Metresine kahve yaptırmak isteyen baba

Bisürü seçenek var ,bu adamdan kurtulmak için.
Bu razilliğe sizden önce anneniz bir son vermeli.

önceki konunuzu bilmiyorum, anneniz bile bile neden o adamla beraber, siz neden evde telefonla konuşmasına göz yumuyorsunuz? neden babanızın sevgilisi herkes tarafından biliniyor ve neden hala kıyamet kopmuş değil anlamadım..
Çok şeyler oldu ama ben doğmadan önce anneme ve kardeşlerime yaptıklarının yanında bu hafif kalıyor sanırım anneme göre.
Kıyameti de ben kopardım zaten bu konuda, yoksa kimse bulaşmak istemedi.

Tek başıma elimden gelen tepkiyi verdim, veriyorum ama gücüm bu kadarına yetiyor. Zaten hastayım artık kaldıramıyorum.

Gençliğimi heba edemem onların yanında kusura bakabilir herkes.
Her ailesinin yanından ayrılan pisliğe mi bulaşıyor?
Pislikten kastım kısa süre de olsa iş hayatında görüp yaşadığım bazı şeyler.
Şimdi duyduklarım da etkiliyor.
Bilirsiniz haberler, iş konusu hiçbir şey umut verici değil bu ülkede.

Bazen insanın kimsesi olmaz ama adım atmak zorundadır. İlk adımı attıktan sonra kendi gücünü fark eder.

Çöplük içinde mi yaşayacaksınız yoksa kendinizi bu çöplükten kurtaracak mısınız? Seçim sizin.
Annem gelse ben hazırım seçimim net ama annem çok garip bilmiyorum.
Umursamaz mı desem kabullenmiş mi desem. Aslında hiç çaresiz de değil ama işte, bende emeği çok çok fazla bir şey de demek istemiyorum.

ah bu babalar ahh

ne sanıyorlar acaba kendilerini

ilahi adalet buluyor yerini

bunu zamanında babasından çok çekmiş erken yaşta annesini kaybetmiş
ve şuan hasta, metresi tarafından bakılmayan ortada kalmış bir babanın kızı olarak yazıyorum
Babam garantici annemi bırakmazmış asla, biz yuvayı yıkmaya çalışıyormuşuz.
Annem benim kadar tepki göstermediği için benden rahatsız oluyor.

Yıllarca yalnız yaşamış biri olarak sana şunu söyleyebilirim dışarı hayatta iyiler olduğu kadar babanı,abini mumla aratacak kadar aşağılık insanlar da var
Öncelikle önce ‘ben’ de yani kendi yolunu çizmeye bak Allah herkese akıl irade vermiş bu annen için de geçerli
Bu insanlarının zihniyetini sen değiştiremezsin

Back
X