teşekkür ederim canım , benden başka bu sıkıntıyı yaşayan yok sanırım(
dileğin için de ayrıca teşekkür ederim ama en az 3 ay hem dıyetı hem tedavıyı uygulamam gerekıyor.sonrası için de umarım hayırlısı olur..
evet gerçekten çok zor,zaten çokşey seçerim birde böle kısıtlandım,aç geziyorum resmen.ama bırakmak da istemıyorum 5-6 gündür devam etmeye çalışıyorum .evet ankara hacettepe de sinan bey ,senin de o mu
Selam dilek..geçmiş olsun..bu konuda biz 4 kız kardeş cok çektik,halada çekiyoruz..bizimde doktorumuz sinan hoca..işin dogrusu hamile kalmadan önce bu diyeti yapmadım,ki zor bi diyet zaten,hamileyken bile o kafdar zorluyo,değil normal zamanda yapmak..!!sevmediğim bulguru bile canım çekiyo durumda..ama bebişler için mecburennnnn!!dogumdan sonra bol bol yiyebilirim,sende yiyebilirsin....benim bir ablam 4 defa 6 aylıkken,bir taneside 8 aylıkken bebekleri öldü..tabi biz o zaman böle bişeyden haberdar deildik..simdi bende aynen coraspin ve folbiol kullanıyorum..0,2 likte cleaxan yapıyorum..tek çaresi bu,ki bütün dünyada kabul görmüş tek tedavi yöntemide bu..inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın..Allahım kimseye aratmasın..
Merhaba arkadaşlar günlerdir uğrayamadım ildışındaydım . nasılsınız ..umarım iyisinizdir..
sinemmss merhaba hoşgeldin aramıza , teşhislerimiz aynı seninle benimde mthfr 677 heterozigot B12 im düşük homosisteinim yüksek.ilaç tedavim de sana verildiği gibi , ayrıca metininden fakir diyet ..ben 20 mayıs da öğrendim teşhisimi ve hemen başladım diyetime fakat 10 gündür eğitimdeydim ve sıkıntılı oldu benim için, kaldığım yerden devam artık napayım .. evet diyet iyi oluyo benim için çünkü kilo problemim var ve kilo vermeye başmadım hemen
Sinan Bey konusunda bence aklınızda soru işareti kalmasın gerçekten çok iyi bir hekim ve sadece kadın doğum değil ayrıca iyi bir endokrin ve dahiliye bilgisi olduğunu öğrendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?