ben hiç spor yapmıyorum yaa tek srun bu şimdiilik ama bazeeen bozmakk istiyorum cok canım cekıyor bı kac sey ama sabret diyorumm.. sabredeeyım de 4 ay dayanılabilir mi bilmemm..
bu diyeti ilk defa burada duydum sağlıklı gibi geldi 4 ayda 15 kilo gayet sağlıklı.FAzla olduğunu sanmıyorum
Kuzucuğum son görüştüğümüzden sonra-4 verdimen kısa zamanda görüşüp önce sana bir hava atayım yeterince gaz olur sanırsam
evet yarismi yapsak nedaha aktif olsak destek olsak bırbırımızee..
haydii her cumaa bildirim yapalımm.. 5 martta başladım 5.hafta içindeyim bir kere bozdm sadecee.. metaboolizmam yavasmış doktor söyledi , istatistikler de ayda 5.5 kilo verebilcegım çıkmış fakat ben veremedim. yılmayalım ve lütfen artık gitsin kilolarrr..evet yarismi yapsak ne
cok az bildirim yapiyoruz yada baslayan devamini getirmiyo birakiyo diyeti
bende biraktim geri basliyorum yarin detoksla yaza kadar ne verirsem haftada bir kilo bildirimi yapalim
Kafayı yeme noktasındayım.. 2 ayda sadece 6kilo verdim kaçamaksız.... Metabolizmam neden böyle anlmıorm. Tuvalet sornu yaşıyorum.. O kadar para verdim resmen içim acıyor. Aranızda herblife kullanan var mı?? Artık canıma tak etti bozacam yaa
sakın bozma lütfen ben o hataya düştüm şimdi tekrar başladım.biraz daha bekle sabırlı ol.doktorunla konuşKafayı yeme noktasındayım.. 2 ayda sadece 6kilo verdim kaçamaksız.... Metabolizmam neden böyle anlmıorm. Tuvalet sornu yaşıyorum.. O kadar para verdim resmen içim acıyor. Aranızda herblife kullanan var mı?? Artık canıma tak etti bozacam yaa
Merhabalar acaba diyete devam edenler var mi. Ben ankarada cukurambar da bir dr a baslamak üzereyim karar asamasindayim. Kafam çok karışıkbu arada kızlar lütfen artık iyi bir ekip olup haftalık bildirim yapalım mesela pazartesi günü haftanın ilk günü kilo verdiğimizi görmek iyi bir moral ve iyi bir başlangıç olur bence
ben de çukurambar da nezir hoca ya gittim.. 4 ayda 20 kilo verdim. çok memnun kaldım. zaman zaman 2-3 kilo alırsam uygulamayı bildiğim için kısa sürede (en fazla on gün) veriyorum. gayet memnun kaldım.Merhabalar acaba diyete devam edenler var mi. Ben ankarada cukurambar da bir dr a baslamak üzereyim karar asamasindayim. Kafam çok karışık
iki ayda 6 kilo çok az.. muhakkak yanlış yapılan bir uygulama var.sakın bozma lütfen ben o hataya düştüm şimdi tekrar başladım.biraz daha bekle sabırlı ol.doktorunla konuş
dr nezir çelik...ankarada var mı doktor önerisi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?