asiraslım iyi yapmıssın yapmamakla,belki fazla gelicek 0.4 lük ama coraspin içiyosundur zaten,yarın gidince haberdar et benide mutlaka.allah yardımcın olsun arkadasım..iyi haberlerle gel inşallahh..aydan hanım hakkında hiçbir bilgim yok..
merhaba kızlar.sinope yozgat da bende 2 yıl çalıştım sen oralı mısın?
yarın lütfü beye gidicem randevusu çok dolu ancak boşlu bulabildik.mthfr 677 heterozigot var bende de bakalım iğne verecekmi? 5+4 hamileyim umarım geç kalmam.annem hemşire elimdede geçen hamileliğimden kalma 0.4 lük clexan vardı haftasonu yap dedim yapmadı önce doktora git dedi.kendimde hiç yapmadım.eğer gerekirse bu hamileliğimde kendim yapmayı öğrencem.
gazideki aydan hanım hakkında bilgisi olan var mı?
ben kullanıyorum canım.23 haftalık hamileyim.basından beride kesmeden kullanıyorum.. coraspin+becozym+elevit+progesteron+0.2 lik clexan..haftada 2 günde sabah aksam yapıyorum iğneyi.20. haftadan beri..ben lütfü beyin bi kaç hastasıylada konusmustum.mesela sinan hocanın tedavi şekli tamamen farklı ona göre.tam tersi..bilemicem yani:S
sinan bey iyi bir hoca sözüm yok.ancak benim bebeğimi kaybediş sebebim kan pıhtılaşması değildi.öle olsa 20.haftaya kadar gelemezdi.lütfü önderoğlu yada sinan bey de birine gidicem zaten.sinan bey çok yoğun oluyo ve çok bekliyorum hastanede bi kere 9 da gel sonuç göster dendi saaat 3 de anca elime geçti adam.
peki şimdi ye kadar kanaman yada koyu kahverengi lekelenmeler oldumu sende
peki şimdi ye kadar kanaman yada koyu kahverengi lekelenmeler oldumu sende
yok allahıma cok şükür hiç olmadı..ama işte farklı sorunlar yasadım..yasıyorumda....!umarım bi an önce vakti gelirde doğar.
dün lütfü beye gittim.karından ultrasonla baktı alttan bakmıyormuş küçük olsa bile.tahminimden küçükmüş 4+2 günlük dedi adet tarihime göre 6 haftalık olması gerek aslında. iğneye başlıycam mı dedim hayır dedi 2 hafta sonra gel kalp atışını duyalım ondan sonra karar vericez dedi ama kullanmayadabiliriz hergün coraspin içmeye devam et dedi.ben iğneye başlarım sanıyodum.bilmiyorumki napsam? homosisteinim iyiymiş 8,04 sizlerin kaç?
şimdilik sedece keseyi gördük :) bende pko var o yüzden metformin kullanıyorum ve kullandığım ay hamile kaldım diğerinde de kullandığım ay kalmıştım.lütfü bey bırakma metformini iç dedi.sinan beye gittim hamile kalır kalmaz iğne demişti dedim kesinlikle kabul etmedi.benim bi arkadaşım ona gitti 2 kez kalp atışı durup düşük yapmıştı.onun hem homozigot hem heterozigotu vardı şimdi çok tatlı bi kızı var.o da sinan beye de gitmişti sonra lütfü beye geçmişti.diyetede hiç gerek yok dedi bu arada bol su iç fazla kilo alma dedi.
evet 677 heterozigot
ben lütfü önderoğluna gidiyorum beniim 20 haftalık amniyosentez sonrası suyu boşaldığı için suni sancıyla doğdu. lütfü bey kalp atımını duycaz sonra karar vericez diyo.sinan beyede gitmiştim şubat ta o hamile kalır kalmaz iğne demişti.bende anlamadım bu doktorları bi hastalığın bir tedavisi olur.zaten sinir oluyorum toptan hacettepenin doktorlarını bırakacam bu gidişlediğerinde doktor metformini bırak dedi bu iç diyo.zaten bana naptıysa bu doktorlar yaptı ilkinide doktor amniyosentez sıvısı bebeğin plasentasından geçerek almaya çalıştı kanlı gelince epey bi uğraştı sonrası masadan kalkar kalkmaz foşş su falan kalmadı.
ben lütfü önderoğluna gidiyorum beniim 20 haftalık amniyosentez sonrası suyu boşaldığı için suni sancıyla doğdu. lütfü bey kalp atımını duycaz sonra karar vericez diyo.sinan beyede gitmiştim şubat ta o hamile kalır kalmaz iğne demişti.bende anlamadım bu doktorları bi hastalığın bir tedavisi olur.zaten sinir oluyorum toptan hacettepenin doktorlarını bırakacam bu gidişlediğerinde doktor metformini bırak dedi bu iç diyo.zaten bana naptıysa bu doktorlar yaptı ilkinide doktor amniyosentez sıvısı bebeğin plasentasından geçerek almaya çalıştı kanlı gelince epey bi uğraştı sonrası masadan kalkar kalkmaz foşş su falan kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?