İçimden yüzüne bile bakmak gelmiyor .Hiç yokmuş gibi davranmayı düşünüyorum .Kendini bir şey sandı. Bakışımı bile hak etmiyor. Gelirse gelir gelmeze o kaybetti.ilgilenmeyin onuNla bir süre .onun yaptığı gibi kacin.birakin düşünsün ve sizi kaybedeceğini sansin. o zaman işler değişir bence
konu sahibi valla niyetim kotu degil ama basligi okuyinca icimden gecen.cumleyi soylemezsem olmazdi... ban yemem insallah.
geri cekilme bir korunma yontemi degildr...
okuyanlardan bu berbat geyik.icin ozur dilerim. keyifli pazarlar...
Geri çekilme bir korunma yöntemi değildirBu aşkta da böyle. Sen de kıvama gelme bir süre, kedi fare oyununa dönmüş sizinkisi.
Yani ya nişanlanşak o zamanda ben yapamiyorum der bırakır . Mesaj da bir arkadastan bahsediyordük onun nasıl gönlünü alırım diye o da sen kandırırsın onu falan diyorDu ben de kanmaz ama ikna olur sevinir demiştim .Sevgili olsanız yada evli olsanız başka şeylerin en güzel yerinde de topuklar bu adam.
Siz de öyle kalakalırsınız.Harcadığınız zamanınıza yazık .
Mesajlaşmanın en güzel yeri derken tam olarak nasıl bir yerde kaçtı ki?
Merhaba hanımlar kusura bakmayın öncelikle sürekli kendime sorular soruyorum. Şuan tek başımayım. Herkese de soramıyorum. Soyle anlatay.Uzun zamandır yakınlaştıgim biri vardı çalıştığım yerde. Hep kaç kovala .Adam yaklaşıyor ben kıvama geliyorum duygularımi ifade ediyorum artık anlıyor geri cekiliyor. Bu kez gurur yapıp ben kaçıyorum .O yine bir şeyler yapıyor beni kandırıyor . Yemek yedik evlenilecek gibi sorular soruyor.Ben yine yakınlaşiyorum. Pat adam yine kaçıyor.En sonuncusu ağır oldu biraz tam güzel gUzel mesajlaşıyoruz o da uzatıyor sohbeti bir anda ben daraldim disarı çıkacağım evin icinde bunaldim hava alayim dedi .kalakaldim. Haftalardır çabalayan flortlesen adam saniye de bu cümleyi kurdu.Yani adam geçmişe bakınca ilişkiden korkan biri olduğunu biliyorum ama kendi çabaladı olmuş işi bozdu .İş yerinde kovalamaca oynuyoruz .Ben yüzüne bakasım gelmiyor içim kaynayan adama sogdum. Bundan sonra ne olacak.?
şu açıdan bakarsak eğer bazen hamile kalmamal için bu yöntem kullanılıyorsa demek ilişki de aşık olmamak bağlanmak için böyle bir ifade olmuş olabilir. Çok güldüm amakonu sahibi valla niyetim kotu degil ama basligi okuyinca icimden gecen.cumleyi soylemezsem olmazdi... ban yemem insallah.
geri cekilme bir korunma yontemi degildr...
okuyanlardan bu berbat geyik.icin ozur dilerim. keyifli pazarlar...
Artık son darbeyi vurdu zaten bu kez çok yaraladı. Normal arkadaşımdan bile daha resmi olmam lazım. Gelecek de olmaz bu adamla.Sizin ilginiz hoşuna gidiyor bence sadece, onu sürdürmek için de böyle yapıyor. Kaçan kovalanır taktiğini üstünüzde deniyor yani. İlgi göstermeyin artık bence, o size ilgi gösterse bile mesafeli kalın.
Kendi haline bırakın. Gayet iyi giden bir sohbetin ortasında kaçan adam yarın zora geldiğinde ortadan kaybolur. Yolun başında iken yol verin gitsin.Yani ya nişanlanşak o zamanda ben yapamiyorum der bırakır . Mesaj da bir arkadastan bahsediyordük onun nasıl gönlünü alırım diye o da sen kandırırsın onu falan diyorDu ben de kanmaz ama ikna olur sevinir demiştim .
Bu durumdan sonra onu nasıl dumura çevireyim ki yaptığına pişman olsun.ya ben kendimi ovmus gibi olmayım ama is yerinde guzel alımlı eğlenceli biriyim. .En içi geçmiş insanlar bile onunla aynı ortamı paylaşmak istemiyor .Ben onu adam yerine koyudum sevdim hoşlandım Bu durumu değerlendiermedi. . Ne yapmayım ki dumura uğrasin tutussunBence ilişkiden korkan biri değil ben şu an şunu anladım adam bencil egolu bi adam. Siz onu tatmin ediyorsunuz yakınlaşarak pohpohlamış oluyorsunuz o doyunca geri çekiliyor. Bence daha fazla yüz vermeyin. Hadi oldu yarın bi gün ilişkiniz oldu size bunu hep yaşatır bir tip gibi.
Evet yaşına yakışmıyor .31 yaşında adam mı artık çocuk mu ? Ben de 30 yaşındayım. Ben net şekilde belli ettim duygularımı ama artık bende koptu bir şeyler .Güvenimi kaybetti .İleri de ciddi aşamalara gelsek yine gider ."Tarkan'ın şarkısını yollayın ona sen aşkı çiçek böcek sanmışsın". Sonuçta olgunlaşmamış biriyle başbaşasınız , kaçan kovalanır taktiğini oldukça abartmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?