Orhan Aydın’ı takip ediyorum hukuki işlem başlatacağını yazmıştı kaldırmış. Sanırım affetmiş. Kızda profilini kapatmış. Ama ben bu kıza üzüldüm gerçekten burnu çok güzel olmuş kendide güzel bir kız, geçmiş mesajları okudum muhtemelen insanlar dolduruşa getirmiş kızı. İlk başlarda herkese hep süreç ile ilgili soru sormaya çalışmış sonra birden alevlenmiş. Sırf kıskandıklarından bile yapmış olabilirler.
Bu arada arkadaşlar az çok hukuk bilgim var burada yazılan olumlu yorumlarda evet sıkıntı yok ama olumsuz yorumlarda doktorun mesleki itibarını zedeleme, kişilik haklarına hakaret ve özelde çalışan doktorlar birer şirket oldukları için Ticari itibarı zedeleme ile ilgili dava açabilirler. Bence doktorların çoğunun kadınlar klübünden haberi olmadığı için çok duymadık şimdiye kadar. Burası instagram, Facebook, Twitter, Google’dan farklı olarak Türkiye’de ticari faaliyet gösteren bir platform ve bir dava olduğunda özel mesajlarınıza kadar hepsi delil olarak talep edilir. Ve siz mesajları silseniz bile onlar site tarafından gerçekten silinemez suçtur. Sadece görünmez olurlar kullanıcılara ama hukuki bir durum olduğunda mutlaka vermek zorunda kalırlar. Burun araştırması yaparken İzmir’de bir plastik cerrah ile ilgili sapık o adam yazdığını gördüm bit kullanıcının. Doktorun haberi olsa kadını hapislerde süründürür. Birde açık açık ne zaman gittiğini falan yazmıştı, fotoğraflarını koymuştu.
O yüzden insanların açık açık ad soyad, ünvan bilgilerini kullanıp burada yorum yaparken bence bir kez daha düşünün. Orhan bey yazmıştı dava açmak yerine hasta tarafından mesleki itibarım ve kişiliğim zedelenmeye çalışılıyor diye. Kendinden çok emin olmasa yaptığı işin arkasında olmasa yazmazdı. Çok sert yazmıştı, ki ben kendisiyle görüştüm ameliyat için gerçekten çok sakin çok kibar çok ilgili bir doktor. Gerçekten de burada çok sinirlenen atıp tutan hastalar kendilerinden o kadar emin iseler neden malpraktis davası açmıyorlar o da ilginç.
Bu arada burada insanlarla yazışırken iki kere düşünmek gerek. Erkek olup kız gibi profil açmış bir sürü kişi duydum. Hatta
meme estetiği forumlarında hastaymış gibi yazıp hastalardan memelerinin fotoğrafını göndermelerini isteyen erkek duydum. Çok dikkatli olmak gerek bence.