arkadaşlar bende sinan beyin hastasıyım,19 haftalık hamileyim.banada bebeginin beyin boşluklarında büyüme var dedi.clexan igne(40 adet),coraspirin,,folik asit verdi.ayrıca metioninden fakir diyet.ama diyet hakkında bilgim yok yarn randevum
yazılarınızı okuyunca iyice keyfim kaçtı.acaba diyorum sinan bey çok kötümser bi doktormu?çünkü odasından çıkan her hasta aglayarak çıkıyo her hastasında bi sorun bulurmuş mutlaka.
asiraslim iki gün sonra bende amniosentez olcam.zaten korkuyordum senin yazınla çökmüş durumdayım.riskleri biliorum elbet ama yaptırmadanda içim rahat etmiyo.biraz anlatırmısın bana lütfen
şimdi sen sinan hocaya gitsen,hemen iğneye baslatırdı..bide daha 4,5 haftalık görünüyo ddemiştin sanırım;sinan hocaya göre gelişme rötarlı bir bebek olurdu oda kan yeteri kadar gitmediği için diye düşünürdü..iki doktorunda düsüncelerinin bu jadar ters olmasını anlamıyorum ben..:S yani bi hastalıkta 15 tedavi yöntemi olmazki....!denek gibi kullanıyolar saolsunlar..
kötümser değil sadece ayrıntıcı..mesela ben hiç ağlamadım odasından cıkınca:)) yani allah şükür bbeğimde bi sorun yok..amniyosentezi sinan hocaya yaptırdım ben 1 ay önce,ve bebekte bi sorun olmadıgını söylemişti zaten,ben sadece zihinsel engelli amcam oldugu için istedim amniyosentezi..ve inan korkulucak bişeyi yok..acımıyo bile bende girerken cok tedirgin olmuştum..ama sinan hocaya yaptırıcaksan hele hiç korkma..benim kesede yırtık ıoldu su an sızıntı var ama amniyosentezle ilgisi yokmuş..enfeksiyon sebebiyle zarlarda incelme oldugu için yırtılmış..allah kolaylık versin.
arkadaşlar bu amniyosentez dediğiniz olay halk tabiriyle göbekten su alınması değilmi bildiğim kadarıyla bebekte bi problem olabilir düşüncesiyle alınıyor yoksa her hamilelikte yapılmıyo değilmi
günaydın arkadaşlar
geçen hafta mthfr 677 heterozigot oldugumu ve b12imin düşük homosisteinimin yüksek oldugunu öğrendim.ilaç tedavisinin yanında bir de metionin diyetine başladım ama zaten çok fazla şey seçtiğim için cok zorlanıyorum.allahım nasip eder de inşallah hamile kalabilirsem o zamanda iğneye başlayacagım off offfffff
metionin diyeti yapan varsa paylaşımda bulunalım lütfen arkadaşlar ..hoşçakalın
hemosisteinin yüksek olduğunu söylemişsin kaç peki
Homosistein değerim 10,32
seninki ne kadar?
12.3 benimde seninki çok ta yüksek değilmiş başka doktor olsaydı vermezdi diyet sana gerçi benim gibi değeri yüksek olanlarada vermiyo ama anlamadım[/QUOTE
evet dediğin gibi her hekim vermiyor bu diyeti . ben yapıyorum bu sayede biraz kilo da vermeye başladım :) sinan beye gittim sadece, çok iyi bir hekim olduğunu düşünüyorum bu yüzden başka bir hekime gidip kafamı karıştırmak da istemiyorum. bakalım hayırlısı
bu arada bişey sorabilirmiyim sadece senin tetkiklerin mi yapıldı yoksa eşinden de istendi mi herhangi bir tetkik?
12.3 benimde seninki çok ta yüksek değilmiş başka doktor olsaydı vermezdi diyet sana gerçi benim gibi değeri yüksek olanlarada vermiyo ama anlamadım[/QUOTE
evet dediğin gibi her hekim vermiyor bu diyeti . ben yapıyorum bu sayede biraz kilo da vermeye başladım :) sinan beye gittim sadece, çok iyi bir hekim olduğunu düşünüyorum bu yüzden başka bir hekime gidip kafamı karıştırmak da istemiyorum. bakalım hayırlısı
bu arada bişey sorabilirmiyim sadece senin tetkiklerin mi yapıldı yoksa eşinden de istendi mi herhangi bir tetkik?
yok canım eşimden istenmedi sadece benim yapıldı bende sinan beyin çok iyi olduğunu duydum ilk muaynemden sonra içim dahada rahatladı bu sefer Allahında izniyle herşey yolunda olucak dedim ama bu sayfadaki yazılardan sonra tedirgin olmaya başladım senin eşinden istenildimi peki
kaç ay yasak verdi peki bana 2 ay vermişti
neyse ben çıkmak zorundayım kendine iyi bak , görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?