Metabolic Balance

merhaba

bugun metabolic balance ta 15.gunum. 2 detoks ve 14 gunu tamamladim yagli doneme gectim.ilk baslangic kilom 70.6 kg di.bugun 14.gunun sonunda 66.9 kg ciktim.cok kolay gidiyor.cunku en sevdigim besinler bana denk geldi . tabiikide bugune kadar duzensiz yemekten gordugum butun diyetleri uyguamaya calisip vazgecmekten metabolizmami bozmusum . simdi cok duzenli bir hayatim oldu bu diyet sayesinde herseyimi programli yapiyorum hemde ogrenci olmama ragmen. hedefim 50 kg olmak cunku boyum 1,58 . uyguladikca kilomu burada paylasicam. yapacak olan herkese ve bunu uygulayan herkese allah muvaffak etsin diyorum ben cok memnunum.

sevgiler

Merhaba,
Ben de daha öncesinde bir sürü yöntem denedim. Bir al bir ver kalıcı olamadan geçti hepsi. Bir arkadaşımın vasıtasıyla başladım metabolik balans programına. Şu an için gayet iyi gidiyor. Programa 90.4kg ile başladım. Detos+14 günlük programın sonunda 87,4 kg geldim. Sıkı dönemden sonraki ilk haftam bugün bitiyor ve akşam doktora kontrole gideceğim. Bakalım sonuçlar nasıl olacak? Yarın paylaşırım ben de.

Merhaba, bu hafta 1,3kg vermişim. Bunun 800gr kadarı yağdan gitmiş. Doktor biraz ağır ama sağlam adımlarla gittiğimi söyledi. Tartı sonuçları tabi ki önemli ama bunun yanında uzun zamandır hissetmediğim kadar enerjik ve mutlu hissetmem de benim için çok değerli.

arkadaslar tahlıl sonucuclarını verınce lıste kac gunde gelıyor ben 24 eylulde verdım sonucları 7 ekıme randevu verdıler bukadar uzun zamanda mı gelıyor lıste yoksa benı kekledıler mı.... acıllllllllllllllllllllllll cevap lutfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:

merhaba ,

benim tahlil sonuclarim hemen aksama gelmisti ama tabii laboratuvar cok yogunsa bilemem....

merhaba,

bugun metabolic balance da 24.gunum ve toplamda 4.7 kg vermisim . 70.6kg ile basladim simdi 65.9 kg oldu . geriye 15.9kg kaldi . ileriki zamanlarda yine kilomu paylasicam . herkese basarilar .

sevgiler

pekı almanyadan yeme lısten kac gunde geldı:)))

yeme listem tam olarak 4 gun sonra geldi tabi araya haftasonu ordigi icin doktora biraz daha gec gitmis oldum.seninde sonuclarin geldiginde ve basladiginda burada kilolarini paylasirsan daha cok motive olursun.birbirimize destek olarak daha kolay ilerliyor.

lıstem geldıgınde ve basladıgımda paylasırım ve bırbırımıze destek oluruz benım lıste daha gelmedı 24 eylulde verdım test sonuclarını daha beklıyorum

07.10.2013 lıstemı aldım ve 08.10.2013 detoksla baslıyoruz...

hadi kolay gelsin ilk iki gun biraz daha yavas geciyor faat gerisi basit sonucta baslamak bitirmenin yarisidir. ben bir ayda 5.3 kg verdim dahada gidecek insalah.umarim sen dahada cok verirsin.listen nasil buarada sevdigin besinler varmi?

Detoks 1.gum ıyı gıdıyor genelde sevdıgım yıycekler var bırtek problem domates gunde orta boy ve yarım domates fazla olsaydı daha ıyıydı.Şeker yok bıde o bıraz problem ama napalım katlanıcaz boyum 1,58 kılo 74,300 bakalım 20 kılo nasıl gıdecek

nekadara gittiğini öğrenebilirmiyim birde hangi doktor ...

merhaba mavi ay nasil gidiyor diyet? benim bugun tam 1 ay 1 hafta oldu ve tam 6.3 kg verdim . geriye 14 kilom kaldi .buarada bende izmirdeyim gokalp beyden memnunmusun?

12.10.2013 ıtıbarı ıle benımde bugun 5. gunum aburcubura alısık oldugum ıcın o yonden bıraz zorlanıyorum fakat ıyı gıdıyor ben daha yenı basladıgım ıcın ılerkı zamanlarda dr umdan memnun olup olmadıgımı yazarım fakat alakalı ve samımı bırısı dr bey iyi olacagına ve memnun olacagıma şımdıden emınım sen hangı dr a gıdıyorsun

12.10.2013 ıtıbarı ıle benımde bugun 5. gunum aburcubura alısık oldugum ıcın o yonden bıraz zorlanıyorum fakat ıyı gıdıyor ben daha yenı basladıgım ıcın ılerkı zamanlarda dr umdan memnun olup olmadıgımı yazarım fakat alakalı ve samımı bırısı dr bey iyi olacagına ve memnun olacagıma şımdıden emınım sen hangı dr a gıdıyorsun

arkadaslar merhaba ..ya bu tarz zayıflama sıstemı balıkesirdede kurulmus fakat cıddı rakamlar söz konusu.yanı gıdebılmem ımkansız..sızlerın verdiği ücret nedir..balıkesirde 1100 dolar + kdv ..bu ıkı aylık danısmanlık ucreti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…