Metabolic Balance

Ben varım :) ama yeni başladım bugün detoxta 2. Günüm yarın sıkı döneme başlıyorum

boy kaçtı sizin
ben maaaaalllleeeessseeeffffff 109 ile başladım 2 gün detox ve sıkı dönemin bugün 5. günündeyim

Benim boy 170 nasıl peki sonuç kilo verebildin mi 7 günde? Ben bu iki günde çok zorlandim sanki hiç kilo veremeyecekmisim gibi geldi ya son 5 ay içinde tam 22 kilo aldım umarım metabolic balance ise yarar :)

işe yarar bence de yalnız nasıl okadar kilo aldın 5 ayda anlamadım bu arada ben yeniyim bu sitede yeni bir konuşma başlatamadım sen yeni bir konuşma başlatıp beni yönlendirebilirmisin metabolik balance ile ilgili tabi belki başkaları da vardır gelip bize moral verirler belki

desene aynıyız ikimiz de neyse moralini bozma güçlü davran eminim azimle olacaktır bu arada benim boy 1.74 daha tartılmadım

Ins ulasiriz amacimiza :) eşimle birlikte başladık biz..senin boyun da uzunmus Dr bana da basküle çıkmayı yasakladı ama ben çıktım bugün :)

gunaydin kizlar.. ben de bu diyeti yapıyorum. 40 oldu. 8 kiloyu dün itibariyle geçtim.. ve arada yaramazlık yaptığımı itiraf da ediyorum.. yapmasam daha çok verirdim bir de bu ara düzenli spor yapamıyorum.. o da yavaşlatıyor..

8 kiloyu 40 günde mi verdiniz? Kaç kilo ile başladınız? Benim 3.gunum..inş ben de veririm :)

Bana soruyorsan ben detoxu bitirdim 3. Gunumdeyim dün çıktığımda 1.200 g az geldim :)

7.5 kilo verdim 25 gün falan oldu su aralar kilo verme hızım yavasladı ama durmak yok yola devam

İlk ve ikinci hafta kaçar kilo verdin acaba ben bugun 13.gundeyim Detox u saymıyorum tabi
ilk iki hafta 5 kg falan verdim zaten ilk iki hafta cok gidiyor sonra yavaslıyor. bu dönemde haftada 1 yada 1.5 kg normalmiş ama benim yaglı döneme geçince kilo vermem durdu tıkandım bakalım ne zaman depar atacak vücudum merakla bekliyorum siz ne kadar verdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…