arkadaslar tahlıl sonucuclarını verınce lıste kac gunde gelıyor ben 24 eylulde verdım sonucları 7 ekıme randevu verdıler bukadar uzun zamanda mı gelıyor lıste yoksa benı kekledıler mı.... acıllllllllllllllllllllllll cevap lutfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
merhaba,
bugun metabolic balance da 24.gunum ve toplamda 4.7 kg vermisim . 70.6kg ile basladim simdi 65.9 kg oldu . geriye 15.9kg kaldi . ileriki zamanlarda yine kilomu paylasicam . herkese basarilar .
sevgiler
pekı almanyadan yeme lısten kac gunde geldı:)))
yeme listem tam olarak 4 gun sonra geldi tabi araya haftasonu ordigi icin doktora biraz daha gec gitmis oldum.seninde sonuclarin geldiginde ve basladiginda burada kilolarini paylasirsan daha cok motive olursun.birbirimize destek olarak daha kolay ilerliyor.
lıstem geldıgınde ve basladıgımda paylasırım ve bırbırımıze destek oluruz benım lıste daha gelmedı 24 eylulde verdım test sonuclarını daha beklıyorum
umarim hemen gelir
07.10.2013 lıstemı aldım ve 08.10.2013 detoksla baslıyoruz...
Detoks 1.gum ıyı gıdıyor genelde sevdıgım yıycekler var bırtek problem domates gunde orta boy ve yarım domates fazla olsaydı daha ıyıydı.Şeker yok bıde o bıraz problem ama napalım katlanıcaz boyum 1,58 kılo 74,300 bakalım 20 kılo nasıl gıdecek
nekadara gittiğini öğrenebilirmiyim birde hangi doktor ...
Detoks 1.gum ıyı gıdıyor genelde sevdıgım yıycekler var bırtek problem domates gunde orta boy ve yarım domates fazla olsaydı daha ıyıydı.Şeker yok bıde o bıraz problem ama napalım katlanıcaz boyum 1,58 kılo 74,300 bakalım 20 kılo nasıl gıdecek
12.10.2013 ıtıbarı ıle benımde bugun 5. gunum aburcubura alısık oldugum ıcın o yonden bıraz zorlanıyorum fakat ıyı gıdıyor ben daha yenı basladıgım ıcın ılerkı zamanlarda dr umdan memnun olup olmadıgımı yazarım fakat alakalı ve samımı bırısı dr bey iyi olacagına ve memnun olacagıma şımdıden emınım sen hangı dr a gıdıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?