Mesut kaya mı Orhan Aydın mı.

burunu kalın yapıyor önden ve alından başlıyor
Keşke burada doktorlar hakkında yorum yapanlar fotoğrafta paylaşsa. Çünkü instagramda fotoğraflar öyle değil. 1 yıldır doktor araştırıyorum hatta ameliyat için İstanbula gitmeyi bile düşündüm. Ama fotoğraf olmadan bir çok doktorla ilgili olumlu olumsuz yorumlar yapılıyor kafamız karışıyor, yorumlar yalan mı gerçek mi diye. Doktor bulmak çok yorucu bir süreç. Üye olmadan uzun süredir takip ediyordum forumu ama içim huzursuz oldu üye oldum direk sormak için. Ben gün almıştım, etrafımda bir kaç kişi ameliyat oldu onlarında çok güzel oldu çok beğendim birde bana doktor güvende verdi ama tabi böyle yorumlarda insanı düşündürüyor. Ameliyat olmaya karar vermek bile başlı başına çok stresli bir süreç oldu benim için. Korkuyorumda bir yandan. Lütfen yorum yapanlar yanlış yönlendirmemek adına beğendiği beğenmediği fotoğraflarını paylaşsın.

Keşke burada doktorlar hakkında yorum yapanlar fotoğrafta paylaşsa. Çünkü instagramda fotoğraflar öyle değil. 1 yıldır doktor araştırıyorum hatta ameliyat için İstanbula gitmeyi bile düşündüm. Ama fotoğraf olmadan bir çok doktorla ilgili olumlu olumsuz yorumlar yapılıyor kafamız karışıyor, yorumlar yalan mı gerçek mi diye. Doktor bulmak çok yorucu bir süreç. Üye olmadan uzun süredir takip ediyordum forumu ama içim huzursuz oldu üye oldum direk sormak için. Ben gün almıştım, etrafımda bir kaç kişi ameliyat oldu onlarında çok güzel oldu çok beğendim birde bana doktor güvende verdi ama tabi böyle yorumlarda insanı düşündürüyor. Ameliyat olmaya karar vermek bile başlı başına çok stresli bir süreç oldu benim için. Korkuyorumda bir yandan. Lütfen yorum yapanlar yanlış yönlendirmemek adına beğendiği beğenmediği fotoğraflarını paylaşsın.
Size fotoğraf atıyorum öncesi sonrası olarak içiniz rahat etsin diye 😊 Ben Orhan Aydın’a oldum. Gayet memnunum

Arkadaşlar ben Mesut Kaya da karar kıldım. Randevu aldım ocak sonu ancak gün verdiler. Ve malesef ameliyat için Mayıs a kadar doluymuş. Ücretini sormadım. Benim derdim çok. Hem burnumda et hem de bademcik ameliyatı olman gerekiyor dedi bir başka doktor. Ama hem estetik, bademcik ve burundaki etlerin alınması ağır bir ameliyat olurmuş. Sonrasında çok zorlanirmisim ne yapmaliyim sizce?

Size fotoğraf atıyorum öncesi sonrası olarak içiniz rahat etsin diye 😊 Ben Orhan Aydın’a oldum. Gayet memnunum
Çok teşekkürler 🙏🏻Burnunuz çok güzel olmuş çok beğendim. Bende bugün gün aldım, Şubat ayında ameliyat olacağım. Yüzümde ufak bir yanık izi var kulağıma yakın bir bölgede onuda küçültecek. İkinci kez görüşünce içime çok daha sindi, özellikle bana her şeyi yaparız dememesi bana güven verdi. Umarım benim burnumda sizinki gibi güzel olur🙏🏻

yeni gördüm mesajları dediğime inanmıyorsanız özelden atabilirim fotoğrafları

ben gerçekten tavsiye etmiyorum orhan aydını amacım kötülemek vs değil memnun kalmadım ve şuan revizyon doktoru arıyorum

revizyon için orhan aydını seçmenin mantıklı olduğunu düşünmüyorum.karar sizin ama
Bana gönderdiğiniz fotoğraflarda ben çok beğendim burnunuzu. Ama siz hiç değişiklik olsun istemiyormuşsunuz o zaman tabi farklı. Ben kalın derili olarak çok şansızım umarım birazda olsa küçülür 🙏🏻

nefes alamayan bi burnu beğenmeyi ben de isterdim sağolun
Bana gönderdiğiniz fotoğraflarda ben çok beğendim burnunuzu. Ama siz hiç değişiklik olsun istemiyormuşsunuz o zaman tabi farklı. Ben kalın derili olarak çok şansızım umarım birazda olsa küçülür 🙏🏻

nefes alamayan bi burnu beğenmeyi ben de isterdim sağolun
Arkadaşın burnunu özelden gördüm gerçekten delikler minnacık nefes alamamakta çok haklı bnce iyi düşünün Orhan Aydın için wallaha kötü yorum görünce Bn o doktordan soğuyorum her an benimde başıma gelebilir

Ben 3 ay once Mesut Kaya’ya oldum. Kendisi dogal burunlar yapiyor oyle küçücük ve aşırı kalkık bir burun istiyorsanız başkasına gidin. Kendi de bunu açık açık söylüyor zaten. Ben memnun kaldm kendisinden. fiyatını söylemek yasak mı burdan ?

ben gerçekten tavsiye etmiyorum orhan aydını amacım kötülemek vs değil memnun kalmadım ve şuan revizyon doktoru arıyorum
Orhan Aydın'ı 2 yıldır tanıyan, hem cerrahi hem de medikal işlemler yaptırmış, çevremde de birçok arkadaşıma gözüm kapalı önermiş birisi olarak yazıyorum.

Orhan hoca tüm hastalarına revizyon konusunda açık çek veren bir doktor. Beğenmemiş olabilirsiniz elbette ama size muhakkak revizyon teklif etmiştir (ki bunu kendisi başta her ameliyat için bir opsiyon olarak sunuyor). Kaldı ki operasyonunuz üzerinden kaç ay geçti?

Revizyon için bile belli bir süre beklenmesi gerekiyor. Zaten kısa süre geçtiyse hiçbir doktor size revizyon yapmaz, yaparım diyenden de uzak durmanızı tavsiye ederim.

Revizyon için başka bir doktor tercih etmeniz de sizin tercihiniz ancak bu durum, ameliyatı yapan hekimin "kötü" ya da "başarısız" olduğu anlamına da gelmez.

Başka doktorlara da çeşitli operasyonlar olmuş birisi olarak, piyasada hem hastasıyla iletişimi hem de işine sahip çıkması konusunda Orhan hoca gibi birine çok az rastlandığını düşünüyorum. Önceki yorumlarıma da bakabilirsiniz, bir çok farklı doktorda estetik deneyimlerim var.

Kimsenin reklamını yapmak gibi bir derdim yok ancak bir hastası olarak yorumunuzda biraz haksızlık yaptığınızı düşünüyorum.

Piyasada dünya paralara ameliyat yapıp bir daha hastasının suratına dahi bakmayan, sadece sekreteriyle muhattap olabildiğiniz o kadar çok estetik cerrah varken Orhan hoca gibi bir doktorun hakkını teslim etmek gerek.

Dediğim daha önce yazdığım postlara, deneyimlerime bakabilirsiniz. Bunları sadece Orhan hocaya haksızlık yapıldığını düşünen bir hastası olarak yazıyorum.

sizin ve arkadaşlarınızının operasyonlarının başarılı geçmiş olması malesef ki benim burnumun iyi olacak olması demek olmuyor eğer bir doktor gerçekten iyi bi doktorsa gördüğü her şeyi hastaya söylemek zorunda. şikayetlerini değerlendirmeli yapabilecek ya da yapamayacak şeyler olduğunu söylemeli. hastanın psikolojisini anlayarak bu işe girişmeli. burnum ne isteğim doğrultusunda oldu ne de sağlıklı bi burnum var. normal hayatımda da burun deliğin çok küçük ya gibi tepkilerde alırdım ben doktora gittiğim zaman bana burun deliklerimin küçük olduğunu söyledi bundan nefes alamıyor olabilirsiniz etiniz ve deviasyonunuz var dedi etimi yakıp deviasyonu halletti evet ama burnumun deliğini daha küçültmesi insanlığa sığıyor mu gerçekten kusura bakmayın ama bi kere yapamamış birine yeniden güvenmek harbiden cesaret ister ben de kendimi teslim etmem

ya da hastasına önden burnun değişmeyecek diyip burnunun her şeyini değiştirmesi sizce mantıklı bir şey mi şeklini geçtim ameliyattan önce kanalın dar daralabilir yapmayalım denebilirdi niye demedi? burjn deliğin zaten küçük sadece içini halletmek gerek neden denmedi? önemli olan hastayı memnun etmek değil mi aylarca burnunuz çok güzel, çok güzel bi burnunuz oldu dedi. sizce bu doğal bi durum mu? kendisinin beğenmiş olması benin memnuniyetimi arttırıyor mu sizce? her gittiğimde burnumu temizledi Allah razı olsun ama hayat kalitemin düşmüş olması hangisine yarıyor. hastayı önceden uyurmadan, bilgilendirmeden almak ne kadar doğru söyler misiniz lütfen. ben haklıya haklı haksıza haksız derim hakkımı da savunacağım her zaman.

eski burnumu özlediğimi ve bu burnumu beğenmediği memnun olmadığımı söylediğim de eski yüzünüz güzel değildi demek hangi hastaya denir? orhan bey öyle demez bunu yapmaz şunu yapmaz diyen hastaların ya çok abarttığını ya da hastaya göre muaemele yaptığını düşünüyorum

hastaya 2.ay kontrolünde burun sırtınız ince ucu kalın diye yeni söylemek mantıklı bi hareketse hiç bir şey bilmiyorum ben. 3-4 doktor gezdim senin derin kalın dediler bana. orhan bey yaparım düzeltirim dese bile hangi hasta bu durumda güvenip böyle bir şeye girer? girerse helal olsun. dediklerimin hep arkasındayım vicdanım rahat. inanan inanır inanmayan da inanmaz. burda insanları uyarmak beni hiçbir şekilde etkilemiyor. kimseyi şahsi tanımıyorum. sizde bu duruma düştüğünüz zaman beni etkilemeyecek. burda insanlar memnuniyetini belirtirken memnuniyetsizliğini neden belirtemiyor? bu da bi hak değil mi siz memnunsunuz ben hiç memnun değilim bunu da belirtmeye hakkım var. kimse kusura bakmasın lütfen.

Back
X