Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
öyle demeyin bence aşk heryerde msndede olabilir başka yerdede msn sadece araç reel hayattada öle olmuyormu sanki bence bunun çok güsel örenkeleride var kötü örenkleride tıpkı reel hayatta olduğu gibi.
işte msn aşklarından biriside benimki.. hemde 3 senedir sürmekte.. km lerce uzaklığa rağmen çok güzel südürdük ilişkimizi. çevremde tanıdıgım erkeklerden çok daha mükemmel, çok daha iyi niyetli.. ve istiyorum ki bi gün eşim olsun.
başka şehire taşınmasından dolayı 9 yıldır görmediğim,aslında o zamanlar çok da samimi olmadığım çocukluk arkadaşıma internetteki bir forum sayesinde rastladım..msn de görüşmeye başladık..ve ilerleyen günlerde bana karşı hissettiklerini anlattı...9 yıl öncede yani 13 yaşındayken de benden hoşlanıyormuş.ilk defa msnde söyledi:) hatta 9 yıl öncesine dair,anlattığında hatırlayabildiğim bir olayımızı anlattı..şu an beraberiz ve 14 ay oldu..evlilik için okullarımızın bitmesini bekliyoruz...Allah herkese benim yaşadığım gibi güzel bir aşk nasip eder inşallah:)
Kuzenlerimin ikiside internetten tanisip evlendiler.
Suan ikisininde bir kizi bir oglu var, cokta mutlular Allah'a sukur.
Damatlarda cok iyiler, ozellikelde birtanesi, cok efendi saygili, ailesi tam bizim aileye uygun.
bnm de evlı tanıdıklarım var 2000 yılında netten tanısmıslardı sımdı bebeklerı var,
ben de son sevgılımle facebookdan tanıstım ınternetten gayet de ıyı bırıydı.
önemlı olan kişinin nasıl oldugu
net bır tanısma aracı sadece eskıden gazeteler muhallebıcıler varmış sımdı net var
askin yeri yoktur reel yada sanal fark yok yeterki durust ol yeterki askki hisset benim kuzenimin dugunu varbu yaz neten tanişti net araci bence kısmet bu işler
Aşk vardır şüphesiz de denklik diye bir durum da vardır. Maalesef aşkın denkliğin olmamasından etkilenmeyeceği düşünülür. O kadar çok etkilerki aşk büyüsünü kaldırdığında ortaya çıkanlar insanları ürkütür. Bu genç aşkla tanışmış kız ise gerçek alemde yaşıyor ona göre muamele etmiş. Tabi arkadaşlar yanlış anlamayın denklik deyince seviye egitim vs gelmesin aklınıza tabi onlarda vardırda dediğim aynı frekansta olmak ortak bir paydanın olabilmesi.