Metioninden fakir diyet yapan var mı arkadaşlar

Merhaba çok gecmıs olsun bende bebeğimi 27 haftalıkken kaybettım
kan pıhtılaşması olsa zaten bu haftaya kadar gelmezdi diye düşünmeın
kanın birden pıhtılaşabılme durumu var ödem var ayrıca sizin yedııgınız ıcıtıgınız hava sartları
hepsi kan pıhtılaşması olayını etkıler nıtelıkte
ayrıca bazı kan hastalıkları ufak tıkanmalara sebep oldugundan bebeği birden kaybetmeye sbeep oluyor
mesela ben hemofili c liyim yanı kanım akmaya baslaınca durmuo pıhtılasıo ama
damarlarımdada mikro tıkanmalar olusutuyormus faktör 11 -10 eklsıklıgım var
anti trombin antıjenım dengesiz...genetıkte inceleme yapıldı mthfr 677 ct heterezigot çıktı
hamile kaldıgımda tedavi başlıycak sımdı yapılıcak bısey yok
iki tane bebegımı kaybettım ben ılkını 10 haftalıkken ıkıncıısnı 27 haftalıkken
ikincisinde coraspin kullanmıstım doktorum artık kullanma bırak dedikten 1 ay sonra fln kaybettım bebegımı de
İnşallah bizlerde sağlıkla anne olabılırı zbızede nasıb olr ınsallah
şişliklerım gecmedı 1,5 yıldır onun ıcınde sımdı endokrınolojıye gıdıcem bakalım

ya bu forumda ikimiz kaldık sadece bizmiyiz ya bu diyetle uğraşmak zorunda olan (
sizin gibi tecrubelıler yazsın bizde öğrenelım cunku ben arastırıyoum fakat sankı bılmedııgm cok sey var gbibi
gelıo tekrar aynı seleri yasamak ıstemıormm Allah ım göstermesınnn böle acı

Merhaba arkadaslar . . . Benim de kan pihtlasma problemim var. MTHFR 677 homozigot. Metioninden fakir diyeti diyeti yapmak istiyorum. Nasil yapilir? Yazarsaniz sevinirim. . . Tesekkurler.

Merhaba arkadaşlar,
Lütfen bu diyeti yapanlar ne yiyip ne yemediklerini anlatabilirler mi?
Mesela 1 günlük öğünlerini yazabilirler mi?

sinopee
Merhaba arkadaşlar,
Lütfen bu diyeti yapanlar ne yiyip ne yemediklerini anlatabilirler mi?
Mesela 1 günlük öğünlerini yazabilirler mi?

keşke güncel olsaymış.. ve bu diyeti yapanlar bilgileri sır gibi saklamasalarmış..

Arkadaşlar merhaba benim de mthfr 677 homozigot çıktı hamileliğimin yaklaşık 5. ayında. Sinan Beksaç hoca tespit etti. 4 Temmuz 2011 yılında doğum yaptım.çok sıkıntılı bir süreçti ama çok şükür sağlıkla kucağıma aldım bebeğimi. Metioninden fakir diyet, clexan iğne ve aspirin kullandım 5. aydan sonra. Diyeti diyetisyen vermişti. Hatırladığım katı bir diyetti. Herşeyin miktarı vardı. sebze yemekleri kaşıkla, pilav kaşıkla, ekmek dilimle, et, yumurta, peynir çok azdı, sabah öğle akşam ve ara öğünler hepsi belliydi. hatırladığım bezelye ve sarımsak yasaktı, kuruyemiş çok azdı. Eğer bulabilirsem diyet listemi yazarım örnek. ama bence bir doktor kontrolünde doktor tavsiyesi ile yapmak gerek. Herkese geçmiş olsun.

merhaba.ben henuz gebelik gecirmedim.tup bebek hazirlik asamasinda doktorum homosisteine baktir dedi ve 21 cikti.ozel diyeti var diyetisyenden iste dedi.ama bulundugum yerde normal diyet yazdi.ozel diyeti yok dedi.amacim kilo vermek degil degeri dusurmek.bir de ne kadar surede dusurebilirim haziran sonu tedaviye baslamak istiyrm

Arkadaşlar grup aktif değil ama belki gören olur.. Ben de bu diyeti yapmaya başladım fakat bu kadar proteinsiz beslenmenin yumurta kalitesini olumsuz etkileyip etkilemeyeceğini merak ediyorum.. Fikri olan bilgisi olan varsa lütfen yazabilir mi? Teşekkür ederim şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…