Metabolic Balance

kesinlike göreceksin canım vallahi aksi imkansız, ama şunu duymuştum 2 hafta hiç kilo vermeyip sonra patır patır her hafta 2şer kilo veren biri, babamın arkadaşıydı onu duyduktan sonra başladım ben de zaten. unutma bu bir süreç, hemen zayıflayacağım diye de bir şey yok hele ki kadınlar için (malum dönemler)

Aaaa bak bunu demen super oldu
Nihayet bugun hem -200 gr gırup hem de regl oldum

Merhabalar oek kimse yok ama yazmaya devam en azından okuyana fikir verir
2 gun detox+14 gun yagsız sıkı donem =16 gunu geride bıraktım bugun 17. Gun ve kontrolde -3900 gr gorduk .
Artık gunde 3 kaşık kaliteli yag tuketme hakkım var . 2 ayı tamamlayana kadar bu besin listesiyle devam edecegim Durmak yok devam devam bel de 9 cm ve kalca bolgemde 12 cm incelme oldu verdiğim kilo cok değil ama 2 hafta içinde gayet saglıklı gecti

Ben de dün tekrar başladım bugün detox un 2.günü çok uzun bir yolum var daha önceki denemede daha iradeliydim galiba Rabbim yardım etsin inşallah

Slm ben baslayali 3 hafta oldu basladiktan iki hafta sonra kontrolum vardi 5 kilo gitti sükürler olsn 2hafta sonra yine kontrolum var.. Gitmesi gerek 48 kilo var cok hevesli basladim bakalim iyi gidiyor 1-2 yil uzarda bikarim diye cok korkuyorum

Merhabalar..gerçekten bu diyette yapıp bıraksanız bile hemen kilo almıyorsunuz..sadece kurallara dikkat etmek bile işe yarıyor..sağolsun dr um tekrar başlatmayı kabul etti..bakırköy de dr Zekeriya Gür e gidiyorum.bayaa ilgililer..bu sefer olacak inşallah..

Arkadaşlar merhaba.Ben 37 yaşındayım ve denemedigim sey kalmadi zayiflamak icin..Farkettim ki tek başıma zayiflayamiyorum.diyetisyene gitmek de cok pahali.gecen gun tv de "online gorusme ile zayiflayin " diye birsey duydum.sistemde doktor da diyetisyen de psikolog da varmis. Aranizda hic deneyen oldu mu ? Fiyatlarina baktim uygun gorundu , faydasini gorebilirsem hem zamandan hem paradan tasarruf gibi gorundu gozume..Sizin fikirleriniz / tecrubeleriniz nedir?

Merhabalar, metabolik balans da ilk günümü atlattim. Korkugum gibi olmadı. Sonrasinda menünun artacağı düşünülürse kolay gececek gibi. Devam eden ya da baslayan yok mu kızlar.

Çok isterimmm :) Lütfen bana da yollar mısın canım listeyi ?

Canım Allah rızası için şu listeyi bana da gönderebilir misin? İnsanlar çok para verdikleri için olsa gerek ser verip sır vermiyor.

Canım ekmeği sadece sabah 1 dl mi yiyorsun? Günde 1 elma mı yenecek, bazen başka meyve yesek olmuyor mu?

Tabi ki liste kişiye özel..iki arkadaşın listesi öğünlere bakıldığında benzer görülebilir ama sebze lisesi,meyve listesi ayrı ayrı incelendiğinde mutlaka farklılıklar vardır..söz gelimi birine taze fasulye yarıyordur da diğerine yaramıyordur..birinde olan meyve diğerinde yoktur..vs..size neyin yaradığı da çıkmış oluyor listede..herkes salatalık birşey yapmaz der kilo kilo yer..bakalım yarıyor mu?zararsız zannederek bugüne kadar yediğimiz şeyler bozuyor zaten metabolizmayı..kimse boşuna para vermiyor..

Arkadaslar burda liste isteniyor ama liste kişiyr ozel . Mesela bana sut limon salatalık cıkmadı ki bunlar bir baskasına cıkıyor . O yuzden liste elinizde olsa da pek işe yaramaz . Benim onerim soyle yapın ; sabah ogle aksam protein +sebze seklinde tuketin gunluk 2-3 dilim cavdar tambugday ekmek hakkı koyun yemeklerin arası min 5 saat olsun , aralarda cay kahve su içebilirsiniz ama sütlü kahve ayran vs yok , kilonuzu 0,35 le carpıp gunluk su miktarınızı bulun ve muhakak tuketin gunde 1 yesil elma tuketin , spor yapabilirseniz super olur . Dememe gerek yok sanırım tatlı hamur işi pilav makarna yok . Bu sekilde gayet guzel kilo verebilirsiniz diye dusunuyorum . Herkese kolay gelsin bu yolda .

Merhaba, bu diyete annemle beraber başladık. Belki birilerine faydası olur diye yazayım dedim. Annem başlayalı 1 ay oldu, ben başlayalı ise 2 hafta.
annem: boy:161-kilo:120,9-yaş:57 (1 ayda 7kg verdi)
ben: boy:167-kilo 85-yaş:30 (2 haftada 5,5 kg verdim-Beden Kitle İndeksi'm 30'dan 28'e indi)

Annemin yaşı ve hastalıkları düşünüldüğünde bu kilo kaybı çok başarılı, metabolizma yaşı şimdiden 2,5 yaş gençleşti. Şeker ilaçlarını azalttı (doktor kontrolünde), bacaklarıyla ilgili sorunları düzeldi, hemoroid sorunu epey geçti.
Bende hanüz bu kadar belli değil etkileri, ben ilk hafta biraz yorgun hissettim, sık acıktım ama bozmadım diyeti. Benim 4 aylık annemin de 8-9 aylık bir yolu var. 2 haftada 1 yazmaya çalışacağım. Yemekleri birebir uyguluyoruz, diyet pek Türk yemek tarzına uygun değil, ancak oldukça yaratıcı yemekler yapıyorum ben, uzun süre yurtdışında yaşadım, değişik karışımlar yapıyoruz :) riskli ama en azından sıkılmıyoruz ve sürekli salata yemiyoruz. Aklınıza takılan bir şey olursa sorabilirsiniz, bildiğim kadar cevap veririm.
Ancak, anne-kız olmamıza rağmen listelerimiz çok değişik, diyet listesi paylaşamam üzgünüm.

Güncelleme: 2 haftada bir güncelleyeceğimi söylemiştim. Ben 1 ayı tamamladım ve toplamda 8 kilo verdim, annem 6 haftada 10 kilo verdi. Annem normal sklada gidiyor benim normalden biraz hızlıymış. İlk haftalarda normalde sadece ödem gidermiş, biz de yağ da gitti. Artık sadece yağ kaybediyoruz. 7. haftadan sonra annem yeniden detoks yapıp yeni bir listeyle devam edecekmiş metabolizmayı yeniden hızlandırmak için. Biz sonuçlarından memnunuz, özellikle annemde yaş ve hastalıklarından dolayı başka diyet işe yaramıyordu bununma 10 kilo verdi 6 haftada, inanılmaz bir sonuç.

Arkadaşlar metaboil balans diyeti yapanlar devam edenler buraya.Listemi pazartesi alacağım.Sizlerle de gün be gün paylaşacağım.

Bana listenin ömür boyu aynı kalacağı söylenmişti. Yeni liste farklı besinler mi farklı miktarlar mı içeriyor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…