been :) yeni başlafım hatta tekrar başladım yani :) tam yapamasamda :SArkadaşlar yeni başlayan yada devam eden kimse var mi
2014 Nisan ayında başladım 9 aydaBen de ilk yaptığımda 20 kilo verdim sonra dikkat etmeyince 8-9 kilo geri adım işte bugün detox sonrası ilk günüm bakalım inşallah iyi olur. Bu ariada kaç kilosunuz ne zamandır diyettesiniz
Şu an 95 kiloyum 30 kilonun üstünde vermiştim. 10 kiloyu geri aldım. sanki metabolizmam durmuş gibi şu aralar. Düzenli diyet yapamıyorum bir de menopoz süreci süper....Ben de ilk yaptığımda 20 kilo verdim sonra dikkat etmeyince 8-9 kilo geri adım işte bugün detox sonrası ilk günüm bakalım inşallah iyi olur. Bu ariada kaç kilosunuz ne zamandır diyettesiniz
Merhaba, yeni listede hem farklı gıdalar hem farklı miktarlar var. Protein artarken karbonhidrat (sebze) azaldı mesela.Bana listenin ömür boyu aynı kalacağı söylenmişti. Yeni liste farklı besinler mi farklı miktarlar mı içeriyor acaba?
Merhaba, yeni listede hem farklı gıdalar hem farklı miktarlar var. Protein artarken karbonhidrat (sebze) azaldı mesela.[/QUOTE
Şimdi kendi doktoruma sinirlendim bana değişmiyor demişti. Yeniden kan tahlili yaptırdınız mı yeni liste için?
Çok teşekkür ederim. Yeniden başlamak için güç toplamaya çalışıyorum. Bir hafta seyahatim var sonrasında çok geç olmadan başlamam gerek. Yapanlar güç veriyor. Sürekli diyet yapmış biri olarak bu diyetin en iyisi olduğunu söyleyebilirim. Yavaşlasa da düzenli kilo verme devam ediyor. En önemlisi bol su içmek ve ara öğün yapmamak. Başarılar herkese.Hayır yeni kan tahlili yapılmıyor, liste için başlangıçta bir kez tahlil yapılıyor. Dönem 1-2-3, bütün dönemler için tek tahlile göre liste geliyor. Zaten çok radikal değişiklikler olmuyor. Metabolizmanın hızlanmasını artırmak için ufak değşiklikler oluyor listede ve bazı gıdalar ekleniyor.
Ancak genel değerlerde değişim var mı diye doktor ayda bir tam kan tahlilimizi görmek istedi. Bende demir eksikliği anemisi var, diyetle birlikte nasıl bir değişim olduğunu gözlemlemek istiyor mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?