Metabolic Balance

ben hiç spor yapmıyorum yaa tek srun bu şimdiilik ama bazeeen bozmakk istiyorum cok canım cekıyor bı kac sey ama sabret diyorumm.. sabredeeyım de 4 ay dayanılabilir mi bilmemm..

bende spor olarak sadece koşu bandın da tempolu yürüyüş yapıyorum evde 35.40.dakika bu bile çok fark yarattı bacaklarım sıklaştı,yazı düşünün ve bozmayın sonuçları alın sonra ödül yaparsınız kendinize

bu diyeti ilk defa burada duydum sağlıklı gibi geldi 4 ayda 15 kilo gayet sağlıklı.FAzla olduğunu sanmıyorum

@tienen bende senin gibi düşünüyorum evet gerçekten sağlıklı bir diyet benim artık yaşam biçimim olur dışarıda bile zorlanmadan uygulayabileceğim bir yöntem,kilo verimi birazda kilo fazlalığıyla ilgili galiba nldglp arkadaşım benden kilolu ha ha ha ha okumasın burayı beni gebertir:))) aynı başladık o benden daha fazla verdi ha kaçamak yapmadı o ben arada arazi oldum buda etken tabi

Kuzucuğum son görüştüğümüzden sonra-4 verdim en kısa zamanda görüşüp önce sana bir hava atayım yeterince gaz olur sanırsam

ha ha ha gazına geldim aşkım sayende sana söz hediye ha @whiterabbite de canlar sağolunnn ikinizi de grupça kumakapıya götüreceğim hedefe ulaşalım

evet yarismi yapsak ne
cok az bildirim yapiyoruz yada baslayan devamini getirmiyo birakiyo diyeti
bende biraktim geri basliyorum yarin detoksla yaza kadar ne verirsem haftada bir kilo bildirimi yapalim
haydii her cumaa bildirim yapalımm.. 5 martta başladım 5.hafta içindeyim bir kere bozdm sadecee.. metaboolizmam yavasmış doktor söyledi , istatistikler de ayda 5.5 kilo verebilcegım çıkmış fakat ben veremedim. yılmayalım ve lütfen artık gitsin kilolarrr..

Merhaba başlayalı 1 ay oldu ve 10 kilo verdim dün sadece bir kaçamağım oldu çikolata yedim oda malum dönem daha çok yolum var 103 kilo ile başladım şimdi 93 oldum işte bariz bir fark var ortada sporda yapmadığım halde ama spor çok önemli bence ama vakit bulamıyorum halen sıkı dönemim sürüyor

Merhaba bende metabolic balance'la 16 günde 8 kilo verdim. Ama sonrasında tatile çıktığım için bozmak zorunda kaldım şimdi başka bir diyet uyguluyorum ama tekrar metabolic balance dönücem sanırım...Benim doktorum Çekmeköy' Hülya Pekar'dı..

Kafayı yeme noktasındayım.. 2 ayda sadece 6kilo verdim kaçamaksız.... Metabolizmam neden böyle anlmıorm. Tuvalet sornu yaşıyorum.. O kadar para verdim resmen içim acıyor. Aranızda herblife kullanan var mı?? Artık canıma tak etti bozacam yaa

Doktorun ne diyor bu duruma acaba spor yapıyor musun yaşın kaç birde

Merhaba arkadaslar, ben araniza yeni katildim ve pazartesi basladim diyetime. Ilk gün tartilmayi unuttum, sanirim 93le basladim ve iki günde 90,8e düstüm. Sonu gelir insallah

sakın bozma lütfen ben o hataya düştüm şimdi tekrar başladım.biraz daha bekle sabırlı ol.doktorunla konuş

bu arada kızlar lütfen artık iyi bir ekip olup haftalık bildirim yapalım mesela pazartesi günü haftanın ilk günü kilo verdiğimizi görmek iyi bir moral ve iyi bir başlangıç olur bence

bu arada kızlar lütfen artık iyi bir ekip olup haftalık bildirim yapalım mesela pazartesi günü haftanın ilk günü kilo verdiğimizi görmek iyi bir moral ve iyi bir başlangıç olur bence
Merhabalar acaba diyete devam edenler var mi. Ben ankarada cukurambar da bir dr a baslamak üzereyim karar asamasindayim. Kafam çok karışık

Merhabalar acaba diyete devam edenler var mi. Ben ankarada cukurambar da bir dr a baslamak üzereyim karar asamasindayim. Kafam çok karışık
ben de çukurambar da nezir hoca ya gittim.. 4 ayda 20 kilo verdim. çok memnun kaldım. zaman zaman 2-3 kilo alırsam uygulamayı bildiğim için kısa sürede (en fazla on gün) veriyorum. gayet memnun kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…