Mesut kaya mı Orhan Aydın mı.

ki o kadar kişiyle konuştuğum için hatırlamıyorum buradan ya da instagramdan kötü bi amaçla,kendisine ya da herhangi bir hastasına zarar vermeye çalıştıysam kendisinden de özür dilerim. Amacım yaptığı işi yermek,kendisini burada kötülemek değildi.Yazdığımız şeyleri silemiyoruz sanırsam o yüzden güncellemek istedim.
Sizinki de biraz tersi görünce çark etmek.Nasıl amacınjz kötülelemek hastaları çevirmek değildi? Burda gayette orhan aydın iyi bir seçim değil, benim burnumu mahvetti vs tarzı çok yazı yazdınız.Şimdi doktor sert çıkınca neden geri adım atıyorsunuz? Neden iddialarınızın arkasında durmuyorsunuz? Doktor size zaten daha önce de revizyon demiş siz yapamayana tekrar mı yaptıracağım demiştiniz şimdi neden kabul ediyorsunuz?

çok yazı yazdınız dediğiniz başlıklarıma bakar mısınız lütfen bu başlık altında yorumu yazdım çok emin olmamakla birlikte bi başlık daha olabilir bence iyi bir seçim değil demişim farkındaysanız insanlar burda kendi fikrini beyan etmeye geliyor fazla yorum yaparak sınırımı aştığımı düşündüğüm için gelip burda özür diledim.revizyon teklif ettiğini ve elinden geleni yapacağını söylediğini söyledim. yeniden kendisine ameliyat olacağım demedim. bu süreçten geçtiyseniz insanı ne kadar yıprattığını bilerek yorum yapın lütfen.

doktor sert çıkınca geri adım atmadım.kendisine yeniden yaşadığım problemlerimin olduğunu söyledim zaten. ben onu anladım o beni anladı.

burda ne dediysem kendisine de yeniden uzun uzun belirttim. başka doktorlara göründüğümü ve yaptığı yorumları söyledim.sonuçta burnumu bilen doktor kendisi.yardımcı olabileceğini elinden geleni yapacağını bana söyledi. burada görüşlerimizi belirtmemiz serbest ama ben fazlaya kaçtığımı , saygısızlık boyutuna geldiğini düşündüğüm için özür diliyorum.

Orhan Aydın’ı takip ediyorum hukuki işlem başlatacağını yazmıştı kaldırmış. Sanırım affetmiş. Kızda profilini kapatmış. Ama ben bu kıza üzüldüm gerçekten burnu çok güzel olmuş kendide güzel bir kız, geçmiş mesajları okudum muhtemelen insanlar dolduruşa getirmiş kızı. İlk başlarda herkese hep süreç ile ilgili soru sormaya çalışmış sonra birden alevlenmiş. Sırf kıskandıklarından bile yapmış olabilirler.
Bu arada arkadaşlar az çok hukuk bilgim var burada yazılan olumlu yorumlarda evet sıkıntı yok ama olumsuz yorumlarda doktorun mesleki itibarını zedeleme, kişilik haklarına hakaret ve özelde çalışan doktorlar birer şirket oldukları için Ticari itibarı zedeleme ile ilgili dava açabilirler. Bence doktorların çoğunun kadınlar klübünden haberi olmadığı için çok duymadık şimdiye kadar. Burası instagram, Facebook, Twitter, Google’dan farklı olarak Türkiye’de ticari faaliyet gösteren bir platform ve bir dava olduğunda özel mesajlarınıza kadar hepsi delil olarak talep edilir. Ve siz mesajları silseniz bile onlar site tarafından gerçekten silinemez suçtur. Sadece görünmez olurlar kullanıcılara ama hukuki bir durum olduğunda mutlaka vermek zorunda kalırlar. Burun araştırması yaparken İzmir’de bir plastik cerrah ile ilgili sapık o adam yazdığını gördüm bit kullanıcının. Doktorun haberi olsa kadını hapislerde süründürür. Birde açık açık ne zaman gittiğini falan yazmıştı, fotoğraflarını koymuştu.

O yüzden insanların açık açık ad soyad, ünvan bilgilerini kullanıp burada yorum yaparken bence bir kez daha düşünün. Orhan bey yazmıştı dava açmak yerine hasta tarafından mesleki itibarım ve kişiliğim zedelenmeye çalışılıyor diye. Kendinden çok emin olmasa yaptığı işin arkasında olmasa yazmazdı. Çok sert yazmıştı, ki ben kendisiyle görüştüm ameliyat için gerçekten çok sakin çok kibar çok ilgili bir doktor. Gerçekten de burada çok sinirlenen atıp tutan hastalar kendilerinden o kadar emin iseler neden malpraktis davası açmıyorlar o da ilginç.
Bu arada burada insanlarla yazışırken iki kere düşünmek gerek. Erkek olup kız gibi profil açmış bir sürü kişi duydum. Hatta meme estetiği forumlarında hastaymış gibi yazıp hastalardan memelerinin fotoğrafını göndermelerini isteyen erkek duydum. Çok dikkatli olmak gerek bence.

Ameliyatımı 9 marttaydı. Mesut Kaya ya. Burun kanatlarımı çok daraltmış önden kötü oldu yandan kemeri aldı. Kendisine revizyon hastanız oldu mu çökme asimetri gibi şeyler yaşar mıyım diye detaylı sordum. Şimdiye dek kendi hatasından bir şey yaşanmamış güya. Bana bir simülasyon yapmıştı zaten simülasyonu garanti edemeyiz dedi. Ön profil için de deliklerin büyük dedi ben de çok daralmasın dedim. Ameliyattan çıktığım andan beri burun kanat ve deliklerinin kötü olduğu belliydi. Bir de burun kanadımda önemsiz şişlik gibi bir şey vardı sordum daha o an "AA o neden olmuş ya" dedi. O an zaten şoka uğradım yaptığın şeyin sonucunda ne olacağını nasıl bilemez?! En son hemşiresi s. Hemşire geldi biz oraya iğne yaptık geçer dedi. Tamponlarımı aldırmaya gittiğim gün mutsuz olduğumu söyledim. Şu an böyle söylemen umurumda değil biz ameliyatı senelerce mutlu olun diye yapıyoruz dedi. O lafı beni çok kırdı neyse dedim daha sonra alçıyı çıkartmaya gittim alçı çıktığında burnum iyiydi ama kanat ve delik kısımlarını yine beğenmedim. Sonra bandaj yapıldı 1 hafta sonra kendim bandajları çıkarttım. Çok şişti. Gün geçip şişlikler indikçe yapay küçük garip bir şeye dönüşüyor. Burun deliklerim ufacık. Burun kanat cildim kalın olduğundan iyice delikleri kapatmış. Dün 1. Ay muayenesine gittim. Sorunları anlattım burun kanatlarımla ilgili bana ama çok büyükmüş deliklerin dedi ve burun cildimin kalın olduğu için öyle durduğunu söyledi. Burun kanatlarımın alt kısım bağlantısı yok alıp yapıştırılmış gibi duruyor dedim e kesi attık normal diyor. Bu kadar çirkin bir görüntüden ziyade burun deliklerim olduğu gibi kalmalıydı. Veya bir cerrah olarak bana ameliyat öncesi bu kanat ile alakalı cilt yapımla sorun olacağını anlatabilirdi. Birkaç kişi daha bu deliklere garip dedi. Gülerken de burnum dar kalıyor mandallanmış gibi. Ameliyat öncesi ilk görüşmede bana aaa harika güzel olabilecek bir burun geldi bazı burunları insanın yapası gelmiyor sizinki güzel demişti. 1. Ay görüşmesinden sonra da bana "ya bazı hastalarımın burnuna nedense daha çok özeniyorum seninkine de çok özendim bak maskulen bir burnun varmış nasıl olmuş" dedi. Çok mutsuzum. 1 aydır her saniyem acı içinde geçiyor. Bugün de derin nefes alırken burun kanadımın resmen içeri girdiğini fark ettim. Her soruma cevap verirdi bu halimi video attım cevap vermedi asistanına da yazdım dönmüyorlar. Dokularımı mahvetti. Ameliyattan sonra kanat şişliği eski burnunuzda da varmış o ya ben baktım dedi. Yalan. Psikolojik destek alacak duruma geldim. Detaylı görmek isteyen de bana ulaşabilir.

Back
X