Mesut kaya mı Orhan Aydın mı.

Orhan Aydın'ı 2 yıldır tanıyan, hem cerrahi hem de medikal işlemler yaptırmış, çevremde de birçok arkadaşıma gözüm kapalı önermiş birisi olarak yazıyorum.

Orhan hoca tüm hastalarına revizyon konusunda açık çek veren bir doktor. Beğenmemiş olabilirsiniz elbette ama size muhakkak revizyon teklif etmiştir (ki bunu kendisi başta her ameliyat için bir opsiyon olarak sunuyor). Kaldı ki operasyonunuz üzerinden kaç ay geçti?

Revizyon için bile belli bir süre beklenmesi gerekiyor. Zaten kısa süre geçtiyse hiçbir doktor size revizyon yapmaz, yaparım diyenden de uzak durmanızı tavsiye ederim.

Revizyon için başka bir doktor tercih etmeniz de sizin tercihiniz ancak bu durum, ameliyatı yapan hekimin "kötü" ya da "başarısız" olduğu anlamına da gelmez.

Başka doktorlara da çeşitli operasyonlar olmuş birisi olarak, piyasada hem hastasıyla iletişimi hem de işine sahip çıkması konusunda Orhan hoca gibi birine çok az rastlandığını düşünüyorum. Önceki yorumlarıma da bakabilirsiniz, bir çok farklı doktorda estetik deneyimlerim var.

Kimsenin reklamını yapmak gibi bir derdim yok ancak bir hastası olarak yorumunuzda biraz haksızlık yaptığınızı düşünüyorum.

Piyasada dünya paralara ameliyat yapıp bir daha hastasının suratına dahi bakmayan, sadece sekreteriyle muhattap olabildiğiniz o kadar çok estetik cerrah varken Orhan hoca gibi bir doktorun hakkını teslim etmek gerek.

Dediğim daha önce yazdığım postlara, deneyimlerime bakabilirsiniz. Bunları sadece Orhan hocaya haksızlık yapıldığını düşünen bir hastası olarak yazıyorum.
Çok güzel izah etmişsiniz.

Ben de haziran 2020 de Orhan Aydın'a burun ameliyatı oldum. Arkadaşımın burnunu yapmıştı, o kadar doğal bir burun yapmıştı ki, ameliyattan sonra eski hali nasıldı hatırlamıyordum. Bence burun eğer yüze uygun ve doğal yapılırsa eski halini hatırlamakta zorlanıyor insan. Benim ameliyatimdan sonra da aynı şeyi benim için düşündüler. Ben çok memnun kaldım hem ameliyatımdan, hem de Orhan Hocanın ilgisinden.

Burun ameliyatı yaptırmak isteyen arkadaslara nacizana şunu söyleyebilirim. Orhan Aydın' ın instagram hesabına muhakkak bakın. Ben ameliyat olmayı düşündüğümde yaptığı bütün burunları inceledim, neredeyse ezberledim. Günde 2 ameliyatı oluyor. Biri burun, biri meme ya da iki burun... Yaptigi ameliyatların fotoğrafını hastasından izin alarak paylaşıyor hesabında. Ankaranin yarısını ameliyat etmiştir diye düşünmeme sebep olmuştu yaptığı ameliyatlar 😇 Bu da işinin ehli olduğunu düşünmeme yetmişti açıkçası.

Keşke burada doktorlar hakkında yorum yapanlar fotoğrafta paylaşsa. Çünkü instagramda fotoğraflar öyle değil. 1 yıldır doktor araştırıyorum hatta ameliyat için İstanbula gitmeyi bile düşündüm. Ama fotoğraf olmadan bir çok doktorla ilgili olumlu olumsuz yorumlar yapılıyor kafamız karışıyor, yorumlar yalan mı gerçek mi diye. Doktor bulmak çok yorucu bir süreç. Üye olmadan uzun süredir takip ediyordum forumu ama içim huzursuz oldu üye oldum direk sormak için. Ben gün almıştım, etrafımda bir kaç kişi ameliyat oldu onlarında çok güzel oldu çok beğendim birde bana doktor güvende verdi ama tabi böyle yorumlarda insanı düşündürüyor. Ameliyat olmaya karar vermek bile başlı başına çok stresli bir süreç oldu benim için. Korkuyorumda bir yandan. Lütfen yorum yapanlar yanlış yönlendirmemek adına beğendiği beğenmediği fotoğraflarını paylaşsın.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 360
Merhaba ben orhan hocaya 4 kasim 2020 de ameliyat oldum cok memnun kaldim cok dogal burunlar yapiyor kesinlikle tavsiye ederim merak ettiklerinizide cevaplandirabilirim eski burnumuda atabilirim 🥰😂

Orhan Aydın'ı 2 yıldır tanıyan, hem cerrahi hem de medikal işlemler yaptırmış, çevremde de birçok arkadaşıma gözüm kapalı önermiş birisi olarak yazıyorum.

Orhan hoca tüm hastalarına revizyon konusunda açık çek veren bir doktor. Beğenmemiş olabilirsiniz elbette ama size muhakkak revizyon teklif etmiştir (ki bunu kendisi başta her ameliyat için bir opsiyon olarak sunuyor). Kaldı ki operasyonunuz üzerinden kaç ay geçti?

Revizyon için bile belli bir süre beklenmesi gerekiyor. Zaten kısa süre geçtiyse hiçbir doktor size revizyon yapmaz, yaparım diyenden de uzak durmanızı tavsiye ederim.

Revizyon için başka bir doktor tercih etmeniz de sizin tercihiniz ancak bu durum, ameliyatı yapan hekimin "kötü" ya da "başarısız" olduğu anlamına da gelmez.

Başka doktorlara da çeşitli operasyonlar olmuş birisi olarak, piyasada hem hastasıyla iletişimi hem de işine sahip çıkması konusunda Orhan hoca gibi birine çok az rastlandığını düşünüyorum. Önceki yorumlarıma da bakabilirsiniz, bir çok farklı doktorda estetik deneyimlerim var.

Kimsenin reklamını yapmak gibi bir derdim yok ancak bir hastası olarak yorumunuzda biraz haksızlık yaptığınızı düşünüyorum.

Piyasada dünya paralara ameliyat yapıp bir daha hastasının suratına dahi bakmayan, sadece sekreteriyle muhattap olabildiğiniz o kadar çok estetik cerrah varken Orhan hoca gibi bir doktorun hakkını teslim etmek gerek.

Dediğim daha önce yazdığım postlara, deneyimlerime bakabilirsiniz. Bunları sadece Orhan hocaya haksızlık yapıldığını düşünen bir hastası olarak yazıyorum.
Cok guzel acillamissiniz size sonuna kadar katiliyorum kisinin ameliyati ne zaman oldu bilmiyorum ama revizyon icin bile en az 6 ay beklemek gerek ki zaten oyle bir durum var ise orhan hoca mutlaka teklif etmistir...

Ya arkadaşlar bir doktor hakkında olumlu ya da olumsuz yorumlar yapabilir herkes bu platforma memnuniyetini ve memnuniyetsizlikğini yazabilir insanlar o kadar para ve eziyet çekip ameliyat oluyor en iyisini istemek tabi kide hakları .. Tamam senin ameliyatın iyi geçmiş olabilir ama başkasında işler ters gider o yüzden doktor önererek büyük bi vebal altında kalacağınızı da hesap edin ! Kimseyi de körü körüne övmeyin.

Ya arkadaşlar bir doktor hakkında olumlu ya da olumsuz yorumlar yapabilir herkes bu platforma memnuniyetini ve memnuniyetsizlikğini yazabilir insanlar o kadar para ve eziyet çekip ameliyat oluyor en iyisini istemek tabi kide hakları .. Tamam senin ameliyatın iyi geçmiş olabilir ama başkasında işler ters gider o yüzden doktor önererek büyük bi vebal altında kalacağınızı da hesap edin ! Kimseyi de körü körüne övmeyin.
Ameliyat olup memnun kalmadığını söylemek nasıl ki kişinin hakkıysa, memnun kaldığını söylemekte haktır. Kimse kimseyi burda körü körüne övmüyor. Biz memnun kaldık, siz de araştırın demenin nesi kötü?

Ameliyat olup memnun kalmadığını söylemek nasıl ki kişinin hakkıysa, memnun kaldığını söylemekte haktır. Kimse kimseyi burda körü körüne övmüyor. Biz memnun kaldık, siz de araştırın demenin nesi kötü?
Hanfendi ben size bişey söylemedim yaranız mı var da gocunuyorsunuz? Ben sadece yapmaz etmez ! yorumlarına ayar oluyorum açıkçası bana da samimi gelmiyor Ya en iyi doktorları bile başarısız ameliyatları oluyor!! Doktor sonuçta tanrı değil ya tövbe haşa

sizin ve arkadaşlarınızının operasyonlarının başarılı geçmiş olması malesef ki benim burnumun iyi olacak olması demek olmuyor eğer bir doktor gerçekten iyi bi doktorsa gördüğü her şeyi hastaya söylemek zorunda. şikayetlerini değerlendirmeli yapabilecek ya da yapamayacak şeyler olduğunu söylemeli. hastanın psikolojisini anlayarak bu işe girişmeli. burnum ne isteğim doğrultusunda oldu ne de sağlıklı bi burnum var. normal hayatımda da burun deliğin çok küçük ya gibi tepkilerde alırdım ben doktora gittiğim zaman bana burun deliklerimin küçük olduğunu söyledi bundan nefes alamıyor olabilirsiniz etiniz ve deviasyonunuz var dedi etimi yakıp deviasyonu halletti evet ama burnumun deliğini daha küçültmesi insanlığa sığıyor mu gerçekten kusura bakmayın ama bi kere yapamamış birine yeniden güvenmek harbiden cesaret ister ben de kendimi teslim etmem
Peki operasyonunuz üzerinden ne kadar geçti? Çünkü dediğiniz gibiyse muhakkak size bir öneri sunmuştur.

Yeni operasyonsa şişlikleriniz nedeniyle de burun delikleriniz küçülmüş daha doğrusu kapanmış olabilir. Rinoplasti sonrası şişliklerin inmesi epey zaman alabiliyor. Bir de burun deliği gibi milimetrik bir şişmenin bile fark yaratacağı küçük alanlar için sabır gerekli.

Naçizane tavsiyem eğer yeni ameliyat olduysanız size verilen bekleme süresi içinde karar vermemeniz. Eğer ilk estetik operasyonsa, beklenti genelde "ameliyattan çıkar çıkmaz her şey harika olacak" şeklinde oluyor ki neredeyse her operasyon için belli bir bekleme süreci lazım.

Bir de unutmamak lazım ki her operasyon hatta şırıngayla kan aldırmak bile bazı riskler taşıyor. Kimse zaten size yüzde yüz başarı vaat edemez. Her ameliyat bir risktir.

Geçmiş olsun tekrar.

Hanfendi ben size bişey söylemedim yaranız mı var da gocunuyorsunuz? Ben sadece yapmaz etmez ! yorumlarına ayar oluyorum açıkçası bana da samimi gelmiyor Ya en iyi doktorları bile başarısız ameliyatları oluyor!! Doktor sonuçta tanrı değil ya tövbe haşa
Yaranız mı var gocunuyorsunuz pek de güzel bir uslup olmamış. Sizin mesajınıza cevap yazamaz mıyım, görüş bildiremez miyim? Burası bir sohbet ve bilgi paylaşım platformu değil mi? Ben sadece fikrimi belirtiyorum. Iyi akşamlar.

Bende buna gıcık oluyorum, mesajlarınıza baktım tüm yazdıklarınız hep doktorları kötüleme üzerine tüm hastalara burnunuz çok kötü olmuş demişsiniz sürekli moral bozup gazlamışsınız. İnsanları demoralize etmek için hesap açmış gibisiniz. Ne kadar negatif mesajlarınız. Birde dua grubuna mesaj yazmışsınız sadece. Ama kendinizin ne bir burun ameliyatı geçmişi var paylaştığınız nede bir olumlu yorumunuz? Pardonda olumlu yorumlardan bu kadar rahatsız oluyorsunuz da siz ne için buradasınız? Herkesi kötülemek için mi görevlendirildiniz? Ben burayı insanların tecrübelerini paylaştığı fikir alış verişi yaptığı bir platform olarak biliyorum ama sizin gönderlerinize bakacak olursak insanları kötüleyip bilip bilmeden atıp kesme platformu olarak algılanmış? Sizin nasıl bir bilginiz deneyiminiz var ki yorum yazıyorsunuz. O yüzden olumlu yada olumsuz yorum yapan herkesin fotoğraf paylaşması gerektiğini söyledim daha önce.

Bu arada bu kullanıcının mesajlarını okudukça şok oluyorum herkese psikolojik tedavi önermiş. Ne kadar çirkin. Kullanıcılar nasıl şikayet etmiyor. Hangi sıfatla bir sürü hastaya psikolojik destek öneriyorsunuz? Hangi sıfat ve eğitimle? Bu yüzden insanların gazına gelmemek çok önemli bu platformda. Evet bir sıkıntı var ise mutlaka söylenmeli ama psikolojik durumu belli olmayan kişiler millete psikolojik destek önerisinde bulunuyor. Bence alanen suç işliyor bu kullanıcı.

Yukarıdaki kullanıcının,

“Psikolojin çok bozulmuş acilen tedavi olmalısın bu birr ikincisi profil fotomda yüzüm belli olmuyor çirkin olduğumu nerden biliyorsun bu iki burnumda gayet güzel herkes benim burnumdan yaptırmak istiyor arkadaşlarım bnm burnuma bayılıyor bu da üç.. biliyomusun sana acımıyorum kendin yazmışsın yüzümün ortasında enkazla yaşıyorum die işte Allah’ın verdiğiyle oynarsan böyle perperişan olursun pişmanlıklar içinde kıvranırsın!! Sonrada psikolojisi bozuk bi biçimde böyle hakaret edersin yazdıklarımı oku ya okuma umrumda değil işte arkadaşlar tekrar diyorum estetik olmayın bu kadın gibi hasta olup çıkarsınız!!! Bu da en büyük ibret”

Şeklinde burun estetiği ile ilgili bir mesajı varken burun estetiği başlıklarında fikir beyan ediyor. Şaka gibi!!! Sanane isteyen istediği yerini yaptırır sen yaptırma! Yaptırmadığın şey ile ilgili bir sürü kişiye BİLGİSİ VARMIŞ GİBİ FİKİR BEYAN EDİP, naçizane yorum yapmış. Belki sizin gibiler yüzünden bir sürü hasta kendini kötü hissediyor! Aslında hukuki olarak sizlerinde bir ceza almadı gerektiği kanaatindeyim asılsız yorumdan. Nede olsa kadınlar klübü Türkiye’de bir site, yeriniz yurdunuz tespit edilebilir!

Yukarıdaki kullanıcının,

“Psikolojin çok bozulmuş acilen tedavi olmalısın bu birr ikincisi profil fotomda yüzüm belli olmuyor çirkin olduğumu nerden biliyorsun bu iki burnumda gayet güzel herkes benim burnumdan yaptırmak istiyor arkadaşlarım bnm burnuma bayılıyor bu da üç.. biliyomusun sana acımıyorum kendin yazmışsın yüzümün ortasında enkazla yaşıyorum die işte Allah’ın verdiğiyle oynarsan böyle perperişan olursun pişmanlıklar içinde kıvranırsın!! Sonrada psikolojisi bozuk bi biçimde böyle hakaret edersin yazdıklarımı oku ya okuma umrumda değil işte arkadaşlar tekrar diyorum estetik olmayın bu kadın gibi hasta olup çıkarsınız!!! Bu da en büyük ibret”

Şeklinde burun estetiği ile ilgili bir mesajı varken burun estetiği başlıklarında fikir beyan ediyor. Şaka gibi!!! Sanane isteyen istediği yerini yaptırır sen yaptırma! Yaptırmadığın şey ile ilgili bir sürü kişiye BİLGİSİ VARMIŞ GİBİ FİKİR BEYAN EDİP, naçizane yorum yapmış. Belki sizin gibiler yüzünden bir sürü hasta kendini kötü hissediyor! Aslında hukuki olarak sizlerinde bir ceza almadı gerektiği kanaatindeyim asılsız yorumdan. Nede olsa kadınlar klübü Türkiye’de bir site, yeriniz yurdunuz tespit edilebilir!
Afedersiniz ama sizde benim hakkım karalama kapanyası mi açtınız şu hakaretlerinizden dolayı size takip başlatacağım acaba o yukarıda etiketlediğin Mesajda o kullanıcı bana ne hakaretler etti ne ağır laflar söyledi hadi onu da paylaşsana!!Bende o ağır mesajlara cevabını verdim sana mi soracaktım!! İşte mesajları seçip insanlara böyle çirkin iftira atmak bu kadar basit !! Çok büyük kul hakkına girdiniz sana ağır laflar söylemek seviyene inmicem seni Allah’a havale ediyorum hakkımı helal etmiyorum tez vakitte ilahi adalet seni bulsun.

Yukarıdaki kullanıcının,

Afedersiniz ama sizde benim hakkımda karalama kapanyası mi açtınız şu hakaretlerinizden dolayı size takip başlatacağım acaba o yukarıda etiketlediğin Mesajda o kullanıcı bana ne hakaretler etti ne ağır laflar söyledi hadi onu da paylaşsana!!Bende o ağır mesajlara cevabını verdim sana mi soracaktım!! İşte mesajları seçip insanlara böyle çirkin iftira atmak bu kadar basit !! Çok büyük kul hakkına girdiniz sana ağır laflar söyleyerek seviyene inmicem seni Allah’a havale ediyorum hakkımı helal etmiyorum tez vakitte ilahi adalet seni bulsun.

Afedersiniz ama sizde benim hakkımda karalama kapanyası mi açtınız şu hakaretlerinizden dolayı size takip başlatacağım acaba o yukarıda etiketlediğin Mesajda o kullanıcı bana ne hakaretler etti ne ağır laflar söyledi hadi onu da paylaşsana!!Bende o ağır mesajlara cevabını verdim sana mi soracaktım!! İşte mesajları seçip insanlara böyle çirkin iftira atmak bu kadar basit !! Çok büyük kul hakkına girdiniz sana ağır laflar söyleyerek seviyene inmicem seni Allah’a havale ediyorum hakkımı helal etmiyorum tez vakitte ilahi adalet seni bulsun.
Lütfen başlatın!

Burada çok fazla insandan mesaj aldım, mesaj da attım.Yardım almaya da yardım etmeye de çalıştım. Eğer Orhan Beye yaptığı burunlara, kişiliğine herhangi bir saygısız söz söylediysem, ya da kafa karışıklığı yarattıysam özür dilerim.Amacım doktor arayanların kafasını karıştırmak ya da orhan beye gidenleri yoldan çevirmek değildi.

Benimle ilgili hukuki süreç başlatacağınızı yazmıştınız başlatmanızı sabırsızlıkla bekliyorum! Ve ne ile ilgili başlatacağınızı!

ki o kadar kişiyle konuştuğum için hatırlamıyorum buradan ya da instagramdan kötü bi amaçla,kendisine ya da herhangi bir hastasına zarar vermeye çalıştıysam kendisinden de özür dilerim. Amacım yaptığı işi yermek,kendisini burada kötülemek değildi.Yazdığımız şeyleri silemiyoruz sanırsam o yüzden güncellemek istedim.
Burada çok fazla insandan mesaj aldım, mesaj da attım.Yardım almaya da yardım etmeye de çalıştım. Eğer Orhan Beye yaptığı burunlara, kişiliğine herhangi bir saygısız söz söylediysem, ya da kafa karışıklığı yarattıysam özür dilerim.Amacım doktor arayanların kafasını karıştırmak ya da orhan beye gidenleri yoldan çevirmek değildi.

daha önce konuştuklarım varsa nefes problemi yaşamadan önce kendisinin ilgili biri olduğunu yazanlara anlatmıştım. her gittiğimde temizledi burnumu. yazdığınızda da cevap veriyor. bu yaşanan problemim için de yeniden yapabileceğini söyledi.

Back
X