meslek seçimi halkla ilşkiler lüfteeennnnnn yardım

yok canım İstanbul Arnavutköy de köy diye geçiyo ama mahalle bildiğin yani köy derken temsilen

Canim matematikle aran nasil bilmiyorum ama az biraz matematik yapabilirsen tm den bilgi ve belge yonetimini sec kafan rahat olsun puanlari cok yuksek degil atamasi gayet guzel 65-70 le bile atananlar var . Bu bolumu okuyorum is olanaklari guzel mi evet , bolumumu seviyor muyum hayir :) bolum kutuphanecilik ve arsivcilik ile alakali bir bolum devlette kutuphaneci maaslari 2.000 ile 2.500 arasinda bir rakam karar senin hakkinda hayirlisi neyse o olsun insallah :)

ayyyyyyy ben kitap okumayı çok sewerim bu bölümü hiç duymamıştım aklımda tutucam allah razı olsun bende bilgi işlem yönetimini düşündüm o nasıl bir bölüm biliyormusun bir de hangi bölümü istiyordun ki ?

Bilgi islem yonetimini ilk defa duydum canim malesef bi bilgim yok ben daha cok matematikle alakali bi bolum istiyodum ekonometri gibi mesela siralamamda tutuyodu ama cikmadi son tercihim olan bilgi ve belge yonetimi cikti kader kismet boyleymis demek ki :)

Allah hakkında hayırlısını versin kaçıncı sınıfsın ?

canım ben bölümün adını yanlış yazmışım işletme ve bilgi yönetimi olacak

Ben su bolumu bi bitireyim baska bisey istemiyorum tekrar sinava gir kazan bi 4 sene daha oku falan kendimde bu gücü hissetmiyorum ki icimde oyle bi istekte yok canim :)

Ben su bolumu bi bitireyim baska bisey istemiyorum tekrar sinava gir kazan bi 4 sene daha oku falan kendimde bu gücü hissetmiyorum ki icimde oyle bi istekte yok canim :)

Türkiye'nin en iyi üniversitelerinin birinde halkla ilişkiler ve tanıtım okudum. Lise 2nin başında karar vermiştim, ÖSS sonrası yaptığım 11 tercihin 11i de halkla ilişkilerdi.

Ben bölümümü severek okudum, şu anda da ülkenin en büyük şirketlerinin birinde mesleğimi yapıyorum. Bana en uygun mesleklerden biri olduğunu da görüyorum.

Halkla ilişkilerin iş alanı aslında çok geniş. Çoğu kuruluşta bir iletişim, halkla ilişkiler, kurumsal iletişim, müşteri ilişkileri vb. bir bölüm var. Ancak çok "geniş" bir alan olduğu için denildiği gibi sekreterlikten müşteri temsilciliğine, satış elemanlığına her şey için "halkla ilişkiler" adını kullanabiliyorlar maalesef

Üniversiteden sınıf arkadaşlarımın bir kısmı özel şirketlerde iletişim bölümünde, birkaç tanesi ajanslara girdi, formasyon alıp medya okur yazarlığı öğretmenliği yapanlar da var.

Yani halkla ilişkileri seçin veya seçmeyin diyemem, meslek seçimi hayatınızın en büyük kararlarından biri. Önerim bir iletişim fakültesine gidip müsait olan halkla ilişkiler öğretim görevlileriyle görüşmeniz olur, size belirli bir fikir verebilir (tabii asistanlar yüz verirse :) )

ben ilk başta geç cevap verdiğim için özür dilerim uzun bir süredir foruma girmemiştim bana uygun olan bir kaç meslek var onları değerlendirmeyi düşünüyorum kuzenimde ist,yo hakla ilişkiler bakalım önemli, olan kendini geliştirmek öyle değil mi ? ama şuda var ( bence ) hangi öğretim üyesi ben,m mesleğim kötü der ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…