Ben de ilk iki hafta 6 kilo verdim sizin toplam da kaç kilo fazlaniz varilk iki hafta 5 kg falan verdim zaten ilk iki hafta cok gidiyor sonra yavaslıyor. bu dönemde haftada 1 yada 1.5 kg normalmiş ama benim yaglı döneme geçince kilo vermem durdu tıkandım bakalım ne zaman depar atacak vücudum merakla bekliyorum siz ne kadar verdiniz
Ben adana dayım kiloya göre de değişiyor fiyat kaç kilo fazlaniz var ve nereye gittinizMrblar. Ben bugun doktordn bilgi almak istedim adam adama uyuz oldum ukala bi tipti degisik tavirlar sergiledi ve sinir olup almadim.. siz hangi sehirlerdesiniz?? Ben urfada gorev yapiyorum bana yardimci olur musunuz ? 3000civari bi fiyat soyledi bana dogru mudur
Var yani ben gidiyorum hatta bence iki temsilci var benim de 35 kilo fazla var88 kiloyum 158 boyum var sanırım 35 kilo civarı fazlam var aama gözümde okadar yüksekte değil 65 kiloya razıyım.. 2 aylık 3000 cıvarı diyince şaşırdım.. Adana da temsilci vr mı yani :/
Bilemiyorum ama bence urfa ya en yakın adana vardır heralde ayrıca sakın öyle düşünme bir başla devamı gelir.memleketin neresi birde ordan bak belki orada vardirUrfaya daha yakın nerde var acaba o temsilcilerde de isim çıkmıyor ya da ben beceremedim bilemedim. Hevesim kaçaçak diye korkuyorm artık.
Ayrıca internetten şubelerin nerelerde olduğunu rahatlıkla bulabilirsin ben öyle bulmustumUrfaya daha yakın nerde var acaba o temsilcilerde de isim çıkmıyor ya da ben beceremedim bilemedim. Hevesim kaçaçak diye korkuyorm artık.
Hiim yalnız olmadığımı bilmek çok güzel sizin durumunuz nasıl???bende bugun metabolıc balance uygulamaya başladım desteğinize ihtiyacım var
Kaç günde verdin acabaGünaydın arkadaşlar, yeni başlayanlara hayırlı olsun.. ben 10kg verdim bile.. darısı başınıza..
kaç kilodan düştün acabaslm bende metabolik balans yapiyorum 14 gunluk siki dönemi dün bitirdim 7 Kilo verdim bugun rahat döneme gectim uzun sure yapip hedefine ulasan varmi burda
1900 tl haric inde testler için para verdinizmi balıkesirde bu proram çok daha pahalı ayrıca sağolsun bir arkadaş yok benle arkadaşın diyet programı aynı gerek yok gitmenize falan dedi gerisi gelmedi tam gitmeye karar verdim öyle deyince vazgeçmiştim birdaha ne ses var ne soluk madem bi laf atıyorsun ortaya arkasında duracaksın bende çok sıkıldım ve başlamak istiyorum gerekirse izmir ya da bursaya gidecem çünkü balıkesirde bu iş pahalı
114 kilodan iki haftada 107 kiloya indim sen ne zamandir yapiyorsun Tuslem Kilo verdinmi
Günaydın arkadaşlar, yeni başlayanlara hayırlı olsun.. ben 10kg verdim bile.. darısı başınıza..
75 kiloyum 10 -12 kilo versem beni baya rahatlatırArkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var bu ara durumum zor Astım hastasıyım ve kilo aldım ikisi bir arada çok fena oluyor kilo vermem Lazım sizden ricam listenizi benimle paylasırmısınız eğer whatsapp kullanıyorsanız telefon numarası vereyim daha kolay olur hepinize Kolaylıklar diliyorum deneyimlerinizi paylasmaya devam yardımlaşmak iyiliğe açılan kapıdır hepinize iyilikler diliyorum
gecms olsun ben yardimci olabirim ama herkesin listesi herkese olmuyo yinede deneyebilirsin kac kilosun suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?