meslek seçimi halkla ilşkiler lüfteeennnnnn yardım

cnm hevesini kırmak istemem ama öyle iş bulmak o kadar kolay olmuyo.bende mezun olunca bütün şirketler peşimde koşar sanıyordum şimdi iş görüşmesine çağırsalar diye dua ediyorum.bi kere okurken kendini çok iyi geliştirmen gerekiyo.öncelikle devlet işi mi özel sektör mü istiyorsun buna karar ver.devlet işi daha rahat özeller gibi değil.mesela pdr sana tavsiye ederim.kuzenim kpss den 58 puanla atandı hatta hiç çalışmadan atandı şu an 2 bin tl maaş alıyo belki daha fazla tam bilmiyorum.devlet ne iş tecrübesi istiyo ne başka bişi istiyo yaz tatilin var maaşın iyi.hava kararmadan işten çıkıyon valla mis gibi iş nette yazanlar hayal ürünü cnm sen onlara inanma fazla.gerçekte o kadar basit iş bulunmuyo malesef.iyi düşün derim.

Acık acık konusayım ozaman herkes ben kadar sanslındegıldı ben şansımı ailem.ıcın teptım o ayrı. Kızım saf olma baska bölüm oku. 5sene okuyupta sekreter olarak görülmen ve seni lise mezunüyla aynı kefeye koymaları koyuyo. Lise mezunlarını kucumsemıyorum ama hazırlık artı 4yıl dirsek curutup asgari ücrete yada 1200liraya çalışmak hıc hoş degıl. Aynada yüzüme tukurdugum cok oldu. Baska meslek seç kendıne. Uğraşma halkla ılıskılerle. En basiti devlet memuru dahi olamıyorsun. Kadro yok. Genel olarak ıletısım mezunlarına kadro yok. İstersen Oxfordda oku. Turkıyede durum boyle. Halkla ılsıkıler mesleğini luzumsuz olarak ıletısımcılerı gereksiz insanlar görüyorlar.

evet pdr rahat düşünücem teşşekkürler

valla ne yalan söyleyim gözümün önüne perde inmiş resmen çok teşekkür ederim peki siz hangi alanları öneririsiniz

aslında halkla ilşkiler olsaydı kesinlikle özel istiyodum ama devlet harbiden çok rahat ya ama benim mal aklım hala özelde valla bilmiyorum bu sene staj için konfeksiyonda çalışcam görcem anya yı konyayyı

On lisans olarak muhasebe dış ticaret lisans olarak öğretmenlik yada sağlık.

şimdi ben kızmeslek lisesinde okuyorum ve bazı derslerim üni düzeyinde değil ma her desi görüyorum diş ticaret ve muhasebe birleşik olarak 4 yollık çok hoşuma gidiyor yaaaaa o da çok güzel ama 2 yıllık ygs 6 ile alıyor salıkta ygs 6 5 4 ile alıyordu ama benim gönlüm özelde peki ts den hangi meslekler sizi belki sıkıyorum amam tanığım herkes kamulu kimse özel değil nerdeyse onda size soruyorum çok sıkmıyorumdur umarım

Sen kız meslekte hangi bolumdesın ? Ana okulu öğretmenliği dusun direkt ozaman. Hıc hedef şaşma. Lısans babalar gıbı ana okulu öğretmenliği oku kpssden 50bile alsan atanırsın.

Sen kız meslekte hangi bolumdesın ? Ana okulu öğretmenliği dusun direkt ozaman. Hıc hedef şaşma. Lısans babalar gıbı ana okulu öğretmenliği oku kpssden 50bile alsan atanırsın.

yok yaa ben giyim üretim okuyorum bizde çocuk gelişim vardı hiç bir hocam tavsiye etmedi ama biz teknik liseyiz yani fiziik kimya biyoloji matematik görüyoruz ama çok iyi bir düzeyde değil yani ben napayım hem ben çocuk gelişimini sadece okulda staj yapıyolar diye 1 kere düşünmüş tüm hiç istemedim allahım saflık + ukalaık = esma oldu afedersin ablacım ama böyle düşündüm yani yalan söyleyemem başka f,ikrin var mı sağlık belki amacam sağlıkçı oda öneriyo

Son düzenleme:
siz şimdi diyorsunuz ki 2 sene muhasebe 2 yıl dış ticaret öylemi m ????:26:

Hayır meslek önerdin bızde sana fıkır söyledik. İster muhasebe oku ister dış ticaret ister anaokulu öğretmenliği ister sağlık. Ancak dış ticaret super yabancı dil ister. Muhasebe dikkat ve matematik ister. Ben muhasebe ve dış ticaret sorumlusuydum. Ihracat ithalat her baba yiğidin harcı degıl. Muhasebe hata istemez.

Canım once kendi bölümünü zorla. Gıda mühendisliği tarzında meslekler düşün. Gastronomı vs olabilir. Yok ben gıda istemem dersen ozaman saydığımız meslekler arasında secım senın. Hayat senın.

ben sadece dış ticaret diyorum ama eğer zorda kalırsan muhasebe de olabilir

benim matematiğim iyi ama hep işlem hatası yapıyorum matematik öğretmenim her sınavda sağolsun sen yaparsın çok basit bir hata yüzünden gidiyo diyo yanıma geliyor ilgeleniyo allah razı olsun adam bir gün beni dövecek o kadar emek veriyo ben işlem hatsı yapıyorum ben tam bir vasatım yaaaaa

hayır hayır gıda değil benm yemekte yapamıyorum sözelim iyi işte o kadar diğerleri orta ben tekstil okuyorum biz hep dikiş dikiyoruz

Paardon giyim üretim yazmışsın. Ne yapıcan bu bölümü allah aşkına. Tek bir ataması dahi yok devletin. Baska bölüme geçiş yap daha 10.sınıftasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…