Metabolic Balance

Ben de ilk iki hafta 6 kilo verdim sizin toplam da kaç kilo fazlaniz var

Mrblar. Ben bugun doktordn bilgi almak istedim adam adama uyuz oldum ukala bi tipti degisik tavirlar sergiledi ve sinir olup almadim.. siz hangi sehirlerdesiniz?? Ben urfada gorev yapiyorum bana yardimci olur musunuz ? 3000civari bi fiyat soyledi bana dogru mudur

Ben adana dayım kiloya göre de değişiyor fiyat kaç kilo fazlaniz var ve nereye gittiniz

88 kiloyum 158 boyum var sanırım 35 kilo civarı fazlam var aama gözümde okadar yüksekte değil 65 kiloya razıyım.. 2 aylık 3000 cıvarı diyince şaşırdım.. Adana da temsilci vr mı yani :/

88 kiloyum 158 boyum var sanırım 35 kilo civarı fazlam var aama gözümde okadar yüksekte değil 65 kiloya razıyım.. 2 aylık 3000 cıvarı diyince şaşırdım.. Adana da temsilci vr mı yani :/
Var yani ben gidiyorum hatta bence iki temsilci var benim de 35 kilo fazla var

Urfaya daha yakın nerde var acaba o temsilcilerde de isim çıkmıyor ya da ben beceremedim bilemedim. Hevesim kaçaçak diye korkuyorm artık.

Urfaya daha yakın nerde var acaba o temsilcilerde de isim çıkmıyor ya da ben beceremedim bilemedim. Hevesim kaçaçak diye korkuyorm artık.
Bilemiyorum ama bence urfa ya en yakın adana vardır heralde ayrıca sakın öyle düşünme bir başla devamı gelir.memleketin neresi birde ordan bak belki orada vardir

Ayrıca internetten şubelerin nerelerde olduğunu rahatlıkla bulabilirsin ben öyle bulmustum

Merhaba arkadaslar siz test yapip listr alipmi basladimiz.bide bana anlatirmisiniz bu diyeti arastiriyorum ama anliyamadim

Günaydın arkadaşlar, yeni başlayanlara hayırlı olsun.. ben 10kg verdim bile.. darısı başınıza..

slm bende metabolik balans yapiyorum 14 gunluk siki dönemi dün bitirdim 7 Kilo verdim bugun rahat döneme gectim uzun sure yapip hedefine ulasan varmi burda

114 kilodan iki haftada 107 kiloya indim sen ne zamandir yapiyorsun Tuslem Kilo verdinmi
Günaydın arkadaşlar, yeni başlayanlara hayırlı olsun.. ben 10kg verdim bile.. darısı başınıza..

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var bu ara durumum zor Astım hastasıyım ve kilo aldım ikisi bir arada çok fena oluyor kilo vermem Lazım sizden ricam listenizi benimle paylasırmısınız eğer whatsapp kullanıyorsanız telefon numarası vereyim daha kolay olur hepinize Kolaylıklar diliyorum deneyimlerinizi paylasmaya devam yardımlaşmak iyiliğe açılan kapıdır hepinize iyilikler diliyorum

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var bu ara durumum zor Astım hastasıyım ve kilo aldım ikisi bir arada çok fena oluyor kilo vermem Lazım sizden ricam listenizi benimle paylasırmısınız eğer whatsapp kullanıyorsanız telefon numarası vereyim daha kolay olur hepinize Kolaylıklar diliyorum deneyimlerinizi paylasmaya devam yardımlaşmak iyiliğe açılan kapıdır hepinize iyilikler diliyorum

gecms olsun ben yardimci olabirim ama herkesin listesi herkese olmuyo yinede deneyebilirsin kac kilosun suan

75 kiloyum 10 -12 kilo versem beni baya rahatlatır
Iki senedir yavaş yavaş tırmandı kilom engeliyemiyorum inşallah bu çüzüm olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…