Metabolic Balance

Bugün il günüm sadece patates yedim.Çok zorr geçiyor.Yarın sebze olarak devam edebilirim.74 kiloyum.Her gün paylaşımda bulunmaya çalışacağım.Allah yapan herkese kolaylık versin

merhaba kızlar,
ben de 1.ayımı doldurdum.totalde henüz 4.200 grm verdim.ama iş seyahatlerim dolayısıyla bazı sapmalarım oldu.doktoruma yüzüm varmadı birden kendimi o eski kaoslarıma soktuğumu farkettm.hemen kendi kafamdan detoksla sıkı dönemden itibaren başladım.eski arkadaslar doğruı yolda mıyım

Bugün detoxtan sonra ki ilk günüm.74 kg ile başladım ,bugün 71.800 gr çıktım tartıda.Gidenin su ödem olduğunu biliyorum.Ama ilk iki günüm çok zor geçti.Bugün yumurta ekmek ve sebze yedim.Harikaydı:) Bildirim yapmaya devam edeceğim.

Bugün metabolic balanstaki 5. günüm.74 ile başlamıştım,bugün 70.900 gr çıktım.İnanılır gibi değil.Ben çok zor kilo veren biriydim.Gram gram yediğimiz için gram gram gidiyor ama hergün :))Bu sabah yogurt ekmek ve elma iyerek başladım güne ve harika hissediyorum.Darısı tüm zayıflamak isteyenlerin başına.

Arkadaşlar yabancı bazı sitelere baktım. Kahve ve çayı yalnızca yemeklerle birlikte öneriyorlar. Sizde durum nedir?

Bana doktorum yemek aralarında içebilirsin demişti.Ama verilen listelerde yemek sırasında için yazıyor.Yarın kontrolüm var.Soracağım.Tekrar yazarım.
Çok teşekkür ederim. Uzun bir aradan sonra yeniden başlamaya çalışıyorum. Buradaki paylaşımlar gerçekten motive ediyor. Daha önce uygulamış biri olarak gerçekten işe yarayan bir rejim.

Merhaba bayanlar
İlk mesajlardan itibaren okumaya çalıştım ve bu sistem Hakkı'nda bişeyler oluştu aklımda.gördüm ki kişiden kişiye genel olarak gramajlarda fark ediyor.Bu iş sağlıklı beslenme işi fakat fiyat çok yüksek .Mesela ben emziren bir anneydim ve şuan maalesef okadar para verecek durumum yok.Kişiye özel programlar bunlar biliyorum fakat elindeki listeden bana bilgi verecek kimse var mı acaba sadece 8 kilo kadar vermem gerek.yardımcı olabilirseniz sevinirim çünkü zaten gidemeyeceğim fakat yeme sistemimi ne kadar sağlıklı düzeye çekebilirsem benim için kar

Evet çok haklısın tamamen kişiye özel Ama belli kuralları herkes için geçerli.Ben yardımcı olmak isterim size.Kilo konusunda çok çekmiş biri olarak:)

Bugün 11.günüm.Doktor kontrolüm var.74.ile başlamaıştım.Bugün itibariyle 69.800 .Çok mutluyum.Sabah 180 gr yoğurt 30 gr çavdar ekmeği 1 mürdüm eriği yedim.
Öglen 2 yumurta 65 gr salata bir dilim ekmek.Akşam da balık ve salata hazırladım.Çok yoğun çalışmama rağmen gramla yiyecek hesaplayıp taşımak ilk günlerde zor gelse de alıştım.Sıkı dönemimin bitmesine 3 gün var.Ama bir hafta daha devam edebilirim.

Evet çok haklısın tamamen kişiye özel Ama belli kuralları herkes için geçerli.Ben yardımcı olmak isterim size.Kilo konusunda çok çekmiş biri olarak:)
Teşekkür ederim ilginiz için .bütün sayfalara baktım deyip günlerinde 1,5 kilo patates 2. Gün ise sebze yeniyor.buradaki bazı arkadaşlar detox günlerinden önce bir ilaç içmişler size de verdiler mi o ilaçtan ?ne işe arıyor acaba o ilaç.Birde 2.gün yene sebzelerin sınırı var mı ,çiğ veya az yağlı yemek olarak mı yenilecek ?çok soru sordum biliyorum ama 14 gün sonuna kadar kahvaltıda hep yoğurt mu var ?

Yada sizdeki liste gönderilebilecek bişey ise Bi göz atabilmem için bana gönderebilir misiniz?

Bana ilaç vermedi doktorum .Bağırsak boşaltımı içinmiş o .ama gerek yok dedi.Ben detoxun iki gününü de patatesle geçirdim.Çalıştığım için kolayıma geldi.1 BUCUK KİLO PATATESİ 3 EŞİT PARÇAYA BÖLÜP ÖGÜNLERDE YEDİM.SEBZE YEMEK İSTERSEN 500 GR. ı GEÇMEYECEK ŞEKİLDE HAŞlANMIŞ YA DA ÇİĞ OLARAK YİYEBİLİRSİN.
KAHVALTI DA SADECE YOĞURT YOK.2 yumurta 1 dilim çavdar ekmeği 60 gr sebze,ya da 1 bardak süt 120 gr yulaf.
ben yulaf yiyemediğim için iki seçeneği dönüşümlü olarak yapıyorum.Öglenleride salata balık,salata tavuk gögsü,salata nohut,salata dana eti seçeneğim var .dönüşümlü olarak her gün birini uyguluyorum.Peynir seçeneklerim de sadece dil peyniri ve manda sütünden yapılmış peynir.Manda olanı bulamadığım için sadece dil peyniri yiyorum.salatanın içinde bir öğün olarak 80 gr.Her ögünüm de bir dilim çavdar ekmeği var.Ve bir ögünde mutlaka elma yiyorum.
Ama hep dediğimiz gibi bunlar benim kan sonuçlarım esas alınarak yapılmış bir liste.Çünkü kolestrolüm çok yüksek ve triodim çalışmıyor.Ama genel kurallar çercevesinde bence herkes rahatlıkla uygulayabilir.

Yiyecekleri böyle dönüşümlü olarak gediğimiz için mi metobolizmanız yavaşlamıyor .normalde aynı tip beslenince yavaşlıyor ya o yüzden soruyorum .Birde ekmek dilimleri avuç içi kadar değil mi ?

Yiyecekleri böyle dönüşümlü olarak gediğimiz için mi metobolizmanız yavaşlamıyor .normalde aynı tip beslenince yavaşlıyor ya o yüzden soruyorum .Birde ekmek dilimleri avuç içi kadar değil mi ?
Evet aynen öyle o yüzden metabolizma hızlanıyor.Ama aynı tip beslenilmiyor ki her ögünde protein karbonhidrat meyve ve sebze var.Ekmek bana 30 gr verdi.Ama arkadaşıma 70 gr vermiş.Oysa aramızda sadece 3 kilo fark var.Yani kiloya göre degil kan değerlerine kolestrol seviyesine vücut enzimlerine göre veriyor.

Arkadaşlar yabancı bazı sitelere baktım. Kahve ve çayı yalnızca yemeklerle birlikte öneriyorlar. Sizde durum nedir?
Evet bugün doktoruma sordum.Çünkü ben de aralarda içiyordum.Yanlış yapmışsın dedi doktor.YEMEKLERLE BİRLİKTE İÇECEKSİN EN FAZLA YEMEKTEN SONRAKİ BİR SAAT DİLİMİ İÇERİSİNDE.

Evet bugün doktoruma sordum.Çünkü ben de aralarda içiyordum.Yanlış yapmışsın dedi doktor.YEMEKLERLE BİRLİKTE İÇECEKSİN EN FAZLA YEMEKTEN SONRAKİ BİR SAAT DİLİMİ İÇERİSİNDE.
Teşekkürler. Ama bana şekersiz ve tatlandırıcısız kahve çay serbbest demişlerdi. Öyle de yaparak epey kilo vermiştim gerçi.

Metabolic balanstaki 16. günüm.74 ile başladığım kilo verme yolculuğum bugün itibariyle 68.800 gr olarak devam ediyor.14 günlük sıkı dönemim bitti ancak bir hafta daha devam edelim dedi doktorum.Bence hiç sakıncası yok çünkü gerçekten hiç zorlanmıyorum.sonuna kadar böyle devam edebilirim.Dha 20 gün olmadan bütün kıyafetlerim bol gelmeye başladı.HERKESE KOLAYLIKLAR DİLERİM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…