umarımm . korkularm çok büyük veremeyecegim gibi. detoksla 1 kilo gıttı sadece. 4. günümdeyim merak içerisinde beklıyorum. ayda 4 verebilsem keşkeeben devam ediyorum ramazana kadar da devam edeceğim inşallah bildirim yapmaya devam edelim tabii.ayrıca hayırlı olsun umarım kilolarından şikayetçi kimse kalmaz
Verirsin hiç merak etme sadece kararlı ol vazgeçme emin ol karşılığını alacaksinumarımm . korkularm çok büyük veremeyecegim gibi. detoksla 1 kilo gıttı sadece. 4. günümdeyim merak içerisinde beklıyorum. ayda 4 verebilsem keşkee
Evet proteinle başlanıyo bazen ekmk yitom tükürüyorum :/ önümde çeşit yemkler yenmese zorlanmıycam aslındaa.. 7.günümdeyim 1,5 kilo gitti :/ sanırım burdakilere göre az ..bende bu gerekli bütün tahlilleri yaptırdım listem elimde sıkı dönemi uygulamak için hafta sonunu bekliyorum . başladıktan sonra sonuçlarımı sizle paylaşmayı düşünüyorum. yalnız takıldığım bir yer var her öğüne mi proteinle başlıyoruz?
anladım teşekkürler olsun pes etmek yok başarıcaz bu işiEvet proteinle başlanıyo bazen ekmk yitom tükürüyorum :/ önümde çeşit yemkler yenmese zorlanmıycam aslındaa.. 7.günümdeyim 1,5 kilo gitti :/ sanırım burdakilere göre az ..
maaleseff bilgim yok.. bende de hiç yoğurt yokk .. domates yook.. hasret kalacam sanırımm..anladım teşekkürler olsun pes etmek yok başarıcaz bu işiya birde benim listemde soya yoğurdu var çoğu markete baktım bulamadım bir bilginiz var mı
mrb. sonunda başlayabildim!!
dün başladım bu gün detoksun ikinci günümdeyim. biraz zorlanıyorum ama olsun umarım değer.
tek sorun su tüketememek :/
haftada bir kilo bildirimine devam edelim... şuanda programa devam eden varmıı??
bende bu gerekli bütün tahlilleri yaptırdım listem elimde sıkı dönemi uygulamak için hafta sonunu bekliyorum . başladıktan sonra sonuçlarımı sizle paylaşmayı düşünüyorum. yalnız takıldığım bir yer var her öğüne mi proteinle başlıyoruz?
slm tuslem nasil oldun alci ne zaman cikiyo merakla kilo bildirimini bekliyorum ben ne zamandir kilo bildirimi yapmiyorum cünkü iki haftadir diyetten okadar uzagimki bir kac kiloda aldim galiba. düzen tutturamiyorum biktim herseyden hic ümidim kalmadi veremicem ben bu kilolari
Yarın çıkıyor bakalım inşallah diğer gün kilo bildirimi yaparım ayrıca umarım sen de artık azimle diyetine asilirsinslm tuslem nasil oldun alci ne zaman cikiyo merakla kilo bildirimini bekliyorum ben ne zamandir kilo bildirimi yapmiyorum cünkü iki haftadir diyetten okadar uzagimki bir kac kiloda aldim galiba. düzen tutturamiyorum biktim herseyden hic ümidim kalmadi veremicem ben bu kilolari
ben hiç spor yapmıyorum yaa tek srun bu şimdiilik ama bazeeen bozmakk istiyorum cok canım cekıyor bı kac sey ama sabret diyorumm.. sabredeeyım de 4 ay dayanılabilir mi bilmemm..
bu diyeti ilk defa burada duydum sağlıklı gibi geldi 4 ayda 15 kilo gayet sağlıklı.FAzla olduğunu sanmıyorum
Denediğim en sağlıklı diyet diyebilirim!!Protein var,sebze var,meyve var ekmek var,daha ne olsun:))))))
kilo kaybınızı öğrenebilir miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?