Metabolic Balance

Bugün 19.günüm, 68.200 gr. ile devam ediyorum.Kaldı 8 kilom.Yarın kontrolüm var.bEN ÇOK SEVDİM BU DİYETİ ÇÜNKÜ SPOR YOK:)

Rahat döneme geçtim.Yağ ekleneceği için biraz yavaşlayacak dedi doktorum.Bugun itibariyle 67.200 olmuşum.Ek takviyeler verdi omega 3 ve krom.En sevindiğim konu reglim düzensizdi ilk kez bu ay tam zamanında geldi.Gelişmeleri yazmaya devam edeceğim.

Çok tebrikler. Yağa geçilse de kilo verme devam edecek. Kilonuz az olduğu için biraz daha yavaş ama sağlıklı olacak inşaAllah. bu arada ben de pazartesi yeniden başladım. Geceleri zor benim için. Bir zorluk da diet cola düşkünlüğüm. İlk yaptığımda içmemiştim. Şimdi maalesef devam ediyorum içmeye.

Çok teşekkür ederim.Gerçekten cumartesiden beri gram oynamadı ama olsun.Daha önce olsa moralim bozulur kilo veremeiyorum zaten deyip bozardım.Ama artık nedenlerini bildiğim için sabrediyorum.Sana da allah kolaylık versin.Umarım kolayı azalatıp bırakabilirsin.En azından en aza indirgemeyi deneyebilirsin.

Çok teşekkür ederim.Gerçekten cumartesiden beri gram oynamadı ama olsun.Daha önce olsa moralim bozulur kilo veremeiyorum zaten deyip bozardım.Ama artık nedenlerini bildiğim için sabrediyorum.Sana da allah kolaylık versin.Umarım kolayı azalatıp bırakabilirsin.En azından en aza indirgemeyi deneyebilirsin.

angelangel35 merhaba drunuzu paylaşır mısınız?
birde ücret hakkında bilgilendirir misin rica etsem

angelangel35 merhaba bende bir süredir bu diyeti araştırıyorum drunuzu paylaşır mısınız?

angelangel35 merhaba drunuzu paylaşır mısınız?

ben 2 aylık program aldım.1050 dolar.Ama nakit ödeyince epey bi indirim oldu.yani 700 dolara falan denk geldi.Ama şunu söyleyebilirim verdiğim para sonuna kadar helal olsun.Bir çok hastalığım düzeldi inanılmaz inceldim.Daha 7 kilo vermişken üstelik.

harika sizin için çok sevindim:) inşallah bende aynı şeyleri söyliyebilirim bi gün:) peki drunuz nerde ve kim acaba

arkadaşlar merhaba ben kulube daha bugün katıldım metabolic balance araştırıyorum ve başlamak istiyorum istanbulda ücretler biraz uçuk geldi açıkçası telefonla sorduklarım bana yardımcı olabilecek biri var mı koşullar hakkında bilgi verir misiniz?Gittiğiniz koçlar ve fiyat hakkında??

harika sizin için çok sevindim:) inşallah bende aynı şeyleri söyliyebilirim bi gün:) peki drunuz nerde ve kim acaba

ben İzmir'de yaşıyorum.Doktorum Gökalp bey.İstanbul da bir arkadaşım Zeki Gür'e gitmişti.İki ayda 16 kilo verdi.Ben de onun tavsiyesiyle başladım zaten.Asıl başlama sebebim diyeti bırakalı 1 sene olmasına ragmen tek kilo almayışı oldu.Çünkü ben her defasında dietle zaten kilo vermeyi başarıyordum.Ama bırakınca iki katını geri alıyordum.Bneim için esas olan bir daha kilo almamak bıktım çünkü.

anlıyorum benim de etrafımda 3 4 kişi bu yöntemle kilo verdi ve uzun süredir kilolarını koruyorlar umarım sizinde isteğiniz olur.burda herkes örnek liste istemiş ama kimse pek paylaşmıyor kişiye özel bi sistem anlıyorum da sanki çoğu şey aynı gibi geldi bana

paylaşılmama sebebi tamamen kişiye özel olmasından.Ancak kimseninki aynı degil.Ben 3 arkadasımla birlikte gidiyorum o kadar farklı kilistelerimiz.Mesela bana domates kuzu eti süt yasak.Ama onlarda serbest.Bana salata 110 gr iken birin de 125 diğerin de 130.Üstelik kilolarımız birbirine çok yakın.Bu tamamen kan değerleri, kolestrol vitamin ve enzim değerleriyle alakalı diye düşünüyorum.Yoksa ben listemi sık sık yayınlıyorum.Yukarılar da görmüş olmanız lazım.Zaten elinize hazır bir liste vermiyorlar.Yiyebileceğiniz sebzeler meyveler etler vs. ve kaç gram olması gerektiği yazıyo.Listelerden kasıt bu.Artık sonrası sizin yaratıcılığınıza kalmış.Ben yoğun çalıştığım için salata balık salata peynir ve salata yumurta ve tabi her ögünde ekmek ve meyve şeklinde yapıyorum.Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Çok aydınlattınız gerçekten teşekkür ederim sizi takip edicem inşallah amacınıza ulaşacaksınız bende kendimce uygulamaya çalışıcam bir kaç hafta sonra başlayabilirim inşallah

Çok aydınlattınız gerçekten teşekkür ederim sizi takip edicem inşallah amacınıza ulaşacaksınız bende kendimce uygulamaya çalışıcam bir kaç hafta sonra başlayabilirim inşallah
umarım siz de başarırsınız.Biz kadınların isteyipte başaramayacağı bir şey yok bence:)) Allah kolaylık versin.

Tekrar merhabalar.Girmeyeli epey olmuş.Çünkü iş seyehati nedeniyle şehir dışındaydım.Bugün 31. günüm.rahat dönemdeyim ama hiç kilo veremedim üstüne de 1 kg aldım:) Hem regli dönemim hem seyehat araya girdiği i.çin diye düşünüyorum Daha vermem gereken 7 kilom var ama rahat dönemde gram oynamadı..Gerçi yarın kontrolüm var belli olur.Yazmaya devam edeceğim

ben sizi takip etmeye devam ediyorum:)) belki motivasyon olur size :)) bu cumartesi bende başlıyorum burdan paylaşıcam durumu sevgiler

ben sizi takip etmeye devam ediyorum:)) belki motivasyon olur size :)) bu cumartesi bende başlıyorum burdan paylaşıcam durumu sevgiler
Teşekkürler:) Ben bu diete başlamadan önce çok araştırma yaptım ve bir çok şey ögrendim.Aynı şeyi başkası da görüp motive olabilir bilgi edinebilir diye düşündüm.
Size de kolaylıklar diliyorum.İlk 2 günü atlattıktan sonra gerisi çok kolay gelmeye başlıyor.Umarım istediğiniz kiloya inersiniz.Siz hangi şehirdesiniz?Ben de sizi takipteyim:)

İnanılır gibi değil,Hiç kilo vermememe ragmen yağdan 3 kilo gitmiş.Vücut direniyor şimdi dedi dr'um.Ödem de oluşmuş fazlasıyla.Bol bol yeşil çay içmemi önerdi.Tuzu biraz daha azaltmam gerekiyormuş.Harika bir diyet bu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…