Araştırdım... İzmir de sadece alsancak nutra system de varmış... Bir incele istersen...merhaba arkadaşlar.sitede gezinirken tesadüfen gördüm bu başlığı.beni bu konuda biraz bilgilendirir misiniz??? izmirde yaşıyorum.doktora gitmek şart mı bu yöntem için ??? eğer öyleyse izmirde nereye gidebilirim ve maliyeti çok yüksek olur mu ??? bana yardımcı olursanız sevinirim.
merhaba arkadaşlar.İzmir de Gökalp gökalp müstecaplıoğlu var bu konuda uzman.Ben ve bir çok arkadaşım ona gidiyoruz.Çok memnunum.Bir buçuk ayda 8 kilo verdim.Herşeyden önemlisi sağlığım düzeldi.Troid ve şeker seviyelerim düştü.Kolestrolum çok yüksekti o normal değerlere indi.Cildim düzeldi ve parladı.Onca yıl saçma sapan diyetlerle vakit kaybettiğime yanıyorum.Ben herkese öneriyorum.Araştırdım... İzmir de sadece alsancak nutra system de varmış... Bir incele istersen...
Bende izmir de yaşıyorum:))) bu yöntem nedir??? Polyanna bilgin var mı???
bir bilgim yok canım ben de bilgi edinmeye çalışıyorum.özellikle maddi olarak uygun bir yer olması lazım.araştırmaya devam edecem ben de...Araştırdım... İzmir de sadece alsancak nutra system de varmış... Bir incele istersen...
ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.daha bugün kan tahlili sonuçlarımı aldım ve şekerim sınırda çıktı.yani şeker hastası adayıyım maalesefmerhaba arkadaşlar.İzmir de Gökalp gökalp müstecaplıoğlu var bu konuda uzman.Ben ve bir çok arkadaşım ona gidiyoruz.Çok memnunum.Bir buçuk ayda 8 kilo verdim.Herşeyden önemlisi sağlığım düzeldi.Troid ve şeker seviyelerim düştü.Kolestrolum çok yüksekti o normal değerlere indi.Cildim düzeldi ve parladı.Onca yıl saçma sapan diyetlerle vakit kaybettiğime yanıyorum.Ben herkese öneriyorum.
ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.daha bugün kan tahlili sonuçlarımı aldım ve şekerim sınırda çıktı.yani şeker hastası adayıyım maalesefçok üzgünüm.bu dediğiniz doktor izmirin neresinde,nasıl ulaşabiliriz kendisine??? bir de en önemlisi size ne kadara mal oldu bu,maddi olarak sıkıntıdayım.benim için önemli ne kadara mal olduğu... isterseniz özelden de yazabilirsiniz cevabı...şimdiden teşekkürler...
Beni de bu konuda bilgilendirir misin...merhaba arkadaşlar.İzmir de Gökalp gökalp müstecaplıoğlu var bu konuda uzman.Ben ve bir çok arkadaşım ona gidiyoruz.Çok memnunum.Bir buçuk ayda 8 kilo verdim.Herşeyden önemlisi sağlığım düzeldi.Troid ve şeker seviyelerim düştü.Kolestrolum çok yüksekti o normal değerlere indi.Cildim düzeldi ve parladı.Onca yıl saçma sapan diyetlerle vakit kaybettiğime yanıyorum.Ben herkese öneriyorum.
Beni de istersen özelden bilgikendirebikirsin...çok memnun olurummerhaba arkadaşlar.İzmir de Gökalp gökalp müstecaplıoğlu var bu konuda uzman.Ben ve bir çok arkadaşım ona gidiyoruz.Çok memnunum.Bir buçuk ayda 8 kilo verdim.Herşeyden önemlisi sağlığım düzeldi.Troid ve şeker seviyelerim düştü.Kolestrolum çok yüksekti o normal değerlere indi.Cildim düzeldi ve parladı.Onca yıl saçma sapan diyetlerle vakit kaybettiğime yanıyorum.Ben herkese öneriyorum.
Öncelikle geçmiş olsunBeni de bu konuda bilgilendirir misin...
Öncelikle çok geçmiş olsun.Gökalp Bey Alsancakta.Numarasını veririm daha detaylı bilgi için.Biraz maliyetli bir yöntem.2 aylık program 1050 dolar artı kdv.Ben kredi çektim.Çünkü son umudum buydu.Peşin ödeyince epeyde indirim yaptı.Ama bugüne kadar saçma sapan diyetlerle vakit kaybettiğim için çok pişmanım.Eğer şmkanınız varsa gitmenizi tavsiye ederim.ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.daha bugün kan tahlili sonuçlarımı aldım ve şekerim sınırda çıktı.yani şeker hastası adayıyım maalesefçok üzgünüm.bu dediğiniz doktor izmirin neresinde,nasıl ulaşabiliriz kendisine??? bir de en önemlisi size ne kadara mal oldu bu,maddi olarak sıkıntıdayım.benim için önemli ne kadara mal olduğu... isterseniz özelden de yazabilirsiniz cevabı...şimdiden teşekkürler...
oooo bayağı maliyetliymiş.şu anda bütçem müsait değil.ama bu yöntemi çok beğendim.inşallah daha sonra.cevabınız için teşekkürler.Öncelikle geçmiş olsun
Öncelikle çok geçmiş olsun.Gökalp Bey Alsancakta.Numarasını veririm daha detaylı bilgi için.Biraz maliyetli bir yöntem.2 aylık program 1050 dolar artı kdv.Ben kredi çektim.Çünkü son umudum buydu.Peşin ödeyince epeyde indirim yaptı.Ama bugüne kadar saçma sapan diyetlerle vakit kaybettiğim için çok pişmanım.Eğer şmkanınız varsa gitmenizi tavsiye ederim.
Ben yaklaşık on kiloya yakın verdim vücudum da sarkma olmadı.Ama yüzüm biraz çöktü.Yani görenler öyle söylüyor:)merhaba :) ben 21 aralıktan beri uyguluyorum. kilo veriyorum.merak ettiğim şey kilo veren arkadaşlarda sarkma olup olmadığı.teşekkürler :)
2 ayda verdim.İlk zamanlar hızlı gittti.Troid sorunum olmasına rağmen.Ama son 4 kilo kaldığı için epey yavaşladı.Bugün benim de kontrolüm var.Ben de izmir deyim.Doktorum gökalp bey.Me kadar surede verdinz bu 10 kiloyu fln
Merhabalar ben de bu programı çok merak edip okumaya başladım ama çok pahalı olunca üzüldüm birde Düzce'de yaşıyoruz burada yaptırma inkanım da yok ne olur banada listeyi yazarmısınız çok ihtiyacım var zayıflamaya çok dua ederim size şimdiden çok teşekkür ederimÇok isterimmm :) Lütfen bana da yollar mısın canım listeyi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?