Metabolic Balance

Merhabalar ;

Bende Metabolik Balance yöntemine bugün başladım. Desteklerinizi bekliyorum.
Bugün detoks günü ve uykum var.. sevgiler...

Son düzenleme:
canim devam ediyormusun diyete? nasil gidiyor? kilo verebildimi ?

ediyorum canım. 2 gün detokstan sonra 14 gün sıkı diyetin 14.günündeyim. geçen cumartesi kontrole gittim. 2,60 vermiştim. Ancak belden 3, kalçadan 5, tek bacaktada 4,5 cm. incelmişim. yani 1 beden düştüm. İyi gidiyor. metabolizmamla çok oynadığım için düzelmesi zaman alabilir. Ama %100 garanti diyor doktorum.. İyi olacağım inşallah :)

tebrik ederim canim,ins hedefledigin kiloya saglikla ulasirsin.bende yaptirmak istiyorum suan fiyat arastirmasindayim ,hayirlisi olur ins

tebrik ederim canim,ins hedefledigin kiloya saglikla ulasirsin.bende yaptirmak istiyorum suan fiyat arastirmasindayim ,hayirlisi olur ins

canım yanlış söylemişim. 3,6 vermiştim. kafam durmuş. doktora gün içinde gittim. ilk kilom 90,50 idi. 11 gün sonraki kontrolüm 86,90 çıktı.
kendi tartımda ise sabah aç karnına çıkıyorum.. 89,70 ile başladım. doktora gittiğim günün sabahı 86,80 idim. veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bu sabahta 84,90 oldum... toplam 16 gün bitti.
fiyat olarak ben www.metabolic-balance.com ve 0212 224 89 95' aradım. fiyatlar esnek midir diye. orada çıkan adam 2 aylık program 1.300 Usd dedi. Bana 2.250 TL dediler dedim. Tahliller içindedir dedi. ve sonradan öğrenecektim ki tahliller 2.250 'nin içindeydi. zaten 1.300 usd 'da 2.340 falan ediyor. Yani herkes kafasına göre uçamıyor. Sende orayı arasın ve o siteden sana yakın doktor listesine ulaşabiliyorsun. Ben kendime yakın olanı buldum. Yalnız 10-15 kilo fazlan varsa 2 aylık program alabilirsin. Benim hedefim 68 kg. 40 yaşındayım ve boyum 160 cm. hedefi yükseltmeye gerek yok. ve 22 kilo var. ben 4 aylık program aldım. 3.500 lira. ilk 3 gün zorlandım ama sonra alıştım. doyma sorunun yok. canın çekiyor mu çekiyor. ama benim insülin direncim var. metabolik sendromlular zor kilo veriyor. bende çok kez diyet yaptım zaten zorlanan bir metabolizmayı iyice bitirmişim. bu yöntem o bakımdan benim son şansım diyebilirim. yani aç kalmaya razıyım yeter ki sonuç alayım diye düşündüm. Ama doyuyorum. iyice alıştımda. ya ne bileyim bi sürü güzel yanı var. daha şimdiden cildim düzeldi.halsiz değilim. aksine canlandım. su içmezdim 3 lt. su içiyorum. iyice araştı güzelim ve sağlık diyorsan dene...
sevgiler... sevinçliyim.

ben türkiyede yasamiyorum canim almanyadayim burda bi kac yeri aradim fiyatlar 350 ve 400 euro arasinda sadece bi yer 760 dedi oda ömür boyu kocluk yapiyomus ama zaten alacagim liste ömürlük olacagi icin okadar parayi veremiycem suan cazip gelen bir yer var cünkü iki kere kan liyomus bir baslarken birde bitince bakalim daha arastirmalarim sürüyor :) ama bura öyle 2 aylik 4 aylik program filan yok yani sadece diyorki 6 randevu alabilirsin bu program icinde randevularda aylik e zaten o süre icindede halledersin herlade halledemessende en azindan ne yapman gerektigini ögrenmis olursun,türkiye cok pahaliymis ya :)

Son düzenleme:

e o zaman ne kadar şanslısın. zaten programı geliştiren Alman doktor. yerindesin yani. daha ne duruyorsun.. sevgi ile ...

e o zaman ne kadar şanslısın. zaten programı geliştiren Alman doktor. yerindesin yani. daha ne duruyorsun.. sevgi ile ...

bugün kan verdim,yarin listmei aliyorum ins,cok heyecanliyim :) senin ansil gidiyor nur devam ediyomrusun?

merhaba arkadaslar malum bu ıse ılk baslayanlardan bırısıyım,10 kılo verdım sımdıye kadar ama tatıl donemı gırdı falan derken baya bozdum dıyetı.Gecen gun doktoruma gıttım ve ınanılır gıbı degıl hıc kılo almamısım,hayretler içinde kaldım.Yedıgım okadar tatlıya,içtiğim onca içkiye ve yemege karsı hiç kilo almamıs olmam mucize gıbıydı.Meger metabolızma bır savunma mekanızması gelıstırırmıs ve kılo alımını engellermıs.Ben suan tekrar basladım kaldıgım yerden ve kılo vermem aynen devam edıyor.Pahalı falan ama nasıl degıyor o para ortada ıste

ay cok sevindim canim ya peki ne kadar zaman sonra sagliyomus metabolizma bunu yani sen nekadar zamand evam etmistin ve 10 kilo vermistin..

bide nerden basladin tekrarda SIKI dönemdenmi yoksa yagli dönemdenmi devam ediyorsun?

benim suan 11.günüm ve toplamda 3.6 gr verdim ve 3 er cm inceldim ama bu ayin 1.de 2 3 günlügüne sehir disina cikicaz ve diyetime uymam mümkün degil cok korkuyorum verdigim kiloyu alirim diye bide döndügümde nerden basliyacagimi bilmiyorum tabi yine elimden gelen dikkati göstericem en azindan su 9 kurala bagli kalmaya calisicam..

20 mayıstan buyana devam ediyorum toplamda 28.5 kg verdim 1 ay ara vermek zorunda kaldım ona rağmen verdiğim kg gayet iyi şimdi ara ara kacamaklarda yapıyorum ama ertesi gün mutlaka telafi etmeye gayret ediyorum.. ben cok memnunum yani herkese şiddetle tavsiyemdir. yalnız merak ettiğim birşey var acaba halilelik döneminde de uygulanırmı? bilen varsa öğrenmek isterim..

bende bu yolda yeniyim hem gebelik oluşsun yumurtalıklarım çalışsın diye hemde insülin direncim var o sebeple başlattı doktorum .ilaca gerek kalmayacak bak göreceksin hamilede kalacaksın düzene giricek hormonlar dedi bakalım hayırlısı ile inş.
anlamadığım birşey var listemde yoğurt yazıyor kahvaltıda benim yanında 3.5% yazıyor bu yüzde yogurttaki yogurt kabındki yağ yüzdesimi ona bakarakmı alıcam_?

birde belki bilen arkadaşlar vardır doktoruma sormadan evvel buraya sorayım dedim şeker hapı da kullanıyorum ben bu diyet le beraber şeker hapımada devam edecekmiyim acaba içtiği ilaçla devam eden arkadaşlar varmı merak ediyorum yoksa hapı tamamen bırakmam mı lazım acaba

ilaçlarına kesinlikle devam edeceksin hamilelikte kullanılmıyormuş bende onu öğrendim.. benim şimdi toplmada 31 kg oldu 126 ile başladım şuan 95 kg oldum.. çok memnunum yalnız ben bişey daha merak ediyorum karşılaştığım bir çok kişide yenilecek şeyler aynı listelerinizde neler var.. mesela meyve olarak sebze olarak.. ben sadece kuzu eti tavuk göğsü ve bir kaç çeşit balık yiyebiliyorum. domates felan yasak.. acaba herkese aynı şeyler mi çıkıyor..

arkadaşlar metabolik balansı ben de uyguladım.boyum 161.en fazla 59.6ya kadar düşebildim.metabolik balansla kilo verenler sizce ne zaman vücüdüun bu kiloya uyum sağlayacak ve artık kilo almayacak?yazilardan birinde bir süre sonra vücüdun artık kilo almaya direnç gösterdiği yazıyordu.bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

bence bunu doktoruna sorman daha uygun,burda yaptıran ınsanlar hala kılo verme derdınde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…