Mesajlasmanin en güzel yerinde erkek gerı cekilirse

Demek ki sizin kadar onemsemiyor isine geldigi gibi hareket ediyor. Boyle biriyle saglikli bir iliski surduremezsiniz

Adam gönül eglendiriyor vakit geçiriyor canı sıkılınca da çekip gidiyor bence ona yapılacak en iyi şey mesajlarina cevap vermemek ve görmezden gelmek

Bu modelden bende var. Zamanında burası olsaydı keşke ben de anlatsaydım. Vazgeçirilseydim, kızım durma kaç bundan koca olmaz deselerdi.. Aah ah erken doğmuşum..

Adam gönül eglendiriyor vakit geçiriyor canı sıkılınca da çekip gidiyor bence ona yapılacak en iyi şey mesajlarina cevap vermemek ve görmezden gelmek
Bütün arkadaşlarının ilişkisi var hadi ona da bul ayarla birini diyorlar. Zamanı var diyor işte .Ama bu adamdan da bana yar olmaz.Zihnimi boşuna yoruyorum.Kendi kaybetti.Kız arkadaşlarımin gözlemi eline geçen güzel bir fırsat geçti umarım degerlendirirdi.

Bu modelden bende var. Zamanında burası olsaydı keşke ben de anlatsaydım. Vazgeçirilseydim, kızım durma kaç bundan koca olmaz deselerdi.. Aah ah erken doğmuşum..
Şimdi beyefendi ne yapıyor .Bu model mi .İkizler burcu mu?

Anlattığın gibi biriysen onun için tamda bir basamaksın. Bidaha msj atarsa cevap atma iş yerinde konuş falan ama yakınlaşma farzet ki o sana yapışmış yılışık adamın teki öyle düşün. Arkadaş ol ama samimi olma

Adam kesin evlidir. Oynasmak istiyordur cekiniyordur. Ya da evlenmeye go.. yoktur.

Hayır Akrep burcu. Şimdilerde nurtopu gibi 1 aylık küslüğümüz var. Hayatım küsmelerin arasında aldığım nefeslerle geçiyor
Allah yardımcınız olsun .Zor bu adamlarla .Bir kız gönül vermiş ona ki .Adamın triplere .Ama duygusal anlamda içimi azalttı. Kendimi dizginlemem daha rahat olacak . Fena olacak bu kez tavrım.

dışarı çıkınca da mesajlaşmaya devam edilebilir
ya da evde sıkıldım geleyim seni alayım hem konuşur hem hava alırız diyebilirdi
adam konuşmak istemiyorum diyememiş de evde daraldım demiş ben olsam kesin bir şey söylemedikçe artık yakın davranmam

Yok sayın bence

Muzmin

Müzmin bekar .31 yasunda. Kısa süreli bir ilişkisi olmuş. İki kuruş maaşıyla aldığı lüks otomobilin kredisini ödemekle ile gecsin ömrü .
O zaman geriye su kaliyor. Is ciddiye binerse nasil evlenicem diye apisip kaliyordur o yuzden kendini cekiyordur.

Ben o sıra nöbetteyedim .İlçe çok küçük çıkamayiz da. Daraldım yerine mesajlaşma olduğu yerde kalabilirdı. Kabalik etti ki.Sohbette bir şey yoktu daralacak kendi de gayet yürüyorDu. Dengesiz .

O zaman geriye su kaliyor. Is ciddiye binerse nasil evlenicem diye apisip kaliyordur o yuzden kendini cekiyordur.
Evet yakın arkadaşımız da öyle diyor .Ya ben hemen evlenelim demiyorum Bir sene daha bekleriz toparlana kadar. Tabi takılmak da zor.Benim memleketim uzak bir de .O da zoruna gidiyor olabilir. Görev dolayısıyla burdayız.

Geri çekileni daha da geriye itip, ileriye odaklanmak daha mantıklıdır.
Deneyin.
Harikasınız. Bu kez pişman olacak.Bundan sonra gelirse kesin niyeti ile gelsin Yoksa çok canımı sıktı .Gönül vermişken kaçırmak istemedim ama böyle de olmaz ki.

Ben o sıra nöbetteyedim .İlçe çok küçük çıkamayiz da. Daraldım yerine mesajlaşma olduğu yerde kalabilirdı. Kabalik etti ki.Sohbette bir şey yoktu daralacak kendi de gayet yürüyorDu. Dengesiz .
Evet dengesiz ve salak. Yururken bu yazilirmi. Baska bi bahane bulamamismi.

olsun ilçe küçük dye niye kendini kısıtlasın ki
isterse her şekilde görüşülür
ben de şuan pek de açık fikirli insanların yaşamadığı bir güneydoğu şehrindeyim
iş arkadaşlarımızla başbaşa çay da içiyoruz tatlı yemeye de çıkyoru z
hava almak için yürüyoruz da
En önemli HUSUs İSTEK
O eksik bence
siz de artık geri çekilin ya da ne olursa olsun diyerek açıkça sorun

Güveniniz bittiyse zaten bitmiştir herşey fazlaca zaman harcamaya gerek yok siz gerekeni yapmissiniz görünen o ki ilerisi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…