Bu modelden bende var. Zamanında burası olsaydı keşke ben de anlatsaydım. Vazgeçirilseydim, kızım durma kaç bundan koca olmaz deselerdi.. Aah ah erken doğmuşum..Bu durumdan sonra onu nasıl dumura çevireyim ki yaptığına pişman olsun.ya ben kendimi ovmus gibi olmayım ama is yerinde guzel alımlı eğlenceli biriyim. .En içi geçmiş insanlar bile onunla aynı ortamı paylaşmak istemiyor .Ben onu adam yerine koyudum sevdim hoşlandım Bu durumu değerlendiermedi. . Ne yapmayım ki dumura uğrasin tutussun
Bütün arkadaşlarının ilişkisi var hadi ona da bul ayarla birini diyorlar. Zamanı var diyor işte .Ama bu adamdan da bana yar olmaz.Zihnimi boşuna yoruyorum.Kendi kaybetti.Kız arkadaşlarımin gözlemi eline geçen güzel bir fırsat geçti umarım degerlendirirdi.Adam gönül eglendiriyor vakit geçiriyor canı sıkılınca da çekip gidiyor bence ona yapılacak en iyi şey mesajlarina cevap vermemek ve görmezden gelmek
Şimdi beyefendi ne yapıyor .Bu model mi .İkizler burcu mu?Bu modelden bende var. Zamanında burası olsaydı keşke ben de anlatsaydım. Vazgeçirilseydim, kızım durma kaç bundan koca olmaz deselerdi.. Aah ah erken doğmuşum..
Hayır Akrep burcu. Şimdilerde nurtopu gibi 1 aylık küslüğümüz var. Hayatım küsmelerin arasında aldığım nefeslerle geçiyorŞimdi beyefendi ne yapıyor .Bu model mi .İkizler burcu mu?
Bu durumdan sonra onu nasıl dumura çevireyim ki yaptığına pişman olsun.ya ben kendimi ovmus gibi olmayım ama is yerinde guzel alımlı eğlenceli biriyim. .En içi geçmiş insanlar bile onunla aynı ortamı paylaşmak istemiyor .Ben onu adam yerine koyudum sevdim hoşlandım Bu durumu değerlendiermedi. . Ne yapmayım ki dumura uğrasin tutussun
Adam kesin evlidir. Oynasmak istiyordur cekiniyordur. Ya da evlenmeye go.. yoktur.Merhaba hanımlar kusura bakmayın öncelikle sürekli kendime sorular soruyorum. Şuan tek başımayım. Herkese de soramıyorum. Soyle anlatay.Uzun zamandır yakınlaştıgim biri vardı çalıştığım yerde. Hep kaç kovala .Adam yaklaşıyor ben kıvama geliyorum duygularımi ifade ediyorum artık anlıyor geri cekiliyor. Bu kez gurur yapıp ben kaçıyorum .O yine bir şeyler yapıyor beni kandırıyor . Yemek yedik evlenilecek gibi sorular soruyor.Ben yine yakınlaşiyorum. Pat adam yine kaçıyor.En sonuncusu ağır oldu biraz tam güzel gUzel mesajlaşıyoruz o da uzatıyor sohbeti bir anda ben daraldim disarı çıkacağım evin icinde bunaldim hava alayim dedi .kalakaldim. Haftalardır çabalayan flortlesen adam saniye de bu cümleyi kurdu.Yani adam geçmişe bakınca ilişkiden korkan biri olduğunu biliyorum ama kendi çabaladı olmuş işi bozdu .İş yerinde kovalamaca oynuyoruz .Ben yüzüne bakasım gelmiyor içim kaynayan adama sogdum. Bundan sonra ne olacak.?
Allah yardımcınız olsun .Zor bu adamlarla .Bir kız gönül vermiş ona ki .Adamın triplere .Ama duygusal anlamda içimi azalttı. Kendimi dizginlemem daha rahat olacak . Fena olacak bu kez tavrım.Hayır Akrep burcu. Şimdilerde nurtopu gibi 1 aylık küslüğümüz var. Hayatım küsmelerin arasında aldığım nefeslerle geçiyor
Müzmin bekar .31 yasunda. Kısa süreli bir ilişkisi olmuş. İki kuruş maaşıyla aldığı lüks otomobilin kredisini ödemekle ile gecsin ömrü .Adam kesin evlidir. Oynasmak istiyordur cekiniyordur. Ya da evlenmeye go.. yoktur.
Yok sayın benceBu durumdan sonra onu nasıl dumura çevireyim ki yaptığına pişman olsun.ya ben kendimi ovmus gibi olmayım ama is yerinde guzel alımlı eğlenceli biriyim. .En içi geçmiş insanlar bile onunla aynı ortamı paylaşmak istemiyor .Ben onu adam yerine koyudum sevdim hoşlandım Bu durumu değerlendiermedi. . Ne yapmayım ki dumura uğrasin tutussun
O zaman geriye su kaliyor. Is ciddiye binerse nasil evlenicem diye apisip kaliyordur o yuzden kendini cekiyordur.Muzmin
Müzmin bekar .31 yasunda. Kısa süreli bir ilişkisi olmuş. İki kuruş maaşıyla aldığı lüks otomobilin kredisini ödemekle ile gecsin ömrü .
Ben o sıra nöbetteyedim .İlçe çok küçük çıkamayiz da. Daraldım yerine mesajlaşma olduğu yerde kalabilirdı. Kabalik etti ki.Sohbette bir şey yoktu daralacak kendi de gayet yürüyorDu. Dengesiz .dışarı çıkınca da mesajlaşmaya devam edilebilir
ya da evde sıkıldım geleyim seni alayım hem konuşur hem hava alırız diyebilirdi
adam konuşmak istemiyorum diyememiş de evde daraldım demiş ben olsam kesin bir şey söylemedikçe artık yakın davranmam
Evet yakın arkadaşımız da öyle diyor .Ya ben hemen evlenelim demiyorum Bir sene daha bekleriz toparlana kadar. Tabi takılmak da zor.Benim memleketim uzak bir de .O da zoruna gidiyor olabilir. Görev dolayısıyla burdayız.O zaman geriye su kaliyor. Is ciddiye binerse nasil evlenicem diye apisip kaliyordur o yuzden kendini cekiyordur.
Harikasınız. Bu kez pişman olacak.Bundan sonra gelirse kesin niyeti ile gelsin Yoksa çok canımı sıktı .Gönül vermişken kaçırmak istemedim ama böyle de olmaz ki.Geri çekileni daha da geriye itip, ileriye odaklanmak daha mantıklıdır.
Deneyin.
Evet dengesiz ve salak. Yururken bu yazilirmi. Baska bi bahane bulamamismi.Ben o sıra nöbetteyedim .İlçe çok küçük çıkamayiz da. Daraldım yerine mesajlaşma olduğu yerde kalabilirdı. Kabalik etti ki.Sohbette bir şey yoktu daralacak kendi de gayet yürüyorDu. Dengesiz .
Ben o sıra nöbetteyedim .İlçe çok küçük çıkamayiz da. Daraldım yerine mesajlaşma olduğu yerde kalabilirdı. Kabalik etti ki.Sohbette bir şey yoktu daralacak kendi de gayet yürüyorDu. Dengesiz .
Güveniniz bittiyse zaten bitmiştir herşey fazlaca zaman harcamaya gerek yok siz gerekeni yapmissiniz görünen o ki ilerisi yok.Evet yaşına yakışmıyor .31 yaşında adam mı artık çocuk mu ? Ben de 30 yaşındayım. Ben net şekilde belli ettim duygularımı ama artık bende koptu bir şeyler .Güvenimi kaybetti .İleri de ciddi aşamalara gelsek yine gider .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?