- 17 Nisan 2017
- 10
- 5
- 1
- 28
- Konu Sahibi ekscaliburx
-
teşekkürler tmm olurCanım play storeye gir.
Orda rahatsız etme diye bir program var. Onu yükle
O programda seni aramasını istemediğin numarayı yazınca meşgul çalıyor.
İstersen bildiğim bir numara var onu söyliyim ve aradığında bu numara kullanılmamaktadır desin
+905059025720teşekkürler tmm olur
tmm çok teşekkür ederim :)+905059025720
Çağrı yönlendirmeye bu numarayı yazarsan aradığınız numara kullanılmamaktadır diyor.
Ben hem o programı yükledim hem bu numarayla yönlendirdim.
Sen sadece yönlendirme yapabilirsin .
Doğruluğundan emin olmak için başka numaradan kendini ara o zmn anlarsın olup olmadığını
Rica ederimtmm çok teşekkür ederim :)
Yukarıdaki numara tanıdığın birinin kapanmış numarası mı?+905059025720
Çağrı yönlendirmeye bu numarayı yazarsan aradığınız numara kullanılmamaktadır diyor.
Ben hem o programı yükledim hem bu numarayla yönlendirdim.
Sen sadece yönlendirme yapabilirsin .
Doğruluğundan emin olmak için başka numaradan kendini ara o zmn anlarsın olup olmadığını
Tanıdığım birinin kapanmış numarsı değil. İnternetten bulduğum bir numara. Peşimde bi sapık vardı ondan kurtulamak için çok araştırdım ve buldum.Yukarıdaki numara tanıdığın birinin kapanmış numarası mı?
Play storeda bahsettigin programdan dogrudan meşgul mü çalıyor?benim tlfda once bir kere çalıyor sonra meşgule düşuyor.yani arayan kişinin yüzune tlfu mesgule almız gb oluyor.istemedigin bu kisiye karsı bir de ayıp etmiş oluyorsun.sinir oluyorum.
Indirdim programı.mavi renkli ,tlf olan uygulamayı.teşekkur ederim.Tanıdığım birinin kapanmış numarsı değil. İnternetten bulduğum bir numara. Peşimde bi sapık vardı ondan kurtulamak için çok araştırdım ve buldum.
Program işe yarıyor evet. Meşgul çalıyor hep
Evet o uygulama ama ayarladan ayarlaman lazımIndirdim programı.mavi renkli ,tlf olan uygulamayı.teşekkur ederim.
10-15 kişiyi engelledim.iyi oldu.sadece msjı yapmadım.çunkü tlf ayarları bozulabilir gibi bir yazı çıkınca karşıma vazgectim.maliyeye msjlarinı şikayet ettigim bir magaza var.iptal yazıp gönderiyorum.msjlar hala geliyor.ben de sikayet etmistim.gerci henuz bir cvp gelmedi sikayet ettigim yerden.onun msjlarını engelleyecektim.o yazı çıkınca yapamadım.teşekkür ederim canım ilgine.Evet o uygulama ama ayarladan ayarlaman lazım
Kara liste diye bişi var oraya swni aramasını istemediğn numarayı yazacaksın
Eğer istersen rehberin dışında kimsede arayamaz seni.mesaj da atamaz. Ayarlar kısmından bakabilirsin ona. Yapamzsan bana mesaj at anlatırım
Canım o uyarıların hepsine evet demen gerekiyor. Ama o zmn telefonun kendi mesaj yerini kullanıma kapatmış olıyorsun. Sadece o uygulamadaki messenger den mesaj yazabiliyorsun.10-15 kişiyi engelledim.iyi oldu.sadece msjı yapmadım.çunkü tlf ayarları bozulabilir gibi bir yazı çıkınca karşıma vazgectim.maliyeye msjlarinı şikayet ettigim bir magaza var.iptal yazıp gönderiyorum.msjlar hala geliyor.ben de sikayet etmistim.gerci henuz bir cvp gelmedi sikayet ettigim yerden.onun msjlarını engelleyecektim.o yazı çıkınca yapamadım.teşekkür ederim canım ilgine.
Çok naziksin canımCanım o uyarıların hepsine evet demen gerekiyor. Ama o zmn telefonun kendi mesaj yerini kullanıma kapatmış olıyorsun. Sadece o uygulamadaki messenger den mesaj yazabiliyorsun.
Rica ederim. Yardımım dokunduysa ne mutlu bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?