- 10 Ekim 2013
- 10
- 0
- 286
- 35
arkadaslar merhaba ..ya bu tarz zayıflama sıstemı balıkesirdede kurulmus fakat cıddı rakamlar söz konusu.yanı gıdebılmem ımkansız..sızlerın verdiği ücret nedir..balıkesirde 1100 dolar + kdv ..bu ıkı aylık danısmanlık ucreti
aynen benimde vermem gereken 10 kilo fazlalığım var
diğer doktorların ücretlerini merak ediyorum çünkü balıkesirdeki çok pahalı geldi bana da heryerdemi bu böye merakım bu yüzden
08.10.2013-21.10.2013 yanı 14 gunde 4.600 kg gıttı bakalım daha nakadar gıdecek
arkadaslar merhaba ..ya bu tarz zayıflama sıstemı balıkesirdede kurulmus fakat cıddı rakamlar söz konusu.yanı gıdebılmem ımkansız..sızlerın verdiği ücret nedir..balıkesirde 1100 dolar + kdv ..bu ıkı aylık danısmanlık ucreti
negüzel ya tebrikler gerçekten iyi gitmiş kilolar darısı beni başıma inş:))
ben de balıkesirdeyim :) dediğin yer elma L... mi? eğer oysa bana 2550 dolar dediler ve 6 aylık bi program...açıkçası banada çoookkk geldi...
Detoks 1.gum ıyı gıdıyor genelde sevdıgım yıycekler var bırtek problem domates gunde orta boy ve yarım domates fazla olsaydı daha ıyıydı.Şeker yok bıde o bıraz problem ama napalım katlanıcaz boyum 1,58 kılo 74,300 bakalım 20 kılo nasıl gıdecek
nasıl gidiyor arkadaşım..bu arada ne kadar sürecek programın...benımde boyum 159 kilom 62 fakat bölgesel..toplasan vereceğim kilo 7 ..ama veremiyorum. ..sen ılk 2 ayda ne vereceksın bakalım merak ettim..
benım 4 ay surecek 4 ayda toplam 20 kg verıcem ayrıca ban hıpotiroidi hastasıym yanı metabolızmam calısmıyor.82 kılodan 74,600 dustum tabı bu metabolık balans a baslamadan once ıdı ve metabolık balans a basladıktan sonra 14 gunde 4,600 verdım sımdılık ıyı gıdıyor bakalım sonuc nasıl olacak
4 aylık süre için ne kadar ödeme yapılıyor? şuan gidemem ama ocak ayında başlamayı düşünüyorum...yıllardır kilo alıp vermekten metabolizma diye bişey kalmadığı için başka çarem yokçok zor kilo verebilen biriyim zaten ...
14 gün için iyi bir kilo verişiniz olmuş ...tebrikler
1600 DOLAR+KDV fakat verıcegınız kıloya gore fıyatta degıse bılıyor[/QUOTE
teşekkürler ...nasıl gidiyo sizin kilo vermeniz? takipteyim
1600 DOLAR+KDV fakat verıcegınız kıloya gore fıyatta degıse bılıyor[/QUOTE
teşekkürler ...nasıl gidiyo sizin kilo vermeniz? takipteyim
henuz kontrole gıtmedım gıttıgımde yazarım
Merhabalar
yazacaklarım kimseyi kızdırmasın sadece paylaşmak istedim herkesin kendı kararı...
4-5 yıl once bende bu ısı yapan doktor hn ıle tanısmıstım rakam çok pahalı geldiği için gitmemiştim
diyetisyene gitmek daha uygun gelmişti
diyetisyenimle bu konu hakkında ne düşündüğünü sordugumda doktorların bu ısı yapmak ıcın aldıkları sertıfıka ıcın ödedikleri rakam bir-iki hasta ile ödeyebıldıklerını
tahlıl ıcın alınan kanın bıze anlatılan cok para tutuyor kısmının aldatmaca oldugundan bahsettı
ve yapılan test sonuclarının da her besıne karsı yapılmadıgını genel anlamda yapıldıgından bahsetmıstı ( bır nevı alejı testı gıbı düşünebılırsınız)
aslında yedıklerını dıkkat edersen sana neyın dokundugunu anlayabılırsın demıstı
mantıklı geldı
sonra bu dıyestısyenım baska bır hastaneye (daha pahalı) gectı ve bana besın ıntorelans testı yapalım dedı
sok gecırdım ve bıraktım herkes para derdın de
bırde yazılarda yemeklerden sonra 5 sa yemek yememek yazmıssınız ve aklıma Canan Karatay geldı
Canan hn kıtabı 12 tl ıdı en son okumayı sevıyorsanız neden öğünlerden sonra 4-5 sa sonra yemek yememenızı acıklıyor
herkese sağlıklı fit bir vücut diliyorum
ben de balıkesirdeyim :) dediğin yer elma L... mi? eğer oysa bana 2550 dolar dediler ve 6 aylık bi program...açıkçası banada çoookkk geldi...
merhaba, ben daha yeniyim,
almanyadan katiliyorum.
Bende metabolic balance basladim. 3 ayda 17 kilo verdim.
Ramazandan dolayi ara vermek zorundaydim, ve ramazandan bu yana herseyi yememe ragmen 3 kilo daha verdim.
Spor yasak oldugu icin zumbaya yapiyorum.
Daha 13 kilo hedefim var.
Bana yemek tarifleri lazim, önce yaptigim düzenden sikildim, yeni ve hizli menüler lazim.
Yarin basliyacam bakalim, tekrar basdan baslamam gerekiyor.
Tariflerinizi bekliyorum.))
selam, ben bu plani almanyada yapiyorum, burda 400Euro ile 500Euro arasi.
70Euro kantahliler, 200Euro plan (dünyanin her yerinde ayni, benim danismama sordum) 190Euro danisma ücreti, bir sene boyunca
ayda bir görüsmeye gidiyorum onu sigorta karsiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?