Metabolic Balance

ben devam ediyorum ramazana kadar da devam edeceğim inşallah bildirim yapmaya devam edelim tabii.ayrıca hayırlı olsun umarım kilolarından şikayetçi kimse kalmaz
umarımm . korkularm çok büyük veremeyecegim gibi. detoksla 1 kilo gıttı sadece. 4. günümdeyim merak içerisinde beklıyorum. ayda 4 verebilsem keşkee

umarımm . korkularm çok büyük veremeyecegim gibi. detoksla 1 kilo gıttı sadece. 4. günümdeyim merak içerisinde beklıyorum. ayda 4 verebilsem keşkee
Verirsin hiç merak etme sadece kararlı ol vazgeçme emin ol karşılığını alacaksin

bende bu gerekli bütün tahlilleri yaptırdım listem elimde sıkı dönemi uygulamak için hafta sonunu bekliyorum . başladıktan sonra sonuçlarımı sizle paylaşmayı düşünüyorum. yalnız takıldığım bir yer var her öğüne mi proteinle başlıyoruz?

Evet proteinle başlanıyo bazen ekmk yitom tükürüyorum :/ önümde çeşit yemkler yenmese zorlanmıycam aslındaa.. 7.günümdeyim 1,5 kilo gitti :/ sanırım burdakilere göre az ..

Evet proteinle başlanıyo bazen ekmk yitom tükürüyorum :/ önümde çeşit yemkler yenmese zorlanmıycam aslındaa.. 7.günümdeyim 1,5 kilo gitti :/ sanırım burdakilere göre az ..
anladım teşekkürler olsun pes etmek yok başarıcaz bu işi ya birde benim listemde soya yoğurdu var çoğu markete baktım bulamadım bir bilginiz var mı

yeni baslayan arkadaslar hos geldiniz insallah istediginiz kiloya ulasirsiniz

slm tuslem nasil oldun alci ne zaman cikiyo merakla kilo bildirimini bekliyorum ben ne zamandir kilo bildirimi yapmiyorum cünkü iki haftadir diyetten okadar uzagimki bir kac kiloda aldim galiba. düzen tutturamiyorum biktim herseyden hic ümidim kalmadi veremicem ben bu kilolari

Yarın çıkıyor bakalım inşallah diğer gün kilo bildirimi yaparım ayrıca umarım sen de artık azimle diyetine asilirsin

ben hiç spor yapmıyorum yaa tek srun bu şimdiilik ama bazeeen bozmakk istiyorum cok canım cekıyor bı kac sey ama sabret diyorumm.. sabredeeyım de 4 ay dayanılabilir mi bilmemm..

ben hiç spor yapmıyorum yaa tek srun bu şimdiilik ama bazeeen bozmakk istiyorum cok canım cekıyor bı kac sey ama sabret diyorumm.. sabredeeyım de 4 ay dayanılabilir mi bilmemm..

hangi asamadasin siki dnem bittimi bence baslamisken birakma birdaha duzen tutturamazsin bende biraktim simdi duzen tutturamiyorum gunde yarim saat yurusen o bile yeterli

bende başladım detoksumu yaptım 2 gün beni psikolojik yönden etkiledi biraz moralim bozuktu idrak etmeye çalışmakla geçti bende kendimi temizliğe verdim. sıkı döneme geçince biraz daha artık yaşam tarzımın değiştiğini daha normal karşılamaya başladım ve akşam tavuk yiyince (çok severim) daha mutlu oldum ve çok az porsiyon yememe rağmen aşırı doyma hissi vardı 2 günde midem küçüldü bile sanırsam :)) . bugün 3. günüm ve 3 kilo vermişim daha da heveslendim hırslandım :))

Mrb. Sılı ve yagsz dönmdeyım daha..iki hafta bitti... Millet dekoksla 3verirkn 2haftada 3 kilo verdim benm!! Niye acaba yaa(

Herkese merhaba ben ve buran iki eski üye arkadaşım bu diyeti yapıyoruz ara ara minik kaçamaklarımız olsa da bir ayda 5.kilo verdik birbirimize sürekli gaz vermek işe yarıyor açıkcası herkese kolay gelsin bol eksiler

bu diyeti ilk defa burada duydum sağlıklı gibi geldi 4 ayda 15 kilo gayet sağlıklı.FAzla olduğunu sanmıyorum

kilo kaybınızı öğrenebilir miyim ?

ben başlayalı yaklaşık 1.15.gün oldu ama ara kaçamaklarım oldu tabi sosyal biiryim iki gece dışarı da yemek içmek kaçamaklarım:))) 71.500 gibiydim başladığımda şimdi 66 yım dediğim gibi çok diyet yaptım denedim içerik olarak bana göre en sağlıklı sistem (meyve,ekmek,sebze,protein) hepsinden var.Buradan yaptığım arkadaşımızdan biri benden daha fazla verdi mesela o daha azimli kaçamak pek yok onda.Herkese bol eksiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…