Ben varımslm kizlar kac kisi bu diyeti yapiyo belirleyelim ve bizde haftalik Kilo bildirimi yapalim öyle daha iyi Motive oluruz ne dersiniz ?
Ben varım
cumartesihangi gun kilo bildirimi yapalim
sanada uyarsacumartesi
sanada uyarsa
Ben 15 ocakta 108.7 kiloyla Detox a başladım iki günün sonunda listemize aldım o gün bugündür devam ediyorum hiç kaçamak yapmadım çünkü o parayı kendi yaptığım hata nedeniyle vermek hem de o miktarı vermek zoruna gitti ayrıca inatçıyimdir istersem yaparım.cuma günü tartıldim ve 99.6 kilo çıktım Ama malesef düştüm ayağım alcida ancak alçı çıktığında tartilabilirim artık ama yine de kilomu yazamam çünkü ben de bilmiyorum ama sana eşlik ederim büyük mutlulukla.diyeti birakmadim devam ediyorum ama yürüyüş yapamıyorum zaten baslamamistim doktor 10 kilo ya kadar spor yok demişti bundan sonra da alçı çıkana kadar yok malesef çok Üzgünüm ya hayatım resmen askıya alındı .ama pes etmek yok lütfen sen de kaçamakları bırak beraber zayiflayalim. Yazım galiba çok karışık oldu umarım anlarsın 1 ay yaticam işte sözün özü maaaaallllleeesssseeeefffftamam banada uyar
suanki kilom 109 bu aralar hic duzenim yok kacamaklarin sonu gelmiyo duzene koyarim insallah cumartesiye kadar .senin diyetin nasil gidiyo tuslem ne kadar oldu baslayali kac kilo verdin
Ben 15 ocakta 108.7 kiloyla Detox a başladım iki günün sonunda listemize aldım o gün bugündür devam ediyorum hiç kaçamak yapmadım çünkü o parayı kendi yaptığım hata nedeniyle vermek hem de o miktarı vermek zoruna gitti ayrıca inatçıyimdir istersem yaparım.cuma günü tartıldim ve 99.6 kilo çıktım Ama malesef düştüm ayağım alcida ancak alçı çıktığında tartilabilirim artık ama yine de kilomu yazamam çünkü ben de bilmiyorum ama sana eşlik ederim büyük mutlulukla.diyeti birakmadim devam ediyorum ama yürüyüş yapamıyorum zaten baslamamistim doktor 10 kilo ya kadar spor yok demişti bundan sonra da alçı çıkana kadar yok malesef çok Üzgünüm ya hayatım resmen askıya alındı .ama pes etmek yok lütfen sen de kaçamakları bırak beraber zayiflayalim. Yazım galiba çok karışık oldu umarım anlarsın 1 ay yaticam işte sözün özü maaaaallllleeesssseeeeffff
Ben buradayım bir yere gitmiyorum diyeti më harfiyen uyuyorum bende alçı çıkınca kilo bildirimi yaparım ayrıca teşekkür ederim. Inşallah ikili rakamları da 70 leri 60 lari da goruruzcok gecmis olsun cnm ya insallah hemen iyilesirsin
sen yinede burayi takip et diyete devam ediyorsun degil mi bu arada 1 ayda 10 kilo cok iyi vermissin tebrik ederiminsaallah bende diyetimi duzene koyup ikili rakamlari görurum ben cumartesi yine de kilo bildirimi yapmaya devam edicem biktim bu kilolardan artik
Nartanesi66 bugün bildirim günü
Evet devam ediyorum bırakmaya hiç niyetim yok alçim çıkınca tartı kaç gösterecek çok merak ediyorum. Yarın bakalım kaç kilo vermissin inşallah güzel bir fark cikarevet ama ben bugun tartilmayi unuttum yarin bildirim yaparim
senin diyet nasil gidiyo yapabiliyormusun ?
Evet devam ediyorum bırakmaya hiç niyetim yok alçim çıkınca tartı kaç gösterecek çok merak ediyorum. Yarın bakalım kaç kilo vermissin inşallah güzel bir fark cikar
cok güzel çok sevindim kilo vermeye devam.azmini kaybetmeeevee 107,4
-1600vermissim hedef 105 haftaya insallah
Kızlar selam bizde aileden bir çok kişi denedi bu metabolic balansı malum iştahlıyız. Gözlemlerimi ve deneyimlerimi paylaşmak isterim. Benim 8-10 kilo fazlam vardı ilk 3 haftada 4 kilo verdim süper motive oldum 1.5 ay sıkı devam ettim. Ama kış girişi başladığımdan ve o ekmeği hiç yememeyi tercih ettiğimden hasta oldum tatlıya düşkünümdür ama aram olmamasına rağmen poğaça aşerdim. Hastalık kilo veriminin duraksamasıyla motivasyon kaybı derken bi ay daha geçti ve ipler koptu. Ama gözlemlediğim bu beslenme programını benim kadar sert uygulayan kimse olmadığı ailedentesellim ise hayatını bu beslenme programlarına adamış yengemin bile 1-2 ay sonra sürdürememesi oldu. Onun 2-3 kilo fazladı vardı ama göbekte yağ ve hayatımda ilk defa dümdüz gördüm midesini o ara. Yani evet çok etkili o kesin ama nereye kadar:) ailenin diğer fertlerinde ise 20-40 kilo fazlalar vardı bir ara süper verdiler yani bi yere kadar çok etkili ama kilo korumak için sürekli bi yöntem olarak zorlayıcı. Gene de bu programın kazandırdığı bilgiler etkisini kanıtladı ve çok sert uygulamasak da genel prensipleri süper.
Doğru bilinen yanlış az ve sık yemek yerine en az 5 saate bir yiyip proteinle başlayıp protein ağırlıklı beslenerek, tatlıyı hemen yemek üstüne yiyip atıştırmayarak ve bolca yürüyüş yaparak yavaşça veriyorum kiloları. Daha önce de çok az ve 2 öğün yiyip çook yürüyüş yaparak vermiştim ben bu programı denemeden önce. Sütlü kahveyle doyuyordum ama meğer süt bi yaştan sonra iyi değilmiş hele light ürünler. İyi yağlardan korkmamak lazımmış:) sütsüz kahve de tok tutuyormuş.
Yemeyi seviyorsanız da ip atlayın dans edin yürüyün, yemeği de protein ağırlıklı tutup üstüne sevdiğiniz şeyi abartmadan yerseniz güzel bir süreç oluyor en azından hepimize kolay gelsin diyorum.
Ben genel bir taktik ve prensip öğrenmek açısından memnun kaldım, yengem ise bu programın türklere uygun olanını çıkartan canan karatayla devam ediyor hayatına kendisinin de favori lafı lahmacun en sağlıklı besindir demesi bana göre ama yengem dememiştir diyor ama bence 2-3 lahmacun yersem az yedim sayarım valla o akşam iştah bizim işimiz
ben devam ediyorum ramazana kadar da devam edeceğim inşallah bildirim yapmaya devam edelim tabii.ayrıca hayırlı olsun umarım kilolarından şikayetçi kimse kalmazmrb. sonunda başlayabildim!!
dün başladım bu gün detoksun ikinci günümdeyim. biraz zorlanıyorum ama olsun umarım değer.
tek sorun su tüketememek :/
haftada bir kilo bildirimine devam edelim... şuanda programa devam eden varmıı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?