Metabolic Balance

Ben bu diyeti 1 sene önce yaptım ve 3 ayda 18 kilo verdim sonra 7-8 ay ara verdm 5 kilo aldım şimdi yeniden en baştan başlamayı düşünüyorum ama kağıtlarımı kaybettim ilk 2 gün detoks nasıl yapılıyordu yardımcı olursanız sevinirim

ilk iki gün sadece ya patates ya sebze tüketiliyor.Bir kilo patatesi 3 ögüne eşit bölüyoruz.sadece haşlama ya da kabuklarıyla fırında pişiriyoruz.Sebze de ögün başına 500 gr olmak üzere çiğ ya da haşlanmış olarak yeniyor.Ben çalıştığım için patates yedim.ve bol su

Harikasınız gerçekten çok iyi geliyor bu kadar güzel gidiyor olması çok iyi 3 kilo yağ inanılmaz bravo. Ben İstanbulda yaşıyorum.Cumartesi başladım 80.5 ile gerçekten ilk iki gün çok zordu bayağı bunalttı beni ilk gün patates ikinci gün elma yedim 78.8 e düştüm 1.7 kilo detoksla gitti. Bugün yağsız günün ilk günü ve kendimi iyi hissediyorum inşallah böyle devam eder ben dra gitmeden uygulamaya çalıştığım için biraz yiyecek gramları keyfi umarım becerebilirim mantık olarak tek tip protein ve salata&sebze ve meyve sistemini uygulamaya çalışıyorum.Lütfen yazmaya devam edin gerçekten insan yalnız olmadığını bilmek istiyor

öncelikle tebrik eder kolaylıklar dilerim.Detoxu atlatmışsınız ya gerisi kolay zaten.gramlar herkese göre değişiyor ama ortalama sebze 110-120 gr,proteinler 120 130 gr arası değişiyor.her öğünde sebze protein meyve ve ekmek olmalı.ama ben elmayı sadece öglen öğünün de yiyorum.ama diğerlerini her ögün düzenli yiyorum.Benim bugün 36. günüm.ve 66 kilo olmuşum.aslında ideal kilom 67 ymiş.Ama bana göre 60 olmalı.çünkü hala fazlalıklarım var.Bol yürüyüş ve yeşil çay ile bölgesel incelme sağlanacak dedi dr.um..Ben her gün burdayım istediğinizi sorabiilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

sabah ilk iş bilgisayarı açıp cevap var mı diye baktım:) çok teşekkür ederim. bugün sabah tartıldım 800 gr daha gitmiş çok şükür 78 olmuşum ama yolum daha çok uzun 65 kiloya çok var inşallah böyle devam eder.szin gibi umarım sonunda amaca ulaşabilirim.:) ben pek ekmek seven biri değilim ve çok tüketmiyorum acaba bu sıkıntı olur mu birde spor yapmıyorum okuduklarımda hep bu iki hafta yapılmaması gerektiği yazmış sizce ne yapsam yürüsem işe yarar mı???

Hey seksenler altmışlar yolum uzun demeyin benim gibi 100 lü kilolarda olanlar da var unutmayın.

Günaydın Hanımlar bişey sorucam öğünler arası 5 saat ya bu 5 saat yemeğe başladığımız saatten sonra mı yoksa bitirdikten sonra mı geçerli? Bu arada bugün 500 gram geri gelmiş bende(

Günaydın Hanımlar bişey sorucam öğünler arası 5 saat ya bu 5 saat yemeğe başladığımız saatten sonra mı yoksa bitirdikten sonra mı geçerli? Bu arada bugün 500 gram geri gelmiş bende(

Bitirdikten sonra yani yemek diyelim 12.15'de bitti 5.15'den önce yememelisiniz. Bu arada arada şişmeler olur ödem nedeniyle. aslında acaba sık tartılmak mı iyi bilemedim.

Bitirdikten sonra yani yemek diyelim 12.15'de bitti 5.15'den önce yememelisiniz. Bu arada arada şişmeler olur ödem nedeniyle. aslında acaba sık tartılmak mı iyi bilemedim.
çok teşekkür ederim:)ya sanırım hergün tartılmak bana iyi gelmiycek haftada bir daha iyi olucak galiba

bi sorum daha var:) ekmek yerine gramajı kadar sebze yesem olur mu yoksa illa karbonhidrat almam gerekiyor mu

Günaydın arkadaşlar.İşlerimin yoğunluğu nedeniyle uzun zamandır giremedim.Onca işimin olmasına ve yoğun bir şekilde koşturmama rağmen rejimimi bir kez hariç hiç bozmadım.O da dışarda olduğum için yasaklı olmayan şeylerden yedim.An itibariyle 65 500üm.Yine yağdan gitmiş.Ay sonuna kadar bu şekilde devam dedi dr um.Olmam gereken kilo 61 dedi ama ben hazır alışmışken 58 olsam fena olmaz diye düşünüyorum:))

Merhaba, Ankara'da Salih Eken'e giden var mı? Varsa nasıl olduğunu yazabilir mi?

merhaba arkadaşlar.sitede gezinirken tesadüfen gördüm bu başlığı.beni bu konuda biraz bilgilendirir misiniz??? izmirde yaşıyorum.doktora gitmek şart mı bu yöntem için ??? eğer öyleyse izmirde nereye gidebilirim ve maliyeti çok yüksek olur mu ??? bana yardımcı olursanız sevinirim.

Bende izmir de yaşıyorum:))) bu yöntem nedir??? Polyanna bilgin var mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…