Metabolic Balance

Merhaba Metabolic Balans şuanda ugulayan varmı? Ben bu programa geçen sene yaşadığım şehirdetemsilcidoktora 1500 Dolar ödeyerek katıldım, diğer bu programı uygulayan arkadaşlarla fikir alışverişinde bulunmak istiyorum

kızlar yıllarca binbir diyet ve diyetisyen deneyen biri olarak, birkaç kişinin yönlendirmesiyle bende bu diyete başladım. detox ile birlikte 12. günümdeyim. ilk 4-5 gün çok iyi kilo verdim günde 400-500 gram kadar ama sonrasında hiç veremedim nerdeyse. Duyduğum konuştuğum diğer kişiler haftada 4,5 kiloya kadar verdiklerini söylüyorlar ama bende pek olmayacak gibi. Doktorum kişiye göre değişiyor bazıları ilk zamanlar az verebiliyor dedi ama emin olamıyorum. O kadar para verdim çok içim acıyor. Benimle aynı sorunları yaşayan oldu mu aranızda??

Merhaba sevgili arkadaşlar,

Başı çocukluktan beri kiloyla dertte olan 23 yaşında bir kız olarak hayatım aç kalmak ve tıkınırcasına yemek Arasında gidip geliyor. Liseye başladığımda kendimi aç bırakarak verdiğim on beş kiloyu bu yıl itibariyle tamamen almış durumdayım. Bunun yanında vücudumdaki yağ oranı yüksek ve bu da orantısız, armut tipi, yağlı ve selülitli bir vücut demek oluyor.

Metabolik balans diyeti hakkında çok güzel Şeyler duydum ve yarın için bir randevu aldım. Benim sorunum diyetleri en fazla 2 hafta sonra bozmak... Bu nedenle hepinizin desteğine ihtiyacım var, artık ben de 23 Yaşında bir Kızın Vücuduna sahip olmak, istediğim kıyafetleri giyebilmek ve bu sürekli diyet yapma modundan kurtulmak istiyorum. Bundan sonra gün be gün yaşadığım deneyimleri sizinle paylaşacağım. Yarınki randevu için çok heyecanlıyım, umarım hepimiz zayıflarız :))

slm bende cok diyetler yaptim gecen sene metabolik balansi 1 ay yapip 10 kilo verdim ama 1 ay sonra biraktim sonra ara sira tekrar basladim ama basarili olamadim aslinda cok kolay bir diyet .hangi diyet olursa olsun birakmadan yapmak lazim yoksa hic basarili olmuyor suan 10 kilodan fazla geri aldim bugun tekrar basliyorum ama ne kadar devam eder onuda bilmiyorum kendime güvenimde kalmadi. kilo aldikca evden cikmak istemiyorum iyice asosyal oldum .beni görünce herkesin ilk söyledigi sey kilolarim. sanki ben hic aynaya bakmiyorum .
ben yeni konu acmak istiyorum diyet günlüklerine oraya gelmek isteyeni bekliyorum bu sayfa cok eski yeni sayfalar acalim böyle daha iyi motive oluruz hemde günlük yazariz .basen haberlerini bekliyorum yeni konuda

nasıl sonuçlandı acaba merak ettim?? istediğiniz kiloya ulaşabildiniz mi ve sonrasında koruyabildiniz mi? Ben hala uyguluyorum ancak haftada 400 gr kadar ancak verebiliyorum

merhaba, yalnız değilsin. bende marrta başlamştım iki ay danayabildim , onuda sinir bozucu oldugu ıcın, bende ııkı ayda sadece 5 kılo verebılmştim sadece yürüyüşüm azdı. tek lokma bozmamama ragmen. benım detoksla bir kılo gitmşti ve doktorm her bünyenin farklı oldugunu syölemişti. ama sımdı tekrar basalamk ıstıorm:/ verdıgım kıloları gerı aldım. karpuz sever olarak nasıl dayanacagımıbılmıyorum ama:/ bıktım artık kilolrdan.

Merhaba bende mb a baslıyorum
Gorusmeyi yaptım , kanımı verdim
Muhtemelen bu aksam yada yarın sabah tahlil sonuclarım cıkacak . Dr m bakırkoyde zekeriya gür
Şuana kadar gayet ilgiliydiler .
2 gunluk detoks standart oldugu için yarın baslayabilirmişim. Cuma ya da beslenme programıma baslayacagım.
Hadi hayırlısı bu yolda hepimize kolay gelsin .

Bugun 3. Gunum
2 gun detox ve 1 gun sıkı donemin bana verdiği -2100 gr oldu
Detoxta -1500 verdim
Umarım şevkimi kaybetmeden devam ederim

Bugun 3. Gunum
2 gun detox ve 1 gun sıkı donemin bana verdiği -2100 gr oldu
Detoxta -1500 verdim
Umarım şevkimi kaybetmeden devam ederim
Harikasın! Ben de sıkı dönemin 7. Günündeyim ve baya farketti yani köprücük kemiklerim tekrar ortaya çıktı. Umarım böyle devam eder de kilolarımızdan kurtuluruz:)

Merhaba arkadaslar uzun zamandir forumu takip ediyordum fakat uye olmamisitim ama artik bende sizin ile faydalanicaginiz seyleri paylasmak istedim. Kisa zaman once kilolarimdan muzdarip sizler gibi ne yapabilicegimi arastirip duruyordum taa ki bu urunu buluncaya kadar.. Yaklasik 2 ayda 17 kilo verdim. urunun adini burada veremiyorum sanirim ama ilac degil kesinlikle bir baharat karisimi ve bir program ile yapiliyor porgramda hersey serbest 2 ogun bu baharat karisimini yiyorsunuz ve 1 ogunde istediginiz bir yemek.inanin hic aclik ve halsizlik cekmeden cok cok guzel bir sekilde zayifladim.Harika bir kocluk destegi zaten sahibi olan bayan cok disiplinli ve cok yardimci oluyor size kocluk anlaminda.

Harikasın! Ben de sıkı dönemin 7. Günündeyim ve baya farketti yani köprücük kemiklerim tekrar ortaya çıktı. Umarım böyle devam eder de kilolarımızdan kurtuluruz:)
Bugun 5. Gunum dun aksam iki lokma kacamagım oldu ama gozum hep yiyeceklerde regl olucam ondan mı acaba ? Tatlıya kebaba herşeye gozum kayıyor
Yagsız donem oldugu içinde taze fasulye gibi yemekleri yiyemiyorum
Ama pes etmek yok yola devam

Lütfen o içindeki sesi sustur canım. Programına uy ve incelmiş vücudunu giyebileceğin kıyafetleri düşün. Bak bugün kontrole gittim, sıkı dönemin 9. günündeyim ve 2,3 kg vermişim bile.

Lütfen o içindeki sesi sustur canım. Programına uy ve incelmiş vücudunu giyebileceğin kıyafetleri düşün. Bak bugün kontrole gittim, sıkı dönemin 9. günündeyim ve 2,3 kg vermişim bile.
Ya biraz moralim bozuk aslında dikkat ediyorum cevremdekilerde yagsıx yiyor onlar beriyor bense alıyorum . Salıdan beri +1kg oldu . Bugun dr a gittim detok arrık 1 haftalık sıkı donem 2.2 kg vermişim bunun 1400 gr kastan 800 gr da yagdan gitmiş
Bu sonuclarda canımı sıktı
Regle baglıyorum herşeyi 1 hafta daha sıkı doneme devam bakalım
Senide tebrik ediyorum sahanesin devam et incecik zamanları dusun . Ben oyle yapıyorum

bak eskiden ne yediğini düşün bir de şimdi neler yediğine bak, kilo alman mantıklı mı? kesinlikle regl yüzünden su tutmuşsundur, ya da vücudun diyete adapte olmaya çalışıyor... sakın pes etme yani bu şekilde beslenip kilo verememen imkansız geliyor bana moralini bozmadan tam gaz devambir de ayıptır söylemesi bağırsak hareketleri yağ yemediğin için baya yavaşlıyor onun da etkisi olabilir, şu form çaylarından içsene, bir de bol bol su içmeye çalış

Zaten asıl mıral bozan da o oluyor bi ton para ber bide sıkı yagsız donemin içinde ol ve artılar gor delirmemek elde değil ama suan da yapacagım baska bişey yok mecburen devam edip regl olup bitmesini bekliyorum .inşallah asıl farkı o zaman gorurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…