• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

METRESTEN nasıl kurtulabilirim

Boşa demek kolay 3 çocuk var öte yandan babam ve annemi düşünüyorum evladının boşanıp gelemsi ve dul olarak onların hayatında vereceği zorluklar sıkıntıları düşününce öyle kolay bosanilmiyor iste
Güzel kardeşim.konu şöyle olsa, eşim beni aldattı bi hata yaptı ama çok pişman ayaklarıma kapanıyor affetmem için yalvarıyor özünde de iyi bi insan bu ilk hatası sizce ne yapıyım desen. Ben kendi adıma söyleyim insan beşer şaşar hata yapmış pişman olmuş bi şans ver evliliğin çocukların için derim.ama senin olayın çok farklı.adam gözüne soka soka bi başka kadınla birlikte.resmen kuma yapmış sana.sen daha annem ne der babam ne der derdindesin.peki sen bu acıya nasıl dayanacaksın.yapma bu kötülüğü kendine.

Yorumlar cok ağır olmus...Allah yardımcınız olsun;bu evli adamlarla düşüp kalkanları bir araya toplayıp;yakmak lazım.Hepimizin yuvasını bu tur f....ler yada aileleri yıkıyor.bende her ikisi.
Keske baştan kabul etmeseydin.kocan yalanlar söyleyerek ;onunla'da devam ediyor.kanunlar bu ikinci Kadınlar icin;neden ceza yasası çıkarmaz.
Boşanmayı göze alamıyorsun belli.o zaman bilmiyormuş gibi davranmaya ;inanmış gibi devam edeceksin.imam nikahı kıyarak karisi yapmış.birakmaz.o kadınla hiç konuştun mu?
Sanırım biraz eksik biraz yanlış yazdım konuyu bu yüzden acımasız eleştiriler alıyorum :)sadece herkes kendini benim yerime koyarak cevap versin bosanirsam ekmeğine yağ surerim o benimle uğraştı bende onunla uğraşmak istiyorum burnundan getirmek istiyorum.:))

Bu tip karaktersizlerin nesi var, nesi çekici geliyor da kene gibi bir yanda karısı bir yanda kuması, metresi yapışıp kalıyor? Para mı çekiyor, alışkanlığı kıramayacak kadar bağımlı mı olunuyor, yeni bir hayata başlama korkusu mu ağır basıyor nedir?

Zaten bahane "Çocuklarım için" oluveriyor da, sanki adamın evde sağlıklı bi varlığı varmış da, çocuklar çok büyük eksiklik hissedecekmiş gibi lanse ediliyor, bu da ayrı bi saçmalık. Adam başka kadına giderken önce çocuklarından vazgeçiyor, siz neyin savaşındaysanız artık.

Yarış gibi mi algılıyorsunuz acaba? Hani bir erkeğin gözdesi olarak kalabilme hanenize puan mı yazılacak eşiniz hayatından o kadını çıkarsa? Mideniz alıyor belli ki, kalbinizdeki yer de bu kadar ucuz mu?
(Yazmıştım ki gülücükler içinde yorumunuz geldi konu sahibi. Belli ki bu iki kadın arasındaki yarış olmuş. Eh büyük ödül de aklı apış arasındaki, sadakatsiz, karaktersiz bir erkek müsveddesi.)

Bu heriflerin toplumca bağırlara tekrar basılmasında, aldatılmanın normalleştirilmesinde en büyük suç sizin gibilerde.

Sanırım biraz eksik biraz yanlış yazdım konuyu bu yüzden acımasız eleştiriler alıyorum :)sadece herkes kendini benim yerime koyarak cevap versin bosanirsam ekmeğine yağ surerim o benimle uğraştı bende onunla uğraşmak istiyorum burnundan getirmek istiyorum.:))
Midesiz olduğunuz kadar safsınız da... Onlar siz boşanmasanız da hala beraberler farkında mısınız? İmam nikahı kıymış.. Yani ekmeklerine yağ sürülmüş çoktan onların.. Siz o adam müsveddesi ile aynı yatağı nasıl paylaşıyorsunuz? Bi gece onla sevişir öper dokunur sonra o iğrenç elleriyle ve dudaklarıyla gelir sizinle sevişir.. Gurursuz kadın hiç çekilmiyor yahu vallahi çekilmiyor..bu kadar boş bir hayat tarzı olamaz..!

Diye çevirmek lazım tabii konuyu.
O zaman "donuna kadar nasıl alirim" temalı bir konu olması gerekmez miydi?

Metresten kurtulsan bu adamla(!) mutlu mesut yaşayacaksın yani ?
O kadar yüz göz olmuşsunuz ki adam sizi metresiyle kıskandırmaya çalışıyor.. siz kendinizi bu kadar değersizleştirirken başkasının değer vermesini beklemeyin..
Siz boyle yaptıkca bu lavuklar kendilerini bişey zannediyorlar. Toplayın delilleri donuna kadar alın madem..

Onu bunu birakin da arada zuhrevi hastaliklar icin muayene olun, adam birinin yatagindan cikip otekininkine giriyor, bakteri mantar ne varsa birbirine girer, coluga cocuga da bulastirirsininiz aman diyim.
Cok esli hayatin zorluklari iste...

images (3).webp

Bulabilirseniz için şundan bol bol.

Hiç mi baska kalın yoktu be bacım.3 çocuk olsun ailene gidebilirdin.sen öneri zamanını çoktan geçmişsin.bildigin kuma olmuş kadin sana .ya bosan kurtul zararun neresinden dönsen kardir ya da görmeyip duymucan yaptıklarını

Siz zaten alışmışsınız metresli bir hayata. Neden dert ediyorsunuz ki.
Ayrıca konuya inanmadım. İnanmayarak gene de yorum yaptım.

Back
X