- 17 Haziran 2015
- 5.071
- 10.685
- 448
Çok güzel izah etmişsiniz.Orhan Aydın'ı 2 yıldır tanıyan, hem cerrahi hem de medikal işlemler yaptırmış, çevremde de birçok arkadaşıma gözüm kapalı önermiş birisi olarak yazıyorum.
Orhan hoca tüm hastalarına revizyon konusunda açık çek veren bir doktor. Beğenmemiş olabilirsiniz elbette ama size muhakkak revizyon teklif etmiştir (ki bunu kendisi başta her ameliyat için bir opsiyon olarak sunuyor). Kaldı ki operasyonunuz üzerinden kaç ay geçti?
Revizyon için bile belli bir süre beklenmesi gerekiyor. Zaten kısa süre geçtiyse hiçbir doktor size revizyon yapmaz, yaparım diyenden de uzak durmanızı tavsiye ederim.
Revizyon için başka bir doktor tercih etmeniz de sizin tercihiniz ancak bu durum, ameliyatı yapan hekimin "kötü" ya da "başarısız" olduğu anlamına da gelmez.
Başka doktorlara da çeşitli operasyonlar olmuş birisi olarak, piyasada hem hastasıyla iletişimi hem de işine sahip çıkması konusunda Orhan hoca gibi birine çok az rastlandığını düşünüyorum. Önceki yorumlarıma da bakabilirsiniz, bir çok farklı doktorda estetik deneyimlerim var.
Kimsenin reklamını yapmak gibi bir derdim yok ancak bir hastası olarak yorumunuzda biraz haksızlık yaptığınızı düşünüyorum.
Piyasada dünya paralara ameliyat yapıp bir daha hastasının suratına dahi bakmayan, sadece sekreteriyle muhattap olabildiğiniz o kadar çok estetik cerrah varken Orhan hoca gibi bir doktorun hakkını teslim etmek gerek.
Dediğim daha önce yazdığım postlara, deneyimlerime bakabilirsiniz. Bunları sadece Orhan hocaya haksızlık yapıldığını düşünen bir hastası olarak yazıyorum.
Ben de haziran 2020 de Orhan Aydın'a burun ameliyatı oldum. Arkadaşımın burnunu yapmıştı, o kadar doğal bir burun yapmıştı ki, ameliyattan sonra eski hali nasıldı hatırlamıyordum. Bence burun eğer yüze uygun ve doğal yapılırsa eski halini hatırlamakta zorlanıyor insan. Benim ameliyatimdan sonra da aynı şeyi benim için düşündüler. Ben çok memnun kaldım hem ameliyatımdan, hem de Orhan Hocanın ilgisinden.
Burun ameliyatı yaptırmak isteyen arkadaslara nacizana şunu söyleyebilirim. Orhan Aydın' ın instagram hesabına muhakkak bakın. Ben ameliyat olmayı düşündüğümde yaptığı bütün burunları inceledim, neredeyse ezberledim. Günde 2 ameliyatı oluyor. Biri burun, biri meme ya da iki burun... Yaptigi ameliyatların fotoğrafını hastasından izin alarak paylaşıyor hesabında. Ankaranin yarısını ameliyat etmiştir diye düşünmeme sebep olmuştu yaptığı ameliyatlar