kesinlike göreceksin canım vallahi aksi imkansız, ama şunu duymuştum 2 hafta hiç kilo vermeyip sonra patır patır her hafta 2şer kilo veren biri, babamın arkadaşıydı onu duyduktan sonra başladım ben de zaten. unutma bu bir süreç, hemen zayıflayacağım diye de bir şey yok hele ki kadınlar için (malum dönemler)Zaten asıl mıral bozan da o oluyor bi ton para ber bide sıkı yagsız donemin içinde ol ve artılar gor delirmemek elde değil ama suan da yapacagım baska bişey yok mecburen devam edip regl olup bitmesini bekliyorum .inşallah asıl farkı o zaman gorurum
Aaaa bak bunu demen super oldukesinlike göreceksin canım vallahi aksi imkansız, ama şunu duymuştum 2 hafta hiç kilo vermeyip sonra patır patır her hafta 2şer kilo veren biri, babamın arkadaşıydı onu duyduktan sonra başladım ben de zaten. unutma bu bir süreç, hemen zayıflayacağım diye de bir şey yok hele ki kadınlar için (malum dönemler)
Merhabalar oek kimse yok ama yazmaya devam en azından okuyana fikir verir
2 gun detox+14 gun yagsız sıkı donem =16 gunu geride bıraktım bugun 17. Gun ve kontrolde -3900 gr gorduk .
Artık gunde 3 kaşık kaliteli yag tuketme hakkım var . 2 ayı tamamlayana kadar bu besin listesiyle devam edecegimDurmak yok devam devam bel de 9 cm ve kalca bolgemde 12 cm incelme oldu verdiğim kilo cok değil ama 2 hafta içinde gayet saglıklı gecti
Çok isterimmm :) Lütfen bana da yollar mısın canım listeyi ?fiyat almanyada 400 euro civari daha pahali yapan yok burda.
kan verme test yapilmasi isin yalani neden derseniz.
biz iki arkadas baska bir arkadasimizin tavsiye üzerine basvurduk,
bize program anlatildi ve ödememizi yaptik kan verdik.
ertesi gün kan sonuclari geldi.
ve uygulanacak programda dosya halinde verildi.
baktik hic bir akraba bagi olmayan arkadasim ve benim listem tipa tip ayni
sasirdik kan verdik kana göre liste cikacakti ve hepsinin ayni olmasi sacma geldi
arkadasim 35 kg hedefledi ben ise 12 kg vermeyi hedefledim.
neyse uzatmayim bize tavsiye eden arkadasa elimizdeki listeyle gittik
karsilastirma yapmak icin. baktik ondakide ayni liste
kahvalti öglen aksam yemegi ayni menü listeleri.
yani biz bilseydik böyle sonuc cikacagini bize tavsiye eden arkadasdan listeyi fotokopi yapar ve uygulardik paramiz cebimizde kaldirdi.
burda en iyi olan sürekli kontrol altinda olman ve kisiyi motive etmeleri.
sabir gerektiren uzun bir sürec
ama en güzel yani acikmadan zayiflamak bazen menüyü bitiremiyorsun mesela.
türkiyede cok pahali imis, insanlar kendine kanina özel liste verilecek saniyor ama öyle degil.
cok kilon varsa sadece yediklerinin grami düsüyor ama yiyecekler ayni
birde 5 saat hic yemiyorsun en az 3 litre su icmen sart
ben 12 kg verdim 2 bucuk ayda
arkadasim 2 bucuk ayda 17 kg verdi halada devam ediyor.
onun yaglari cok oldugu icin daha cok verdi.
isteyene listeyi yollarim.
paraniza yazik!
Canım Allah rızası için şu listeyi bana da gönderebilir misin? İnsanlar çok para verdikleri için olsa gerek ser verip sır vermiyor.benım cok yakın arkadasım ıstanbulda bakırkoyde bır doktorla metabolıc balanceye basladı.tam 3 haftası bu salı bıttı.toplamda 8 kg gıttı.14 hazıranda dugunu var ve doktor 65 kg.gore ayarla gelınlıgını demıs :) bana lıstesını gonderdı aynen badem cekırdek ondada vardı bu arada
Canım ekmeği sadece sabah 1 dl mi yiyorsun? Günde 1 elma mı yenecek, bazen başka meyve yesek olmuyor mu?Diyet listeleri vermiş olduğunuZ kanın neticesinde kişiye göre veriliyor her kişiye ayrı şeyler veriliyor her öğün için 3 seçenek var benim kahvaltım 1.seçenek 90 gr hindi göğsü 110 gr sebze 1 dilim Çavdar'ın ekmeğiydi 2.seçenek 180 gr yoğurt 200gr sebze 3.seçenek 1 elma 9 kaşık bademde
Öğlen mantar yada tavuk yada baklagil yanında sebze
Akşam balık yada et yada beyaz peynir günde 1 elma mecburi
Gün içinde aynı tür protein tekrar alınmayacak
Öğünler arası beş saat olmalı
Bu diyet kişiye özel benim şekerim kolesterolüne göre düzenlendi herkesin ayrı bir listesi var ben bu listeyi fikir sahibi olmanız için yazdım umarım kilo problemi olan herkes en kısa zamanda kurtulur hepinize kolay gelsin
Listesini paylaşan olsa başlayacağız :)))Merhabalar, metabolik balans da ilk günümü atlattim. Korkugum gibi olmadı. Sonrasinda menünun artacağı düşünülürse kolay gececek gibi. Devam eden ya da baslayan yok mu kızlar.
Ben de pazartesi başlıyorum arkadaşlar.Devam eden var mı_?Merhabalar, metabolik balans da ilk günümü atlattim. Korkugum gibi olmadı. Sonrasinda menünun artacağı düşünülürse kolay gececek gibi. Devam eden ya da baslayan yok mu kızlar.
Bana listenin ömür boyu aynı kalacağı söylenmişti. Yeni liste farklı besinler mi farklı miktarlar mı içeriyor acaba?Güncelleme: 2 haftada bir güncelleyeceğimi söylemiştim. Ben 1 ayı tamamladım ve toplamda 8 kilo verdim, annem 6 haftada 10 kilo verdi. Annem normal sklada gidiyor benim normalden biraz hızlıymış. İlk haftalarda normalde sadece ödem gidermiş, biz de yağ da gitti. Artık sadece yağ kaybediyoruz. 7. haftadan sonra annem yeniden detoks yapıp yeni bir listeyle devam edecekmiş metabolizmayı yeniden hızlandırmak için. Biz sonuçlarından memnunuz, özellikle annemde yaş ve hastalıklarından dolayı başka diyet işe yaramıyordu bununma 10 kilo verdi 6 haftada, inanılmaz bir sonuç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?