Mesajlasmanin en güzel yerinde erkek gerı cekilirse

ilişkiden korkuyor ifadesi de çok komik değil mi yani 31 yaşında koskoca adam
ilişkimiz olunca yemem seni korkma denecek kıvamda
istemedikleri biri olunca hep aynı bahane ilişkiden korkuyorum gelecekten korkuyorum
büyü de gel denir bunlara

İkizler burcu galiba.dengesizin teki:)
Sizde mesafe koyun bundan sonra.çok istiyorsa o mesafeyi aşmak için cabalasin dursun allahın dengesizi.

Benim için değil bu geçen sene bir arkadaşım bununla sohbet eden biri demiş yok mu biri dediklerinde .Bir kız arkadaşı olmuş çok yıpratmış onu. Bul birini dediklerinde korkuyorum bu işlerden demiş. Tamam yeterince istemeyebilir ama beni niye heveslendirdi heyecankandırdi. Bir suru ip ucu var parçalar birleşince kafasında bir şeyler olduğu ortaya çıkıyor. Kafasında yeterince evlilik yok . Ben heveslendigime kurdüğüm hayallere yandım. Hep ben acı çekiyorum.

İkizler ve terazi burcu kocası olan arkadaşlarım çocukları olmazsa çoktan boşanırlardı.Mutlu oldukları tek bir konuları yok.Bu burç erkekleriyle evlilik zor ya düşünmeyin.Ayakları yere basan birini tercih edin.

Haklısınız .Mantıken Olmaz bu adamla.Hem de ailemden uzakta ömür boyu bu adamla nasıl geçer. Şu duygularimdan da vazgecebilsem.Aynı yerde çalısiyoruz

Bebek doğacağı gün de adam daralıp çıkmak isteyebilir evlilikten.
Adamın huyu bu daralmamalı,yani ilişki için asla ve asla peşinden koşulan taraf olmamamlı.
Bırak koşsun ama kabul eder etmez pişman da olur bu,daralır
İnşallah gerçekten soğumuşsundur da sonsuza kadar kaçarsın.
Yoksa sonsuza kadar kovalayan taraf olacaksın

Her tanıştığın erkeğe hemen evlenelim tavrıyla yaklaşırsan daha çok canın yanar hayalkırıklığına uğrarsın.

Ben o tavrı vermiyorum ki. Nerden çıkardıniz ki .Kendimde bile o düşünce olmuyor.
Emin misin? Bu adamı geç de eski konularını da mı unuttun? İkizler burcuysa zaten zor da bir de ister istemez bastırıyorsundur sen fark etmeden iyice kaçıyordur. Tam tersi takmasan gelir yani...

Emin misin? Bu adamı geç de eski konularını da mı unuttun? İkizler burcuysa zaten zor da bir de ister istemez bastırıyorsundur sen fark etmeden iyice kaçıyordur. Tam tersi takmasan gelir yani...
tamam öyle bir dusince ister istemez var ortam gereği . Yasadıgimiz yerde zaten yol mu birı evlenmiyormusun diye 30 unu geçmiş herkese sorulur .Zaten bu alt yapı ile başlayacak. Hem kultur hem de yaş itibari evlilik alt yapısı olacak. Başka ne olacak ki artık. Herkes o umitle başlar ki. Basbasa kaldığımız da aile yapısı ve ben nasıl yaşarım üzerine sorular sordu.O yaklastiginda ben sadece yardımcı olma istedim onun da bir şeyler başlatmak istediğini dusundum.Ama hep kontrolü hep gerektiği gibi davrandım o hep laf attı muhabbet açtı. Tamam bende takmam geri cekikecegim onu umursamauacagim.

Kesinlikle bu adamdan sana hayir gelmez. Asla ve asla. Bir kere muhabbetin ortasinda daraldim biraz disari cikicam diyen adam okuzun onde gidenidir. Bunun bi yerleri tavana degmis sanirim senin ilginden, o ilgiyi bi kes bakalim. Ah ahh gecmiste ben de biriyle boyle kisa sureli bir hayalkirikligi yasamistim. Ilgili gibi durup ben biraz adim atinca resmen bi anda buz dolabi gibi oluyodu. Yazismada bile biraz yorgunum sonra konusuruz deyip cekip gitmisti gunlerce yazmamisti. Allahin okuzu. Sadece uzulursun bu adamla bak. Cunku sana duygulari yok. Ilgilenmesi senin ilgin yuzunden. Duygusu olsa pesinden ayrilmazdi

Öyle diyorsun .Ya ben ilgim
Ya ben ilgimi benm birşeyler yapınca gösterdim. Yoksa çok okuzlukleri oldu. Yemeğe götürdüğünde yolda giderken hep aşk şarkıları açtı bazilarinda sesi yükseltti .Sosyal medya da aşk şarkıları paylaştı. Arkadasim kaç kez bakarken yakalamış. Gene bile olsa bir şey mutlu olamayacağımi biliyorum bu adamla .Allah bu erkekleri kahretsin .Olması gereken ilişki nasıl başlar ki bir bilsem bir başlayan ilişkim olsa bende bıktım artık.Sizin devam etti mi nasıl bir süreç oldu .

Başka konuya da yazdım burada da kendi olayımı gördüm. 34 yaşında olup yani ergenlik dönemini çoktan atlatmış olan biri vardı hayatımda ve yakınlaşmayı isteyen, ateşi yakan oydu. Devamını ben getirdiğimde hep bir şekilde kaçtı. Daha sık görüşelim diyorum tabii diyor sonra bir bakıyorum ortadan kaybolmuş cevapsız bırakmalar başlamış. Ağlayıp sızlayıp kahrolan ben oluyorum. Hala ona takıntımı içimden atamadım ama sana tavsiyem ondan uzak dur. Ne istediğini bilmiyor. Mutsuzluk getirir bu tarz insanlar. Onlarda da ben yapıyorum düşüncesi oluyor mudur acaba? Hep merak ediyorum.

arkadasa katılıyorum. hıc yazmayın yazarsa mesaj cevap bıle vermeyın. egosu insın. dengesiz biri bence

arkadasa katılıyorum. hıc yazmayın yazarsa mesaj cevap bıle vermeyın. egosu insın. dengesiz biri bence
İnanin en sıkıcı insanlar bile onunla ayni ortamı solumak istemiyor Kızlar ağız burun büküyor .Ben en güzel halimle adamın kıçını kaldırıldım.Ama Çok fena intikam almak istiyorum.Onu pişman etmek istiyorum. .

Aynen bunları yaşadım .Ben yapıyorum düşüncesi olabilir .Ama ben bu adamdan intikam alıp bu yaptığından pişman olmasını istiyorum.Sürünsün peşimde istiyorum.

Balık baştan kokarmis. Sal gitsin başka denizlere yelken aç bu tipler adamı kanser eder. Zaten bu şekilde davranmasının nedeni muhtemelen seni bu şekilde bir ilişki yaşamaya hazır değilim ama arada bi uğrarım takiliriz durumuna alıştırmak. Uzak dur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…