wilma_ Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Ocak 2017 229 236 18 13 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi dream24 #81 dream24 .!.: Hayır . İş yerinde işte bir kaç pas vermedim. O da başı önünde geçiyor yanımdan şuan. Genişletmek için tıkla... Bence bundan sonra zerre kadar umursama. Dalga gecmek neymis gorsun.
dream24 .!.: Hayır . İş yerinde işte bir kaç pas vermedim. O da başı önünde geçiyor yanımdan şuan. Genişletmek için tıkla... Bence bundan sonra zerre kadar umursama. Dalga gecmek neymis gorsun.
dream24 Guru Kayıtlı Üye 30 Ocak 2011 1.529 448 323 14 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi dream24 #82 caninfistigi .!.: Hangi öküz cümlesi? Konuda arattım bulamadım öküz cümlesini. Genişletmek için tıkla... Konuşmanın en güzel yerinde ...evde sıkıldım ..daraldım. dışarı çıkacağım mesajını yazDi ...
caninfistigi .!.: Hangi öküz cümlesi? Konuda arattım bulamadım öküz cümlesini. Genişletmek için tıkla... Konuşmanın en güzel yerinde ...evde sıkıldım ..daraldım. dışarı çıkacağım mesajını yazDi ...