Metioninden fakir diyet yapan var mı arkadaşlar

merhaba kızlar.sinope yozgat da bende 2 yıl çalıştım sen oralı mısın?
yarın lütfü beye gidicem randevusu çok dolu ancak boşlu bulabildik.mthfr 677 heterozigot var bende de bakalım iğne verecekmi? 5+4 hamileyim umarım geç kalmam.annem hemşire elimdede geçen hamileliğimden kalma 0.4 lük clexan vardı haftasonu yap dedim yapmadı önce doktora git dedi.kendimde hiç yapmadım.eğer gerekirse bu hamileliğimde kendim yapmayı öğrencem.
gazideki aydan hanım hakkında bilgisi olan var mı?

selam..hoşbuldum..teşhisler aynı evett.ben hamile kalmadan önce yapmadım bu diyeti..cünki hamile kalmak için sinan hocadan randevu aldım,1 hafta sonra hamile oldugumu ögrendim..ama kilo konusunda haklısın,bende bu diyet sayesinde o kadar az kilo aldımki su ana kadar..cünki hiçbirşey yok :)))))))) neyseki az kaldı...sinan hoca benim gördügüm en geniş bilgili doktor..bi defa boşa umut vermiyo..olucaksa olucak olmucaksa olmucak diyo..ablam daha 4 haftalık hamileyken alalım bunu bu cocuk doğmaz dedi,nitekimde 22. haftasında bebek tahliye edildi.yani bende birde haşhimato tiroid var,o konudada mecburum sinan hocaya.mecburiyette deilde memnunum,ve ne olursa olsun asla deiştirmem,cünki gercekten güveniyorum!!!!

asiraslım iyi yapmıssın yapmamakla,belki fazla gelicek 0.4 lük ama coraspin içiyosundur zaten,yarın gidince haberdar et benide mutlaka.allah yardımcın olsun arkadasım..iyi haberlerle gel inşallahh..aydan hanım hakkında hiçbir bilgim yok..

hamile olup ilaçlar ve diyetlerle birlikte clexan 02 kullanan varmı aranızda. bencede sinan beye bende sonsuz güveniyorum iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum lütfü hocayıda öneren çok ama sinan bey güven veriyo insana umarım çabalarımız boşa çıkmadan bebek sahibi oluruz ben şuanda hamile kalamadım bi türlü ama umarım bniran evvel kalırım.

ben kullanıyorum canım.23 haftalık hamileyim.basından beride kesmeden kullanıyorum.. coraspin+becozym+elevit+progesteron+0.2 lik clexan..haftada 2 günde sabah aksam yapıyorum iğneyi.20. haftadan beri..ben lütfü beyin bi kaç hastasıylada konusmustum.mesela sinan hocanın tedavi şekli tamamen farklı ona göre.tam tersi..bilemicem yani:S

Merhaba asıraslım yozgatta ikamet ediyorum ama buralı değilim .
annen neden yapmadı dr hemen başla demedi mi ?
ben de de 677 hetero var , şuan 3 ay yasağım var ondan sonrada ne olur bilmiyorum .sen tedavıye başladıktan ne kadar sonra hamile kalmıştın?
umarım sorunsuz geçirirsin allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
diyetini nasıl uyguluyorsun ya zor oluyor : (

arkadaşlar tedaviye başladıktan ne kadar sonra hamile kaldınız ?
çok korkuyorum düşünmemeye çalışıyorum ama atamıyorum kafamdan ve korkuyorum ....

peki şimdi ye kadar kanaman yada koyu kahverengi lekelenmeler oldumu sende

peki şimdi ye kadar kanaman yada koyu kahverengi lekelenmeler oldumu sende

merhabalar....http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...2k-ya351ayanlar305n-payla351305m-alan305.html bu topic sizler için çok faydalı olacaktır
geçmiş olsun...pek çok arkadaşımız var bu topicte ben de dahil........görüşmek üzere

dün lütfü beye gittim.karından ultrasonla baktı alttan bakmıyormuş küçük olsa bile.tahminimden küçükmüş 4+2 günlük dedi adet tarihime göre 6 haftalık olması gerek aslında. iğneye başlıycam mı dedim hayır dedi 2 hafta sonra gel kalp atışını duyalım ondan sonra karar vericez dedi ama kullanmayadabiliriz hergün coraspin içmeye devam et dedi.ben iğneye başlarım sanıyodum.bilmiyorumki napsam? homosisteinim iyiymiş 8,04 sizlerin kaç?
şimdilik sedece keseyi gördük :) bende pko var o yüzden metformin kullanıyorum ve kullandığım ay hamile kaldım diğerinde de kullandığım ay kalmıştım.lütfü bey bırakma metformini iç dedi.sinan beye gittim hamile kalır kalmaz iğne demişti dedim kesinlikle kabul etmedi.benim bi arkadaşım ona gitti 2 kez kalp atışı durup düşük yapmıştı.onun hem homozigot hem heterozigotu vardı şimdi çok tatlı bi kızı var.o da sinan beye de gitmişti sonra lütfü beye geçmişti.diyetede hiç gerek yok dedi bu arada bol su iç fazla kilo alma dedi.

canım sende kan pıhtılaşması varmı

evet 677 heterozigot

bende de mthfr 677 hetezigotum bide bende homosistein yüksekliği var hamile kalınca iğne olmam gerektiğini söyledi sinan bey diyette yapıorum benim düşüklerim çok erken oluyodu ilki 9 haftalıktı ama 7 haftalık görünüyodu gelişmemişti ikincisi ise 5 haftalıktı sadece coraspinrin yeterli olucakmıymış sana peki

ben lütfü önderoğluna gidiyorum beniim 20 haftalık amniyosentez sonrası suyu boşaldığı için suni sancıyla doğdu. lütfü bey kalp atımını duycaz sonra karar vericez diyo.sinan beyede gitmiştim şubat ta o hamile kalır kalmaz iğne demişti.bende anlamadım bu doktorları bi hastalığın bir tedavisi olur.zaten sinir oluyorum toptan hacettepenin doktorlarını bırakacam bu gidişle diğerinde doktor metformini bırak dedi bu iç diyo.zaten bana naptıysa bu doktorlar yaptı ilkinide doktor amniyosentez sıvısı bebeğin plasentasından geçerek almaya çalıştı kanlı gelince epey bi uğraştı sonrası masadan kalkar kalkmaz foşş su falan kalmadı.

şimdi sen sinan hocaya gitsen,hemen iğneye baslatırdı..bide daha 4,5 haftalık görünüyo ddemiştin sanırım;sinan hocaya göre gelişme rötarlı bir bebek olurdu oda kan yeteri kadar gitmediği için diye düşünürdü..iki doktorunda düsüncelerinin bu jadar ters olmasını anlamıyorum ben..:S yani bi hastalıkta 15 tedavi yöntemi olmazki....!denek gibi kullanıyolar saolsunlar..

arkadaşlar bende sinan beyin hastasıyım,19 haftalık hamileyim.banada bebeginin beyin boşluklarında büyüme var dedi.clexan igne(40 adet),coraspirin,,folik asit verdi.ayrıca metioninden fakir diyet.ama diyet hakkında bilgim yok yarn randevum
yazılarınızı okuyunca iyice keyfim kaçtı.acaba diyorum sinan bey çok kötümser bi doktormu?çünkü odasından çıkan her hasta aglayarak çıkıyo her hastasında bi sorun bulurmuş mutlaka.
asiraslim iki gün sonra bende amniosentez olcam.zaten korkuyordum senin yazınla çökmüş durumdayım.riskleri biliorum elbet ama yaptırmadanda içim rahat etmiyo.biraz anlatırmısın bana lütfen

arkadaşım bu amniosentezi sinan beymi yapmıştı sana

hayır numune de ferit saraçoğlu yaptı. amniyosentezin kendisi çok korkulacak bi işlem değil kalçadan iğne kadar bi ağrısı var ama iğne çok büyük olduğu için insan görünce tırsıyor ne yalan sölim. amniyosentez sanıldığı kadar riksiz değil belki risk düşük ama hiç yok değil.sonuçta beniim 20 haftalık bebeğim sağlıklıydı her türlü araştırmayı yaptırdım gelişmesi de iyiydi. iyi düşün zor bi karar yaptırma da diyemem yaptır da diyemem. allah kolaylık versin. istersen bi de eyüp ekicinin ayrıntılı ultrasonuna gir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…