Mesajlasmanin en güzel yerinde erkek gerı cekilirse

Aynen bunları yaşadım .Ben yapıyorum düşüncesi olabilir .Ama ben bu adamdan intikam alıp bu yaptığından pişman olmasını istiyorum.Sürünsün peşimde istiyorum.
Çok ama çok haklısın. Bu hayal kırıklığını, şoku kim yaşasa o da intikam almak ister. Bu nasıl mümkün olur ben bilmiyorum ah bir bilsem keşke. Yaşadığım üzüntülerin aynısını yaşasa yeter diyorum o derece yoğun şey yaşadım. Sen de öylesindir muhtemelen. Zorumuza giden bu bilinmezlik. Hareketlerini anlayamıyorum. Baştan tavırlarını belli etseler, ilişki yaşamak istemediklerini gösteren davranışlarda bulunsalar üzülmeyeceğiz ama zarf atıp da sonradan nedensizce kaçmak akıl mantık işi değil. Nedenini çözemiyoruz bu da bizi daha çok üzüyor.

hiç yüz verme bence, oyuncak m bu canım, böyle ne istediğini bilmeyen olgunlaşmamış erkek hiç çekilmez

hiç yüz verme bence, oyuncak m bu canım, böyle ne istediğini bilmeyen olgunlaşmamış erkek hiç çekilmez
Çevresindeki arkadaşları bunu bana yaptığını duysalar var ya salaksın diye döverler .Ama bu kez aşk ateşi değil de intikam ateşi sardı içimi .Ona iki sohbetim iki bakışım hoşuna gidiyorDu .Ama dilerim ki ot gibi yaşasın bu hayatı .Bu gidişle de ailesinin bulduğu kızı alır o da onu hiç sevmesin .Bitki gibi kız olsun.

Olması gereken ne bilsem.Gerçek ilişki nasıl başlar. Ben sadece attığı zarfları tuttum. Açılsin diye yardımcı olmak istedim .

Onun yaptıklarını siz yapın biraz ilgisiz davranın yapabilirseniz. Msj mı attı siz bölün yatyorum misafir geldi kapı çalyo görüşürüz dye bttirebilrsnz. Kaçan her zaman kovalanır. Niyeti ciddiyse mutlaka çabalayacaktır ama yok çabalamazsa boşverin değmez zaten

Etmedi tabiki. Biz bir aile ortaminda tanistik. Akrabamin akrabasiydi. Benim kanim o kadar kaynamisti ki daha tanisir tanismaz, civil civildim daha ilk sohbetimizde bile. Ama o ilk gunun sonunda hicbir iletisim yolu acmadi ve biz bir daha bir sene sonra bir tanidigin dugununde bir araya geldik. O gun resmen o gurultude bir saat dolu dolu sohbet ettik ben cok heyecanlandim cunku konustugumuz konular evlilik cercevesinde donuyodu ve o acmisti konuyu. Sonrasinda facebooktan birbirimizi ekledik ama ilk yazan ben oldum. Bi saatten fazla yazistik ve sohbeti bitiren ilk o oldu. Sonrasinda kac gun bekledim yazmadi. Bi nasilsin vs bile demedi. Yine ben yazdim bigun. Konusurken gayet guzel gibiydi, ben biraz daha belli eder gibi olunca duygumu bu yorgunum baya sonra devam ederiz musadenle dedi ve gunlerce yazmadi. Ben de yazmadim. Inanir misin o sekilde kaldi diyalog. Sonrasinda ben onu sildim facebooktan. Ve biz gecen yaz yine ortak tanidigimizin dugununde karsilastik. Sadece sogukca merhaba dedim o da merhaba dedi. Tek kelime etmedim baska. Umurumda bile olmadi. Gorguden nezaketten bu kadar yoksun bir okuz icin kendimi zamaninda nasil da uzmusum. Sen benim yaptigimi yapma, sana bir dost tavsiyesi..

oda bi taktik bence sen daha cok üstüne düş diye tamamen senın oyle yapman lazım ne guzel sogumussun ıste rotayı çevir hem dengesiz birine benziyor bugun cok sevıyosa yarın ayrılalım der.

Ben bir de her gün göreceğim Y a da ısallah 3 ay daha dayanacagim. Öyle bir soğuttu ki içim kaynamışti halbuki .mahvetti her şeyi.

Ben bir de her gün göreceğim Y a da ısallah 3 ay daha dayanacagim. Öyle bir soğuttu ki içim kaynamışti halbuki .mahvetti her şeyi.
Son derece guvenilmez biri belli. Insani yari yolda birakir bu tipler. Sen tamamen soguk davran gordugunde. Yani soyle soguk, diger bir arkadasa nasilsa oyle. Ona ozel hicbir harekette bulunma. Egosu cok incinir bu tiplerin boyle durumlarda. Yine ilgilenmeye baslar. Uzak dur bundan sen. Yanar doner kaypak biri belli.

Olması gereken ne bilsem.Gerçek ilişki nasıl başlar. Ben sadece attığı zarfları tuttum. Açılsin diye yardımcı olmak istedim .
Olması gereken asla bu değil. Bir insan karşısındakine yakınlık duyuyorsa, iletişim kurmak istiyorsa uzaklaşmaz aksine sürekli samimiyeti arttırmak ister. Denge yoksunları ise bu şekilde davranır. Arkadaş çevrelerine de böyle mi yoksa yalnızca bunu bize mi yaşatıyorlar?

Geri çekme kendini. Yok sayma da.
Sadece umursamaz ol, dalgana bak.
Konuştuğunda hislerini belli etme, eğlencesine konuşuyormuş izlenimi ver.
Herkesle öyle samimiymişsin izlenimi ver.
Yine samimi konuş ama duygusal izlenimden ziyade flörtöz ve yanar döner ol.
Sohbet ederken bi anda aşırı samimi olup, sen sıkılmış izlenimi ver.
Ondan başkalarıyla da öyle konuşuyormuşsun gibi göster.
Arada başka erkeklerden bahset, arada ona kur yap, arada onu kıskanır gibi görünüp arada ona başkasını ayarlama muhabbetleri yap.
Kısaca dengesiz davran.
Bu tarz erkekler bundan anlar

İlk sene ikinci sene kimse ile konuşmazDi. Bu sene insan içine karişti beyimiz iletişime geçti. Bazen kendi halinde takilir bazen zorla birinı bulur .Öyle işte Bana kurduğu o öküz cümlesi ile gözümde değerini düşürdü .

Sizce böyle birinin başka alternatifi olma ihtimali var mı

Bence ilişkiden, ilişkide sana bağlanmaktan özellikle rahat ve sıkıntıya gelemeyen biriyse senin onu sıkmandan kıskanılmaktan korkuyo olabilir. Ben de böyle bir durum yaşamıştım benim ilgim vardı o zaten biliyodu onun da bana vardı çok belliydi mesajlasırken mesela ilk ben yaklaşır açılır gibi olunca bu konuyu kapatır bahane bulur kacardi bi şekilde bir kaç defa böyle oldu artık delirdim ama o arada da gördüğüm için de sevmeye başlamıştım sonra ben mesaj yazmayı kestim baktım bir süre sonra o yazdı dediğin gibi yaklaşır gibi oldu ben de yaklaşır gibi cevap verince yine kaçtı yine sinirlenen ben olmuştum ama bir gün açık açık söyledim sordum o da ben sıkıntıya gelemem kıskanılmak en nefret ettiğim şey sen çok duygusal birisin ben seni hep üzüyorum biz böyle daha iyiyiz falan demişti o andan itibaren umudumu kestim. Bence bırak bakalim yine o yaklassin ama yaklaştığında bu sefer sen geri de kal belki bu arada o incinme duygusunuda anlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…