziz zaten bu tartisma konusunda, o yuzdende elestirdik (ki cogunu zaten yuzune de soyledik).Yuh ya insan kardesinin kizinin dedikodusunu yapar mi. Cok kötüsünüz.
kizlar merhaba,
gecenlerde ablama sinirlenmistim, keza annemde oyle. bayagi yazistik whatsapp uzerinden annemle o konu uzerinden. yani aslinda dedikodu yaptik galiba. annem ozellikle cok kizgindi ama bende oyle. herneyse, biraz once telefonda ablamla telefonda konusurken bi konuda ayni fikirdeydik aslinda ama birden ‘annemle mesajlasmalarinizi okudum zaten ben hic bilmem hic anlamam hic aklim yok benim hep siz daha iyi biliyosunuz o yuzden karismiyorum artik hicbiseye’ dedi durduk yere. ne diyecegimi de sasirdim. hic hos degil okumasi, ama uzuldum de acikcasi. fikrine deger vermiyomusum gibi davrandi ki alakasi yok, o konuda gercekten haksiz oldugunu hala dusunuyorum. az once mesajlasmalara baktim annemle, icim bi tuhaf oldu baska konulardada tepki gostermisiz ablama annemle. nezaman okudu hic bilmiyorum nekadarini okudu onuda bilmiyorum. dun tum gun birlikteydik hic belli etmedi okudugunu, bugun sabahta okumus olabilir.
ablama bu konuda bisey soylemeli miyim? nasil soylemeliyim? uzerini kapatmali miyim, hic olmamis gibi mi davranmaliyim?
elestirdigimiz seyler hos degildi, kendini gercekten kotu hissedebilir bu yuzden, bi yandan ‘akli basina gelir belki biraz daha yapici olur daha *abla* gibi toparlayici olur laf soz pesine dusmez’ diye dusunuyorum, diger yandanda hic hos olmadi. kiyamiyorum yani uzulmesine. ama okumasina da cok bozuldum. ne sacma bi durum yaa bu simdi uff!
evet dusunuyorum. telefonda az once konusurken 'belki kendimi yanlis ifade ettim siz beni anlamadiniz' dedi. yani galiba o konuda kendinin haksiz oldugunun farkinda ama gururuna yedirip kabul edemiyoda. 'artik karismiyorum karismiicam'lara bindirip uzerini oda kapatmak istiyor galiba.valla eğer kendinizi haklı görüyorsanız hiç yakalanmamış gibi davranın.
ay icimi rahatlattiniz. bizde mi sacmalik var diicektim. elbette konusuldugunu biliyoruuuz, orasi kesin, ama yani hani boyle ifsaa olmak hos olmadi.Ya biz annemle konuşuyoruz kızkardeşimi çekiştiriyoruz,kızkardeşimle oturuyoruz annemi didikliyoruz eminim o ikisi de benim için yapıyordur
Arada dedikodular ortaya çıkıyor,çünkü unutuluyor kim kimin hakkında ne demişti diye amaan bizbizeyiz deyip gülüp geçiyoruz,olur anne ve kızkardeşler arasındaAnnemi eşime anlatamayacağıma göre hele hele bir arkadaşıma hiç çekiştirmeyeceğime göre tabi ki kızkardeşime anlatıcam, o yüzden çok endişelenmeyin olur böyle şeyler bana çok büyük birşeymiş gibi gelmedi
annemin huyunda maalesef asiri aciksozlu olmak var, yani evet annemle cekistirdik ablami, ama emin olun annem her bir sozu hatta daha kirici seyleri yuzumuze de soyluyor haha. yani aslinda bilmedigi seyler degil ama bu sekilde bizim konusmalarimizi okumasi onu kirmistir eminim.Ablanızın okuması hiç hoş degil tabi ama bi annenin bi cocuguyla diger çocuğunun dedikodusunu yapması çok kötü,benim icimden çıkmazdı bi ömür. Özür dileyip olayı köpürtmeyin. Eğer okuyunca bazı seyleri anlar kendini toparlar gibi bi inanışınız varsa da bunu ablanıza kendiniz söyleyin arkasından konuşmayın.
Açıksözlülükle dedikodu aynı sey degil ama. Mesajlaştıklarınızı anneniz sizin yanınızda ablanıza dese sorun olmaz ama dedikodu yaparken insan gaza geliyor hepimiz yapıyoruz bunu abarta abarta şikayet ediyoruz. Keske görmeseymiş ama olan olmuş bi daha tekrarlamazsınız sanırım.annemin huyunda maalesef asiri aciksozlu olmak var, yani evet annemle cekistirdik ablami, ama emin olun annem her bir sozu hatta daha kirici seyleri yuzumuze de soyluyor haha. yani aslinda bilmedigi seyler degil ama bu sekilde bizim konusmalarimizi okumasi onu kirmistir eminim.
Ya biz annemle konuşuyoruz kızkardeşimi çekiştiriyoruz,kızkardeşimle oturuyoruz annemi didikliyoruz eminim o ikisi de benim için yapıyordur
Arada dedikodular ortaya çıkıyor,çünkü unutuluyor kim kimin hakkında ne demişti diye amaan bizbizeyiz deyip gülüp geçiyoruz,olur anne ve kızkardeşler arasındaAnnemi eşime anlatamayacağıma göre hele hele bir arkadaşıma hiç çekiştirmeyeceğime göre tabi ki kızkardeşime anlatıcam, o yüzden çok endişelenmeyin olur böyle şeyler bana çok büyük birşeymiş gibi gelmedi
ay insallah haha.Dedikodu yapmayın, annenizle de olsa. O zaman sorun çıkmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?