Metioninden fakir diyet yapan var mı arkadaşlar

kötümser değil sadece ayrıntıcı..mesela ben hiç ağlamadım odasından cıkınca:)) yani allah şükür bbeğimde bi sorun yok..amniyosentezi sinan hocaya yaptırdım ben 1 ay önce,ve bebekte bi sorun olmadıgını söylemişti zaten,ben sadece zihinsel engelli amcam oldugu için istedim amniyosentezi..ve inan korkulucak bişeyi yok..acımıyo bile bende girerken cok tedirgin olmuştum..ama sinan hocaya yaptırıcaksan hele hiç korkma..benim kesede yırtık ıoldu su an sızıntı var ama amniyosentezle ilgisi yokmuş..enfeksiyon sebebiyle zarlarda incelme oldugu için yırtılmış..allah kolaylık versin.

yani bende anlayamadım şimdi korkmaya başladım valla ya biri iğne diyo biri gerek yok diyo benim 2 indüşüğümde zübeyde hanımda ki doktor iğne demişti ama geç kaldık doktor yüzünden hemde erken oldu düşüğüm hayırlısı artık Allah nasip ettikten sonra her türlü olur kafamda karışmadı değil karıştı napcaz bilimiyorum

arkadaşlar bu amniyosentez dediğiniz olay halk tabiriyle göbekten su alınması değilmi bildiğim kadarıyla bebekte bi problem olabilir düşüncesiyle alınıyor yoksa her hamilelikte yapılmıyo değilmi

arkadaşlar bu amniyosentez dediğiniz olay halk tabiriyle göbekten su alınması değilmi bildiğim kadarıyla bebekte bi problem olabilir düşüncesiyle alınıyor yoksa her hamilelikte yapılmıyo değilmi

evet ddilekcim anne karnından rahim içine girip bebeğin içinde bulunduğu sıvıdan alınması ve dediğin gibi gerek görülen hamileliklerde yapılıyor .

hemosisteinin yüksek olduğunu söylemişsin kaç peki

yok canım yaptırmamam daha kötü.bence yaptırmalıyım.sinan bey yapcakmış bunu duyunca içim rahatladı,sinan beyin amniosentez uygulamasında hiç sorun çıkmamış bugune kadar.allah yardımcımız olsun.bugün daha kararlı daha güçlü hisssediyorum kendimi.umarım allah utandırmasın.tşkr ederim

benim eşimden de istenmedi fakat keşke istenseydi.3 ay yasak dönemim var henüz 1 ay oldu ama bu süre dolar da bu sefer eşimde bir sıkıntı olursa diyede korkmuyor değilim
bir an önce bebişim olsun istiyorummm : ( tabii hayırlısıyla önemli olan o

neyse ben çıkmak zorundayım kendine iyi bak , görüşmek üzere

galiba ikimiz kaldık canım sık sık bakıyorum bende zaten fazla diyet yapan yok kan pıhtılaşması nedeniyle düşük yapanların sayfası oraya gel çok güzel tavsiye ederim.
sinan beyin hastasıyla sık sık irtibatta olmak bizim içinde önemli olabilir o yüzden birbirimizden haberdar olalım.

bende ekimde başladım tedaviye 2 ay yasak vardı yasak bitti bu sferde hamile kalamıyorum 2 aydır idrar yolu enfeksiyonuyla uğraşıyodum .tam düzeldim derken yanmalar yine başladı umarım geçer biter gider hamiş kalırım sende inşallah

Merhaba arkadaşlar. Konuya uzun süredir yazan olmamış, araştırırken gördüm başlığı yine de sorunumu yazayım dedim. Şuanda 23+4 günlük hamileyim, geçen hafta kan sonucum çıktı MTHFR homozigot. Doktorum Sinan Beksaç Clexan iğne, coraspirin, becozyme ve folbiol verdi. Bir de metionin diyeti verdi. Çok zor oluyor hamile iken diyet yapmak, bu durumda olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…