Bana doktorum yemek aralarında içebilirsin demişti.Ama verilen listelerde yemek sırasında için yazıyor.Yarın kontrolüm var.Soracağım.Tekrar yazarım.Arkadaşlar yabancı bazı sitelere baktım. Kahve ve çayı yalnızca yemeklerle birlikte öneriyorlar. Sizde durum nedir?
Çok teşekkür ederim. Uzun bir aradan sonra yeniden başlamaya çalışıyorum. Buradaki paylaşımlar gerçekten motive ediyor. Daha önce uygulamış biri olarak gerçekten işe yarayan bir rejim.Bana doktorum yemek aralarında içebilirsin demişti.Ama verilen listelerde yemek sırasında için yazıyor.Yarın kontrolüm var.Soracağım.Tekrar yazarım.
Evet çok haklısın tamamen kişiye özel Ama belli kuralları herkes için geçerli.Ben yardımcı olmak isterim size.Kilo konusunda çok çekmiş biri olarak:)Merhaba bayanlar
İlk mesajlardan itibaren okumaya çalıştım ve bu sistem Hakkı'nda bişeyler oluştu aklımda.gördüm ki kişiden kişiye genel olarak gramajlarda fark ediyor.Bu iş sağlıklı beslenme işi fakat fiyat çok yüksek .Mesela ben emziren bir anneydim ve şuan maalesef okadar para verecek durumum yok.Kişiye özel programlar bunlar biliyorum fakat elindeki listeden bana bilgi verecek kimse var mı acaba sadece 8 kilo kadar vermem gerek.yardımcı olabilirseniz sevinirim çünkü zaten gidemeyeceğim fakat yeme sistemimi ne kadar sağlıklı düzeye çekebilirsem benim için kar
Teşekkür ederim ilginiz için .bütün sayfalara baktım deyip günlerinde 1,5 kilo patates 2. Gün ise sebze yeniyor.buradaki bazı arkadaşlar detox günlerinden önce bir ilaç içmişler size de verdiler mi o ilaçtan ?ne işe arıyor acaba o ilaç.Birde 2.gün yene sebzelerin sınırı var mı ,çiğ veya az yağlı yemek olarak mı yenilecek ?çok soru sordum biliyorum ama 14 gün sonuna kadar kahvaltıda hep yoğurt mu var ?Evet çok haklısın tamamen kişiye özel Ama belli kuralları herkes için geçerli.Ben yardımcı olmak isterim size.Kilo konusunda çok çekmiş biri olarak:)
Bana ilaç vermedi doktorum .Bağırsak boşaltımı içinmiş o .ama gerek yok dedi.Ben detoxun iki gününü de patatesle geçirdim.Çalıştığım için kolayıma geldi.1 BUCUK KİLO PATATESİ 3 EŞİT PARÇAYA BÖLÜP ÖGÜNLERDE YEDİM.SEBZE YEMEK İSTERSEN 500 GR. ı GEÇMEYECEK ŞEKİLDE HAŞlANMIŞ YA DA ÇİĞ OLARAK YİYEBİLİRSİN.Teşekkür ederim ilginiz için .bütün sayfalara baktım deyip günlerinde 1,5 kilo patates 2. Gün ise sebze yeniyor.buradaki bazı arkadaşlar detox günlerinden önce bir ilaç içmişler size de verdiler mi o ilaçtan ?ne işe arıyor acaba o ilaç.Birde 2.gün yene sebzelerin sınırı var mı ,çiğ veya az yağlı yemek olarak mı yenilecek ?çok soru sordum biliyorum ama 14 gün sonuna kadar kahvaltıda hep yoğurt mu var ?
Siz alabildiniz mi listeyiCanım Allah rızası için şu listeyi bana da gönderebilir misin? İnsanlar çok para verdikleri için olsa gerek ser verip sır vermiyor.
Evet aynen öyle o yüzden metabolizma hızlanıyor.Ama aynı tip beslenilmiyor ki her ögünde protein karbonhidrat meyve ve sebze var.Ekmek bana 30 gr verdi.Ama arkadaşıma 70 gr vermiş.Oysa aramızda sadece 3 kilo fark var.Yani kiloya göre degil kan değerlerine kolestrol seviyesine vücut enzimlerine göre veriyor.Yiyecekleri böyle dönüşümlü olarak gediğimiz için mi metobolizmanız yavaşlamıyor .normalde aynı tip beslenince yavaşlıyor ya o yüzden soruyorum .Birde ekmek dilimleri avuç içi kadar değil mi ?
Evet bugün doktoruma sordum.Çünkü ben de aralarda içiyordum.Yanlış yapmışsın dedi doktor.YEMEKLERLE BİRLİKTE İÇECEKSİN EN FAZLA YEMEKTEN SONRAKİ BİR SAAT DİLİMİ İÇERİSİNDE.Arkadaşlar yabancı bazı sitelere baktım. Kahve ve çayı yalnızca yemeklerle birlikte öneriyorlar. Sizde durum nedir?
Teşekkürler. Ama bana şekersiz ve tatlandırıcısız kahve çay serbbest demişlerdi. Öyle de yaparak epey kilo vermiştim gerçi.Evet bugün doktoruma sordum.Çünkü ben de aralarda içiyordum.Yanlış yapmışsın dedi doktor.YEMEKLERLE BİRLİKTE İÇECEKSİN EN FAZLA YEMEKTEN SONRAKİ BİR SAAT DİLİMİ İÇERİSİNDE.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?