Metabolic Balance

Kilo vermeye çabalarken öncelikli amaç genellikle daha ince görünmek olsa da aslında o fazlalıklar buzdağının sadece görünen kısmını oluşturuyor. Vücutta yağ birikiminin hem nedeni hem de sonucu olan insülin direnci, bir süre sonra diyabet, obezite ve yüksek tansiyonun bir arada bulunduğu metabolik sendrom tablosunu oluşturuyor. Alman Doktor Wolf Funfack’in geliştirdiği ve dünyada 2002 yılından beri sadece tıp doktorları tarafından uygulanan Metabolik Balans sistemi, danışanların kilo vermesini ya da var olan kilosunu korumasını sağlarken metabolik sendrom tablosunun da önüne geçmeyi amaçlıyor.

Devamı : http://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/metabolik-balans-53916.html

bu dıyete baslamadan once kolestrolum 296 ıdı ve sımdı 146 ya dustu ve 1,5 ayda 74,900 ıle basladım sımdı 67,500 kıloyum kım ne derse desın 4 defa dıyetısyene gıtmıs bırı olarak bır sonuc alamadım doktorum gokalp beye tesekkurler ınsanı ıyı motıve edıyor ve desteklıyor.

kızlar kımseden ses cıkmıyor kılo kaybı yok galıba paylasım yok kendımı yalnız hıssetmeye basladım:))))

4 defa diyetisyene gittim derken dediklerini uygulayamdığınızdanmı yoksa verdiğim halde tekrar uygulamayı bırakınca kilo aldığınızdanmı bahsediyorsunuz bende çok gitmek istiyorum ama eşimi ikna edemiyorum bu konuda (çünkü ben cildim için lazer tedavisi olmuştum ama cildim tedaviye sonuç vermedi )yani bu metabolik balansında sihirli değenek olmadığını herkese fayda etmeyeceğini söylüyor ve verilen para yüksek tutarlı olacağı için heba olacağını düşünüyor.yani bende anlamıyorum mesala 100 kilo üssü olan birisi çoğunlukla doğum hastalık vs ilave olarak nefsine hakim olamadığından o kilodalar ve midelerde daha geniş oluyor tabiki ..ve bu metabolik balans napıyorda bu kadar hemen herkes zayıflayıveriyor garantisine inansam sorun kalmayacak...bende devamlı az yiyen ama azcık fazla yedimmi hemen teraziye yansıyan bi tipim hamilelikte 26 kilo aldım 16 kilosunu verdim ama 10 kilo hala beni bekliyor bebğim 1.5 yaşına girdi ama hala bende tık yok kilo vermek gözümde büyüyor ...bıktım çünkü sürekli diyet yapmaktan((birde oruç tutmama manimi bu yöntem yada tekrar hamile kaldığımda uygulayabilirmiyimmiki çokmu soru sordum acaba yapanların hepsi cevap yazar bana yardımcı olursa çok sevinirim ve belki bende sorularımın cevabını eşime vererek başlayabilirim bu yönteme sağlıklı yaşamaya :)))

günlük menüleriniz yazsanız ne yediğinizi nekadar güzel olur inanın günde 2 kere bu sayfayı ziyaret eder oldum acaba yeni bişey yazan varmı diye:)))

ben 2003 yılında 54 kıloydum ve 15+5 gunluk bır dusuk yasadım ve hıpotroıdı hastası oldugumu ogrendım bu hastalıkta metabolızmanız calısmıyor ve tsh hormonum sıfıra kadar dustu ve vicuduma hormon salgılamamaya basladı ılac tedavısıne basladım 10 yıldır ılac kullanıyorum 10yılda 54 kılodan 82 kıloya cıktım 4 defa dıyetısyene gıttım verdım kılo ama sonrasında aldım kıloları fakat sımdı metabolık balansla 1,5 ayda 8 kılo verdım benım bu dıyete baslamama sebep olan arkadasım 113 kıloydu 2defa tup bebek tedavısı gecırdı o donemde kılo aldı ama yedımıde ıyı yerdı kola gunde 2,5 lıtre ıcerdı 1 paket makarna yarısını tek yerdı yanı bayaga bogazı acıktı gece 12 lerde kek yapıp yerdı sımdı o arkadasım bu dıyetle 43 kılo verdı benım esımde once karsıydı arkadasımızı gorunce bu dıyete baslamama onay verdı sımdı mutluyum kılo verıyorum aburcubur bagımlısı degılsen cok ıyı gıdıyor ama cukulata tatlı muptelası ısen zorlanıyosun ama 15 gun gectımı agzına tatlı degdımı mıyden bulanıyor ve ben nerdeyse 1 oturmada 1 ekmek yerdım 1 aydır ekmek yemıyorum ve canımda ıstemıyor.yardımcı olursam sevınırımumıtsızlıge kapılma veremesem ben vermezdım ama verıyorum

4 defa diyetisyene gittim derken dediklerini uygulayamdığınızdanmı yoksa verdiğim halde tekrar uygulamayı bırakınca kilo aldığınızdanmı bahsediyorsunuz bende çok gitmek istiyorum ama eşimi ikna edemiyorum bu konuda (çünkü ben cildim için lazer tedavisi olmuştum ama cildim tedaviye sonuç vermedi )yani bu metabolik balansında sihirli değenek olmadığını herkese fayda etmeyeceğini söylüyor ve verilen para yüksek tutarlı olacağı için heba olacağını düşünüyor.yani bende anlamıyorum mesala 100 kilo üssü olan birisi çoğunlukla doğum hastalık vs ilave olarak nefsine hakim olamadığından o kilodalar ve midelerde daha geniş oluyor tabiki ..ve bu metabolik balans napıyorda bu kadar hemen herkes zayıflayıveriyor garantisine inansam sorun kalmayacak...bende devamlı az yiyen ama azcık fazla yedimmi hemen teraziye yansıyan bi tipim hamilelikte 26 kilo aldım 16 kilosunu verdim ama 10 kilo hala beni bekliyor bebğim 1.5 yaşına girdi ama hala bende tık yok kilo vermek gözümde büyüyor ...bıktım çünkü sürekli diyet yapmaktan((birde oruç tutmama manimi bu yöntem yada tekrar hamile kaldığımda uygulayabilirmiyimmiki çokmu soru sordum acaba yapanların hepsi cevap yazar bana yardımcı olursa çok sevinirim ve belki bende sorularımın cevabını eşime vererek başlayabilirim bu yönteme sağlıklı yaşamaya :)))[/QUOTE]

cnm metabolik balans tamamen kişiye özel..yani çıkan yiyecekler kan tahlili sonucuna göre metabolizmayı çalıştıran yiyecekler.bir arkadaşımla programa başlamıştık..o programa başladıktan kısa bir süre sonra hamile kaldı..dr umuz sağolsun çok iyi bir insan.ona doğumdan sonra ücretsiz olarak tekrar başlatacağını ve takip edeceğini söyledi.hamileliğini de fazla kilo almadan nasıl geçireceğini anlattı.dr çok önemli..sizi motive etmesi arayıp sorması çok önemli.ramazanda orucumuzu tuttuk.nasıl yapacağınızı anlatıyor zaten dr umuz da itikadı kuvvetli bir insan.yalnız ilk başladığınız zaman tutulmuyor.

cnm metabolik balans tamamen kişiye özel..yani çıkan yiyecekler kan tahlili sonucuna göre metabolizmayı çalıştıran yiyecekler.bir arkadaşımla programa başlamıştık..o programa başladıktan kısa bir süre sonra hamile kaldı..dr umuz sağolsun çok iyi bir insan.ona doğumdan sonra ücretsiz olarak tekrar başlatacağını ve takip edeceğini söyledi.hamileliğini de fazla kilo almadan nasıl geçireceğini anlattı.dr çok önemli..sizi motive etmesi arayıp sorması çok önemli.ramazanda orucumuzu tuttuk.nasıl yapacağınızı anlatıyor zaten dr umuz da itikadı kuvvetli bir insan.yalnız ilk başladığınız zaman tutulmuyor.[/QUOTE]

fiyat almanyada 400 euro civari daha pahali yapan yok burda.
kan verme test yapilmasi isin yalani neden derseniz.
biz iki arkadas baska bir arkadasimizin tavsiye üzerine basvurduk,
bize program anlatildi ve ödememizi yaptik kan verdik.
ertesi gün kan sonuclari geldi.
ve uygulanacak programda dosya halinde verildi.
baktik hic bir akraba bagi olmayan arkadasim ve benim listem tipa tip ayni
sasirdik kan verdik kana göre liste cikacakti ve hepsinin ayni olmasi sacma geldi
arkadasim 35 kg hedefledi ben ise 12 kg vermeyi hedefledim.
neyse uzatmayim bize tavsiye eden arkadasa elimizdeki listeyle gittik
karsilastirma yapmak icin. baktik ondakide ayni liste
kahvalti öglen aksam yemegi ayni menü listeleri.
yani biz bilseydik böyle sonuc cikacagini bize tavsiye eden arkadasdan listeyi fotokopi yapar ve uygulardik paramiz cebimizde kaldirdi.
burda en iyi olan sürekli kontrol altinda olman ve kisiyi motive etmeleri.
sabir gerektiren uzun bir sürec
ama en güzel yani acikmadan zayiflamak bazen menüyü bitiremiyorsun mesela.

türkiyede cok pahali imis, insanlar kendine kanina özel liste verilecek saniyor ama öyle degil.
cok kilon varsa sadece yediklerinin grami düsüyor ama yiyecekler ayni
birde 5 saat hic yemiyorsun en az 3 litre su icmen sart
ben 12 kg verdim 2 bucuk ayda
arkadasim 2 bucuk ayda 17 kg verdi halada devam ediyor.
onun yaglari cok oldugu icin daha cok verdi.

isteyene listeyi yollarim.
paraniza yazik!

Merhaba,

Listeyi merak ettim bana gönderebilir misiniz?

listeyi gönderebilir misiniz?
tşk. ederim.

H

Listenizi özelden bana yollarmısınız. Bende 16 aralık ta başladım eğer listeler aynıysa bende isyenle paylaşırım

Listenizi özelden bana yollarmısınız. Bende 16 aralık ta başladım eğer listeler aynıysa bende isyenle paylaşırım

siz bari yollasanız listenizi zahide hanım sanırım giriş yapmıyor artık ..en azından nişe yarayıp yaramadığını biz yapınca söyleriz 1yın birinde arkadaşımla birlikte başlamak istiyoruz diyete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…