- 6 Nisan 2017
- 119
- 31
- 98
- Konu Sahibi ekscaliburx
-
Kullanmış olduğunuz servisten yapacaksınız meşgul çalar kullanmış olduğunuz tarifenin sitesine girin orada nasıl yapıldığını tarif ediyor her türlü telefonda oluyor.benim telde öyle olmuyor engellediğim kişi aradığında direk dıt sesi ve sonra kapanıyo ben sürekli meşgul çalsın istiyorum
Bilemicem demekki benim kullandığım operatör için geçerli.benim telde öyle olmuyor engellediğim kişi aradığında direk dıt sesi ve sonra kapanıyo ben sürekli meşgul çalsın istiyorum
yapamadımmKullanmış olduğunuz servisten yapacaksınız meşgul çalar kullanmış olduğunuz tarifenin sitesine girin orada nasıl yapıldığını tarif ediyor her türlü telefonda oluyor.
Çok zekiceArayan numarayi kendi numarasına yonlendir
valla ouda denedim olmuyoArayan numarayi kendi numarasına yonlendir
Senin telefonun ne marka ne model?benim telde öyle olmuyor engellediğim kişi aradığında direk dıt sesi ve sonra kapanıyo ben sürekli meşgul çalsın istiyorum
galaxy wSenin telefonun ne marka ne model?
iphoneda engelleyince telefon çalar ama engelleyen kişi telefonun çaldığını görmez, arayanlara da düşmüyor. mesaj da gelmiyor. ama androidde mmeşgule düşüyor diye biliyordum. öyle telefonu olan bi arkadaşından rica etsen engellese?galaxy w
yok turkcell değil vodafonCnm turkcellsen eğer çagrı izin listesi var. Rehberindeki numaralsra izin verirsin. Dğer hangi numaradan ararsa arasn aradgnız kişi şuanda çsğrı kabul etmemektedir der.
155te de çağrı beketiyorlar bayaga :)155'e yönlendir. :) en temizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?