- 14 Mayıs 2021
- 6.048
- 13.017
- 198
- Konu Sahibi imagination forever
-
Merhaba bilgim yok ama daha önce konuştuğumuz için yazmak istedim. Merak ediyordum durumunuzu. Sadece durmadan sonra hızlı düşüşler yaşayanlar olduğunu okumuştum burda inşallah bir dahaki testinizde hızlı düşüşleriniz olur. Doktorunuz ne dedi ?Merhaba arkadaslar metotreksat sonrası degerlerım 1.gun 1006 ,4.gun 976 ,7.gun 390 ,14.gun 360 ,düşme hızı durdu,sonradan geri yükselme gibi bir sorun olmaz değilmi?bugun 100 lerde beklerken 360 cıkınca çok korktum,tecrubesı olanlar lütfen yazarmısınız normalmı bu surec..
Dr 10 gun sonra tekrardan bakalım artık bıraz yavas atıyor sizin vücut dedı,oysakı kanamam hıc durmadan devam,ama ben yınede korktum,ıgneden sonra folık asıt vermıstı yan etkılerı az olsun dıye omu etkısını azalttı acaba ışavın anlamadımkıMerhaba bilgim yok ama daha önce konuştuğumuz için yazmak istedim. Merak ediyordum durumunuzu. Sadece durmadan sonra hızlı düşüşler yaşayanlar olduğunu okumuştum burda inşallah bir dahaki testinizde hızlı düşüşleriniz olur. Doktorunuz ne dedi ?
Böyle yavaş ilerleyebildiği oluyormuş sanırım kötü düşünmemeye çalışın benim 78 e düştü ama kanamam hala devam ediyor sizi çok iyi anlıyorum bir buçuk ay oldu artık rüyalarımda bile kan görüyorum. Ama bitecek inşallah sizin için de dua edeceğim. Çok çok zor bir süreçmiş ancak yaşayanların birbirini anlayacağı. Güzel haberlerinizi bekliyorum inşallahDr 10 gun sonra tekrardan bakalım artık bıraz yavas atıyor sizin vücut dedı,oysakı kanamam hıc durmadan devam,ama ben yınede korktum,ıgneden sonra folık asıt vermıstı yan etkılerı az olsun dıye omu etkısını azalttı acaba ışavın anlamadımkıartık sıfırlansad derın bı nefes alabılsem bende
Canım seninle aynı durumu yaşadım ,korkma vücut yavaş yavaş atar . Sakın folikasiti kesme . Benimde değerin düşmesi çok zaman aldıMerhaba arkadaslar metotreksat sonrası degerlerım 1.gun 1006 ,4.gun 976 ,7.gun 390 ,14.gun 360 ,düşme hızı durdu,sonradan geri yükselme gibi bir sorun olmaz değilmi?bugun 100 lerde beklerken 360 cıkınca çok korktum,tecrubesı olanlar lütfen yazarmısınız normalmı bu surec..
O kadar sevındım kı bu msjınıza :) tesekkur ederım çok moral oldu bana..Canım seninle aynı durumu yaşadım ,korkma vücut yavaş yavaş atar . Sakın folikasiti kesme . Benimde değerin düşmesi çok zaman aldıtekrar yükselmez korkma
Çook teşekkür ederım size..Gerçekten çok zor bi süreç.inşallah ikimizde en kısa zamanda kurtuluruz bu durumdan ve tekrardan mutlu günlerimize döneriz <3Böyle yavaş ilerleyebildiği oluyormuş sanırım kötü düşünmemeye çalışın benim 78 e düştü ama kanamam hala devam ediyor sizi çok iyi anlıyorum bir buçuk ay oldu artık rüyalarımda bile kan görüyorum. Ama bitecek inşallah sizin için de dua edeceğim. Çok çok zor bir süreçmiş ancak yaşayanların birbirini anlayacağı. Güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah
Rica ederim bu süreçte bol su içip enfeksiyon almamaya bakınO kadar sevındım kı bu msjınıza :) tesekkur ederım çok moral oldu bana..
Ne demek ben de sizeÇook teşekkür ederım size..Gerçekten çok zor bi süreç.inşallah ikimizde en kısa zamanda kurtuluruz bu durumdan ve tekrardan mutlu günlerimize döneriz <3
Sizin kanamanız durdumu sıfırlandımı degerlerınız..Merhaba tekrar tahlil yaptırdınız mı düşmüş mü ?
Gözünüz Aydın önümüzdeki hafta sıfırlanır inşallah benim de bugün 5,47 çıktı sıfırlandı denebilir kanama leke şeklinde devam ediyor bir hafta sonra tahlil vereceğim tekrar ama bu defa da kist oluşmuş
Kistminerede ve neden oluşmuş?muanenızı karından mı vajınalmı yapıyorlar peki?bende bu hafta ıcı muaneye gıdecegımde korkuyorum artık sıfırlanmıs evet çok sevındım sızın adınıza.. darısı basıma ınsallah
Kanamanın olması iyi korkmayıncanımmmCumartesı gunu asırı kanama ve agrıyla hastaneye gıttım 85 e düşmüş Ama kanama devam
Yarın kontrole gıdecegım,kanama durdu gibi bişey bazen hafıf leke var sadece,umarım sıfırlanmıstır kav verme fobısı oldu resmenKanamanın olması iyi korkmayınbeta sıfırlanınca kanama kesilcek
Yok canım bakmadılar öyle değerlere , ben beta takibi yaptırdım devamlı . Korkmayın mutlaka sıfırlanır . O yoldan bende geçtim zor biliyorumYarın kontrole gıdecegım,kanama durdu gibi bişey bazen hafıf leke var sadece,umarım sıfırlanmıstır kav verme fobısı oldu resmenbeta sıfırlanınca karacıger degerlerıne fln bakmıslarmıydı sıze?
peki sıfırlandıktan sonra arada kanama agrı tarzında bırseylee oldumu bırkac ay boyınca,dr zaman zaman duzensız kanamalar agrılar olabılır bu surecte bırkac ay dedı bana..Yok canım bakmadılar öyle değerlere , ben beta takibi yaptırdım devamlı . Korkmayın mutlaka sıfırlanır . O yoldan bende geçtim zor biliyorum
Bende tamamen sıfırlanınca kanama tamamen durdu ağrımda geçti . Bu süreç dış gebeliğin nerde oluştuğuna bağlı canım . Bide beta sıfırlandıktan 2 ay sonra adet gördüm benpeki sıfırlandıktan sonra arada kanama agrı tarzında bırseylee oldumu bırkac ay boyınca,dr zaman zaman duzensız kanamalar agrılar olabılır bu surecte bırkac ay dedı bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?